Знаем, че сте готини мами и затова надничаме при вас
. Сигурна съм, че Commelina не е искала да обиди никого, не е от тези мами, все пак се познаваме, макар и виртуално, почти една година. 

На февруарки да кажа и аз, че тя не е от заядливките, просто понякога човек като е изморен и изнервен може да напише нещо по-остро. Иначе откакто стана "войната" и аз прескачам при вас-готини сте, бъдете все така!

за последния ти пост
.
. Резултата наистина е малък Йети, който има чудесно кръвообращение и от кашлица и хрема вече две години (чук, чук на дърво) повече не сме имали (е и варицела де, ама тя не се брои).
дано наистина не се довлече нещо. Ама ега ти ... Тук в БГ обаче не пускат неваксинирани деца в градина, а да ти призная, надали и много лекари ще си сложат главата в торбата и да дадат документ за ваксинации, ако няма... Така че, важното е да се оправи и болното детенце, а вие да не се разболеете. Що се отнася до водолейчетата ... Ма много внимавай какво ще кажеш за зодиите, аз съм водолей и се смятам за прекрасен ийзи-гоинг човек
. Проблема е единствено любовта към свободата ...
, ама ми стана неприятно, най-вече щото моя мъж беше женен 10 години и нямаха деца с жена му , въпреки всички усилия и родителите му бяха зажадняли за внучета. Аз откак съм тук, за една година къщата им се напълни с деца - вече са три, а те пък толкова още да ги е срам. Ма карай, иначе не са лоши хора, и даже мъжа ми като нещо говори против тях, ги защитавам, кво да правя, то иначе само ще се карат, а сме в тяхната къща и не бива така. Живот и здраве като си построим нашата, тогава нашите си правила ще налагаме. 
. Така ми липсва всичко, но в името на любовта правим "жертви".
Стискам палци за бебе-Йети (и пожелавам него да закалите като батко му)!
И аз не бих живяла на село (такъв ми е темпераментът - динамичен), но чак пък ни едно ...

И браво за решението ти една голяма
нали никой не е влизал в тяхната отчетна да коментира
и да дава акъл и съвети как да си гледат децата.
Влязла е, прочела е и е коментирала тук, не се е набъркала при тях. В крайна сметка всеки има право на мнение. За това са тези форуми да четем и да коментираме иначе нямаше да ги има. Мен не ме интересува дали някой е съгласен или не с мен при февруарките, априлките или някъде другаде. Всеки има право да коментира, ако иска нещо на мен конкретно да ми каже, да го каже тук и ще го разискваме. И не разбирам защо трябва да се обиждаме на интелект
Нека си живеем/пишем в мир и сговор. Комелина не е заядлив човек 

Може да рисувате с детето, да моделирате да му обясните формите, цветовете, да четете книжки и т.н. Да му обяснявате а не да му казвате малко си още, като пораснеш тогава ще ти обясня. Това че в таблицата пише че трябва на 3г. да знае как казва кравата, не означава че като стане на 3 тогава да го учите
А въображението се стимулира с четене на книжки, рисуване ... стига да искате може много неща да правите, без да го затормозявате. 
Плуването наистина калява, така че ако имате възможност водете ги
Лошото на прекалено голямото пазене е че малко да го бухне и е настинало детето и от това още по зле става. Защото започваш да го пазиш още повече.
а когато е изпотен много по лесно е да настине

Много здрави и щастлива да са!

а и зависи как е на 6 месеца бебо, може и да е по спокоен и да го държиш на 2-рото ниво
ако не е то винаги можеш да го махнеш

Всичко най-най-хубаво ти желая 

Вигантола ни го намали на 1 капка. И каза да почваме със соковете, това ми го казва от 2-рия месец, но кой ли я слуша 
Препоръчани теми