Гадно ми е няма как....
В понеделник го изтеглих 6кг., а преди малко 6,4кг. ... дали защото не е акал вече 3ти ден 

И ми стои изправена на крачета в скута и зяпа. Даже като се събуди и тръгва да става. Вдига си торса и краката ( упражнения за коремната преса) и стои много дълго така. Сестра ми пробва и тя и каза: Че аз не мога толкова дълго 
Оххх исках да ви споделя нещо. Писах си с една позната за нейното бебче. Храни го с козе мляко. Така естествено го каза. Ти кърмиш ли още? Обясних че вече не, само на изкуствено мляко сме. И аз не кърмя, но не сме и на изкуствено . И тъкмо щях да попитам от къде си набавя кърма и тя ми каза за козето мляко и как било най-близко до кърмата и там където е тя ( не помня кой град в провинцията) е често срещано. 
А да ви попитам какви други плодове/ зеленчуци мислите да приготвяте сега през лятото за захранването. Питам, защото чета че някои от вас правят пюрета от картофи, моркови, които могат да се намерят и през зимата. Аз си мисля, че е по-удачно да замразя някои сезонни, които няма да ги има тогава.
Моля ви обяснете ми 
Нашия татко е много всеотдаен, но пусто е със счупен крак и все още не може да ходи,
само с патериците и то на много близки разстояния. Та се сещате, че всичко друго е на мен – кърмене, къпане, пазаруване, готвене, чистене, и прочие битовизми плюс всички идотщини около доктори, болнични и лекарски комисии. Не искам да се оплаквам, но да си призная много се изморявам, и ако не си набавя дозата сън (което често се случва) съвсем ми се влошава състоянието. Ние си бяхме разпределили задълженията преди индциента, но след това просто няма как. Мога да разчитам на мъжо 100% да гледа малката в интервалите между кърменията, за да свърша всичко изредено по-горе, но редовно ми остават и дейности за следващия ден, което е много изнервящо за мен. Но това е положението.
ама след една лекция от мен, сега се справят чудесно
Моят мъж е управител на една фирма с доста магазини из цялата страна и му е много натоварена работата. Понякога му се налага и да пътува. Вчера за един ден отиде до Бургас и обратно и за по леко минал през Стара Загора, че и там имали проблем
По рано от 20:30 - 21:00 не се прибира, освен ако няма повод
Но много ми помага
поема каката и той се занимава с лягане, четене на приказки и т.н. Къпем заедно Виктор и след това, ако аз не съм успяла да сготвя го прави той. Единственото нещо дето хич не обича е да чисти
пу да не му е уроки. Ама ние се разбрахме още преди да се навия да забременявам, че ако имаме 2-ро то да не си мисли да кръшка
поема си своята част, аз да не съм от желязо
Ако съм аз няма да позволя да ме използват по този начин / извинявай ако съм малко груба/ как се е оправяла когато теб те е нямало
така могат и сега, ти си имаш достатъчно грижи около малката
никой няма да ти върне тези загубени мигове
дано бързо да се оправи 
Мерси за почерпката
Казвам го от опит и аз си патих от добра душа, никой не го оценя и не дава и пукната пара, че си мълчал толкова време. За това "право куме в очите"

през деня някак си се оправяме, защото го усещам когато започне да огладнява и не го оставям съвсем да пригладнее а му давам по често. Но нощем няма как да го направя и..... снощи се съдра от рев
много ми е гадно но не искам още да го захранвам
а как пълзи..... изправи ми косата преди 2 дни намерих го на края на леглото.
само си седеше по корем и посягаше към играчките и аз спокойна
викам си моя мързеланчо няма скоро да предприеме нещо и той хоп..... ме изненада.

тази събота и неделя, ще правя от праскови

ще дойда 

Аз не обичам ябълки и не ям, тя знае и от два дни смени тактиката : сега е морков. Колкото и да говоря, че проблема не е във вида на сока, а в сока като цяло - нищо. И ми сервира: Ами тогава като ми я оставиш - аз ще й дам
Оставяхме я като ходим в Metro, което е веднъж на две седмици, ами вече няма !!! Дадох й да прочете за захранването и за вредите, алергиите и тн. , но нищо не излезе. Тя си знае едно- сок
Предстои ни море и септември ще се изнасяме. Мъчно ми е , че със собствената ми майка не мога да се разбера. 

Вече се смеем с глас 
извинявам се
Ако видиш зор с бебана,пак свиркай,ще споделя прочетеното 
-цял ден мисля над поста ти.
на твоето пораснало малко момче!
Ръце не ми останаха,ама и 5 мин не иска да седи вътре.Кенгуруто не е вариант,защото кръста ми не издържа-имах си проблеми още докато бременеех,а сега имам възпален нерв.Не мисля,че е защото иска все да зяпа.Обърнах я да гледа напред и по-поседнала(само за проба де),ами тц,не иска.Нито ще и спра разходките,нито ще се носим на ръце,и какво ще правя не знам
Препоръчани теми