Ей на това се напиках от смях
/ еми тогава няма пък да ги почвам
.Преди седмица взех на заем,уж да пробвам,та да я оставя докато сме на сватба,ама не мога да се изцедя и това си е.Първия ден изцедих някакви си 20 грама.Пробвах да и дам,ама ми беше едно криво,че не суче от мен 

. Понеже баща ми се казва Божидар - те просто не го понесоха. Нащият избор е продиктуван от това, че 4 години се опитвахме да си направим бебе, а и името ни харесва. За свекитата обаче ние с мъжо сме най-големите неблагодарници. Надявали се поне буквичката да им вземем
. Имаше и реплики, че по-добре Фатма да се казвала, отколкото Божидара
. Ама това всичкото, щото "какво ще си кажат хората?!"
Викам си - ще им мине като се роди малката - все пак единствено дълго чакане внуче на единствения им син... Е, не! Свекър ми нито се обади, нито дойде да я види 1 месец след раждането. И сега са едни реплики, че по-добре по-рядко да се виждаме. Свекърва ми по-бързо свикна - идва, радва и се даже прекалено. И като вземе да дава съвети - лошо ми става 
), изкапа 30 мл. Хвърлих ги. Той и до сега не обича да цока от шише, а и аз също не ми доставя удоволствие и не се чувствам пълноценна за него когато съм му давала, а той се чудеше какво е това в устата му. Кога засмукне кога не и после се разрева и разбрах, че не иска така и на мен ми олекна, искаше си цицка
Много щастливо детство му желая!
И моите свекъри ми намекваха още с първото дете, ама мъж ми е зад мен и никой нищо не може да ми налага. 
Ако си седнала вероятно бебчо е повдигнат с възглавници, или как?
и няма и една думичка в него, която да ме е обидила. Напротив, прочетох го няколко пъти и всеки път откривам още нещо в него. Особено ми харесаха моментите с котката и пауна
А за звездите и Еверест още явно не съм достигнала твоето ниво. Някак си ми се струва, че като не давам това, което мога, не се чувствам пълноценна. И искам да се раздавам, но изисквам същото и от човека отсреща. А той явно няма нужда да изкачва Еверест всеки ден
И точно от там идват явно проблемите - искам да прави всичко на 200 %, не приемам да го направи някак си. Снощи например нахранил баткото докато аз приспивах Ади, но не му дал кисело мляко за десерт. Ми за мен това си е отбиване на номера, ако "кипиш" в това, което правиш, ще се сетиш даже и мед да сложиш в млякото например... И после все съм била недоволна...Аз ли искам много

Както Г-жа Стихията е казала - не го оставяй даже и да си помисли, че това, че работи е достатъчно. Още повече, че и ти работиш! След като оправите детето да чете, ако иска и през нощта! Днес има да чете за работата, утре нещо друго и той живота си минал...
И тогава решавай дали сте сиамски близнаци. Моят паун като ми е "обещал света" си го търся като наследство сега и му идва нанагорно.

Та след тази среща,реших да се обадя на моята свекърва и да и благодаря,че е толкова добра свекърва и никога не ми се е месила как да си гледам децата-кое е правилно,кое-не.Жената остана малко като цапната,ей така от нищото да получи такова обаждане,ама почуствах нужда да го направя.Иначе докато живяхме заедно ме изнервяше супер много,но то си е нормално. 

И нашия тати е като болшинството.Ама да съм гледала като съм избирала,още повече че знаех,че е бил страшно глезен от майка си,от бившата си жена,и после пак от майка си-мисия"промяна"е почти невъзможна в този случай-нали желязото се кове докато е горещо,пък той е бил очукван 36 години с перце и от двете.Но и аз си го подех грешно още в началото-различна тортичка през ден,прияло му се банички в 12 през нощта-меси,с това да го поглезя,с онова да го поглезя,а накрая признание и помощ никакви.Казах си,като ще е така ще се щадя и туй то.Сеща се да се заиграе с децата,само за да го снимам с тях,и то е предимно в леглото,'щото през това време да не си изпусне телевизора от поглед
Като подех друга тактика,в началото супер много се натоварвах от коментарите му за "кочина","пак ли такова ще ядем" и бла,бла,но вече само ги пропускам покрай ушите си и изобщо не си ги слагам.Не съм за един ден,все пак
Ето неговия ангажимент към децата-предимно позиране пред апарата:

И на всичко отгоре мъжа ми стана, за да го нахрани и да си играе с него , излежавах се още 30 мин. Денят започна страхотно
Ама само до там
Чакам си парчето торта
)
И аз бях получила подмятания за името , но им казах , че са сбъркали човека. Просто споменах , че аз го нося 9 месеца, аз се разкрачвам и напъвам , така, че ако искам и Торба с ла*на ще го кръстя. 

Препоръчани теми