Ритка със крачета и ръчички МАРТенче за радост на всички!-тема 5

• 28 877
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • Карлово
Благодаря Ви момичета за милите пожелания Simple Smile

marinels  стискам ти палци за всичко  Hug Hug Hug

# 661
marinels и ние ще стискаме палци, дано всичко да мине бързо и безпроблемно.

# 662
skrech, ~divina~,  г-жа Стихийно бедствие Много ви благодаря за отговорите и за идеите!  Hug  Знам че след като толкова време се кърмим би трябвало да се е урегулирала кърмата.  newsm78  Но от известно време имам проблеми със слизането на млякото / бях писала/ Сега не само че иска по често да суче, суче и от 2-те гърди /от много отдавна  Thinking/ а после иска още и аз сменям няколко пъти ту едната ту другата гърда, въпреки това иска още но тъй като не пуска  Crazy започва да се сърди и да я опъва. Понякога особено вечер и плаче.  ooooh! Правя компресия на гърдите, вече и масаж. Пия много вода. За диня не се бях сетила мерси Бедствие и ще започвам и лактогенен чай и се надявам пак да се нормализират нещата.  
За цикъл  newsm78 като че ли нямам индикации, но ще си проличи  Mr. Green

marinels Стискам палци всичко да мине леко и бързо  Hug

Mur Браво на бебо  smile3501   smile3501   smile3501

vikiimm Честита ви 4-та месечинка  newsm51

Миш чорапи    doh  smile3532

стефанова Браво за мерките  Hug

Бета много е сладък  Hug

# 663
Въпреки, че скоро изтича, но чак сега смогвам да почерпя за именния си ден по едно разхлаждащо Мохито. Ужасно горещо е и до скоро се приспивахме с малката - зъбки, обръщане по корем и горещини = 3 в 1 - Неочаквано добра комбинация. Наздраве от мен - почваме да празнуваме

# 664
Illianaaa честито, да си носиш името със здраве Simple Smile Хубаво изкарване и лека от нас

# 665
  • София
Нашата консултация мина добре днес. Сложиха ни втория Инфанрикс, не се е чувствал зле Бобо. Наддали сме само 350 гр, вече сме 6.170 кг и 65 см, но не съм много притеснена, той не спира да рита и да мърдоли, как ще качи. Не ми се струва да не му достига кърмата. Докторката каза да не захранвам, докато не минат жегите, а ако реша, че не му достига - да дохранвам с АМ.

После имаше празник на община Илинден в парка и ходихме с кенгуруто. Много му беше интересно и него, и на кака му - имаше хорА и народни песни, час и нещо гледа с ей такива очи, преди да се умори Simple Smile.

noive, пратих днес мъжа ми във Вис Виталис и му казали, че не са чували за такива поясчета  newsm78.

дивина, колко ме похвали, ще каже човек, че кой знае какво съм направила Simple Smile. Но не е хич трудно, като му свикнеш, по-трудно ми се струва да мия дупе, отколкото да го издържа. Сега се каня да обуча и таткото, че нещо ми се измъква Simple Smile.

# 666
Маринелче,няма ли вече да свършват тези твои притеснения...милата...и беба и ти сте борци....  bouquet[/b

Имам един въпрос...може и глупав да ви се стори,ама....Абе в големите вериги магазини като Кауфланд,Билла и т.н. позволяват ли влизането с бебешки колички...до сега с беба не съм ходила,пък утре ще ходим,та се чудя ако вземем да влезем с количката дали няма проблем да ни направят..... newsm78 newsm78

# 667
Весет0, пусни твойта рецепта. Може на лични.

Мама Веси, да не суче от жажда или да си чеше венците?

Маринелс, гуш!

Илиянка, честито!

# 668
  • София
Имам един въпрос...може и глупав да ви се стори,ама....Абе в големите вериги магазини като Кауфланд,Билла и т.н. позволяват ли влизането с бебешки колички...до сега с беба не съм ходила,пък утре ще ходим,та се чудя ако вземем да влезем с количката дали няма проблем да ни направят..... newsm78 newsm78
veset0, може, не се тревожи.

# 669
Мама Веси, щом се нерви може докато е на гърдата да го разнасяш, да му пускаш бял шум... Като при стачкуващо бебче. При нас върши работа.

# 670
Момичета,а го пуснах на лични на мама барба,ама ще копна и тук рецептата,та ако някой има желание и време може да го направи...Гарантирам много освежаващи резултати  Mr. Green

"1 кутия бисквити за торта(от по-големите) се натрушават и се умесва с 4 намачкани банана,3-4 намачкани кивита,натрушени орехи(може и без тях),1 пакетче разтопено краве масло,затоплен мед...умесва се добре,не трябва да има такива сухи трохички от бисквитите,че много се трони иначе...слагаш мед толкова,колкото да се умеси,да няма сухо...слагаш го в тава и го слагаш в хладилника за около 30 мин да стегне...
за отгоре: цедено кисело мляко 1 кг.(аз купувам едно в една кофичка,точно килограм е)протсто не трябва да е солено....слагаш в него 1 буркан средно голям сладко по избор..ако има плодчета вътре е най-добре...според мен се получава най-добре с по-кисели сладка като вишна,синя слива...и със смокиня е много вкусно...ако имаш домашни-чудесно...слагаш и мъъъничко мед  и го разбъркваш добре...след това го заливаш върху блата от бисквитите и бам в хладилника...трябва да престои..най-добре ако имаш възможност да го направиш вечерта и да престои в хладилника през ноща:)) Дано ти хареса...много е разхлаждащо в тия жеги "

--------------------------------------------------------------------------------

# 671
Привет  Hug
Днес тук се диша супер е  Hug

Illianaaa Честито и на теб!   bouquet

mama Barba Седях снощи и се чудих на какво може да се дължи  newsm78 и нищо не измислих  Mr. Green  уж правя всичко както трябва и не би следвало да има проблем......  newsm78 да ама не. Храня го на поискване, както каза една моя приятелка - циганската   hahaha Ям , пия, масажирам, и какво ли още не и .....  newsm78 нещо ми се изплъзва. Не че ми  е спряла де, но защо намаля  newsm78 А и той се нерви като свършва млякото, а не в началото, когато има. И най трудно  е вечер естествено, чудя се дали да не започна да цедя между храненията и да му додавам вечер докато се урегулират нещата  Thinking Офффф ама че работа.  Rolling Eyes но ще се справя де, толкова време удържах фронта  Laughing

veset0 пускат навсякъде с количка  Peace

# 672
Момичета,а го пуснах на лични на мама барба,ама ще копна и тук рецептата,та ако някой има желание и време може да го направи...Гарантирам много освежаващи резултати  Mr. Green

"1 кутия бисквити за торта(от по-големите) се натрушават и се умесва с 4 намачкани банана,3-4 намачкани кивита,натрушени орехи(може и без тях),1 пакетче разтопено краве масло,затоплен мед...умесва се добре,не трябва да има такива сухи трохички от бисквитите,че много се трони иначе...слагаш мед толкова,колкото да се умеси,да няма сухо...слагаш го в тава и го слагаш в хладилника за около 30 мин да стегне...
за отгоре: цедено кисело мляко 1 кг.(аз купувам едно в една кофичка,точно килограм е)протсто не трябва да е солено....слагаш в него 1 буркан средно голям сладко по избор..ако има плодчета вътре е най-добре...според мен се получава най-добре с по-кисели сладка като вишна,синя слива...и със смокиня е много вкусно...ако имаш домашни-чудесно...слагаш и мъъъничко мед  и го разбъркваш добре...след това го заливаш върху блата от бисквитите и бам в хладилника...трябва да престои..най-добре ако имаш възможност да го направиш вечерта и да престои в хладилника през ноща:)) Дано ти хареса...много е разхлаждащо в тия жеги "

--------------------------------------------------------------------------------

Малееееееееееееее ти ме би Joy Joy Joy аз пиша с грешки, ама все се успокоявам, че не съм учила български.
НЕма да се цупиш само Heart Eyes

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 15:45 от г-жа Стихийно бедствие

# 673
Бедствие,защо да се цупя  Mr. Green Преди 2-3 години,когато кандидатствах ,ходих и на курсове по БГ.Тогава на изпита имах една единствена  грешка и тя не беше точно грешка,а беше пропуснат въпрос....Това,което много,ама много разваля правилното писане е латиницата...да пишеш с английски букви на български...а аз го правя от как се помня.Като пиша въобще не се замислям.... Няма значение грешките,важното е да сте успели да прочетете и разберете, и дано ако го направите да ви е вкусно
Между другото,грешките основно са пунктуационни.Многоточията са умишлено написани.Аз незнам точно кои грешки имаш в предвид,ама както и да е.

Последна редакция: чт, 21 юли 2011, 16:19 от veset0

# 674
  • София
Не, не са основно пунктуационни грешките, veset0, граматически са. И нямат общо с писането на латиница. Peace

Общи условия

Активация на акаунт