! Специално на мъника на Мама Барба много целувки
!
!
. Сега си е открил крачетата, сутринта се опита да ги хапне, но успява само, когато не е с памперс. Иначе голямо ритане пада, а сега и ги разглежда.
утре пак трябва да ходим до нея да ни даде направлението за ортопед, най-после. И да се оплача малчо не иска да спи вечер
събужда се на час час и нещо цоква си малко и пак заспива, но аз докато заспя пак и той пак се е събудил. А сега спи вече 2 часа. Това е от нас.
. Все такъв голям герой да расте.
/, но е факт. Така че , спокойно, и това ще отмине, не е фатално. Ако искаш, ги промивай с отвара от лайка и/или тетра /аз не съм пробвала още, но помагало/
каза ок, захранвате ли се, аз казах не, тя добре и това беше
освен с често хранене, което го правя ама ефект за сега никакъв
Някакви лактогенни чайчета или нещо друго
приемам идеи всякакви
Може и момичетата от ЛЛЛ да се изкажат. 
, има своето влияние върху хормоните. Може да обърнеш внимание на количеството течности, които приемаш. Особено в жегите. Би било добре да има прием от поне 2-2.5л на ден. Майки споделят, че порция овесени ядки или варено жито им действа положително на лактацията. Други са доволни от лактогонните чаеве.
Предпочитам да е топло, но чак пък толкова...... 
и малко на личицето. Има ли и други бебчета с такъв проблем?
Честит Рожден Ден Нотова бъди жива и здрава и нека ти се случват само хубави неща
. Поздравления на всички които са били на консултация.
За няколко дни нещата влязаха в релси, оправих проблемите, слагах често бебо да суче, повечко въглехидрати, мързелуване....но ти тези неща ги знаеш
Предполагам, че нещата са временни, след някой друг ден всичко ще бъде наред, ще видиш 
Имаш две деца и на всичкото отгоре ти остава време да практикуваш ЕБХ, браво! Аз също съм замислила да почвам да го издържам над лигенче, наблюдавам го от извесно време и почти винаги улучвам какви ги върши
Децата най-добре с родителите си се чувстват.Ние нашия навсякъде с нас го мъкнем, хич не го жалим и на него му е много добре, винаги щастлив и спокоен, досега не сме имали никакви проблеми както казва майка ми здрав е като "биче". И аз стягам куфарите за морето
че ние живеем в северната част на Испания и сме на брега на океана. Температурите при нас са ниски и рядко излиза слънце, но щом излезе се паркирваме на плажа, нищо че е ветровито имаме палатка против вятър и малкия там спи с часове много добре му се отразява морския въздух. Ние с таткото рахат, все едно сме гаджета
......Да видим как ще му се отрази пътя, че са 1000 км. до Средиземноморието, а и 20 дена ще сме извън дома, но предполагам, че всичко ще е ок.
На цвят и консистенция беше като мармалад от кайсии, само аромата не беше така приятен
Сега съм доволна и спокойна най-вече. Предположенията ни, че няма запек се оправдаха и се радвам, че удържах и не му дадох Дуфалак, защото бях убедена, че ще създаде повече дискомфорт, отколкото полза. 

Препоръчани теми