!
. Ако решите да се снимате, ще ми е интересно да видя и ваше филмче.
. И аз си мислех, че до 6-тия месец имат имунитет от майката
.
.
.
. Да ви се похваля как имаме напредък с издържането на гърне
. Бобо вече много добре знае, че трябва да се напъва, ако го издържам. Ако има нещо, веднага го прави, ако няма или пък вече е свършил да прави каквото има, се извива на дъга - все едно тръгва да си ходи
.
. Интересно, че в момента, в който си помислих как така издържа толкова време без мен и го чух да надига глас отвън
. Телепатия съм развила към него
.
Пиши след консултацията с гастроентеролог, какво са ви казали.
не чак 6, бяха 2, но му дадох пюренце от сини сливи 
А и запек значи твърдо ако, а не по рядко акане
След това с пюретата се регулира

Бета, във Велинград сме.
И браво на момчето, че се сеща какво и кога да прави. 
На планина също ще отидем, но сигурно чак септември. Мъжът ми тогава ще си вземе отпуска.

като знам на мен как ми подейства в болницата, не бих го подложила на подобен тормоз. Страшно много газове
които ми подуха корема и ме болеше ужасно. И така цял ден
няма да ти описвам как го изкарах
Каталиас беше писала че нейния сладур не е акал по 10 дни и когато отишла да се консултира и казали че до 2 седмици не е проблем. Знам че е много притеснително, но се успокой и му прави по често гимнастика и масаж и мисля че всичко ще бъде наред.
Ако пие вода му дай да пие повечко между храненията или го храни по често
Пиши какво става
или по скоро как се сети там да гледаш
Аз четох някъде че нормално венците на кътниците са по бели и често майките се бъркали че имат бебетата млечница.
А за рахита
ми се струва много странно в това топло и слънчево време, освен ако не я държиш само в къщи и слънце не я вижда а при вас това не е така
, ако беше зима ДА ама сега.
Браво и за вашите мерки.
И ние ходим голички, реакцията на хората е различна. Едни ни се радват, а други ето така
А на моя сладур му беше жега и седеше само по памперс. И другата майка ме гледаше неодобрително
А за захранването в жегите не е много хубаво, защото може да се обрине, или да не поиска да яде и да се отврати и после дълго да не иска да яде нищо друго освен мляко, а на някои бебета им се връщат коликите /това е заради възраста а не заради жегите/.
Това разбира се не е задължително. В повечето случаи няма проблем. Но аз ще си чакам, нищо че и Виктор така седи и ме гледа съсредоточено когато ям та чак понякога ми става неудобно
Сега съм си уговорила една помпа да ми дадът да видим дали ще има ефект
Честито! Жива,здрава,усмихната,позитивна и само положителни емоции около теб!
Пиша в друг пост че много дълъг стана първия. 
Децата трябва да са навършили 7м. Преди това трябва да се тренират в къщи във вана, ако имате. Иначе в някакъв ап. имало голяма вана и там преподавала няколко урока. След това в басейна според възрастта и напредъка на всяко бебе дава различни упражнения. Цената: на регистратурата в Ясен се плаща вход за майката 6 лв. а на преподавателката 20лв. мисля на урок
Това е което се сещам.
ако се сетя още нещо ще пиша.

. Баткото, нали тръгна на 1г на ясли, точно една седмиц аслед тръгването се върна от ясли и започна да си казва, че има ако и има пиш
, така че неговото махане на памперса стана от раз, без да вложа и грам труд. Как ги учат лелите там, не знам, но е абсолютен факт. Та от тогава е без памперси. Бебо, живот и здраве, няма да пускам на ясли, или поне не до 2 години, дано поне се опитам да го сваля. Ако ли не , живот и здраве, рано или късно ще стане. Не е болка за умиралка според мен. Иначе, Бета, щом ти се занимава и става, браво, и на мен ми е интересно какво ще стане в бъдеще
, таткото има работа до град, близо до морето и като я свърши ще отпрашим. Не се притеснявам за бебето, макар че свекърва ми мрънка, че била малка за море. Аз й рекнах, че я водих и когато беше на 2 месеца на море, и тя, ами и тогава беше малка. Ми хайде майките, които живеят на морето да не излизат от къщи една година, щото са на море, а децата им малки
. Както и да е, да, и мен ме е страх от вируси, но се надявам нещата да са ок, климата там е незаменим. А ние я мъкнем и на балкан най-редовно, мисля, че детето трябва да се приучва да пътува от бебе /когато родителите са скитни като нас, де
/
Предпочитам да е топло, но чак пък толкова...... 
и малко на личицето. Има ли и други бебчета с такъв проблем?
Препоръчани теми