А за акото всичко е наред сигурна съм 
И Виктор не искаше да се върти а само си лежеше по гръб и това е. Обърна се веднъж видя че може и до тук
Виктор така заспива, по някое време се обръща по гръб, но все по дълго спи настрани
А и запек значи твърдо ако, а не по рядко акане
След това с пюретата се регулира
Тези в Африка, като няма какво да ядат, за здравословна и балансирана диета пък въобще не могат и да си помислят, то не трябва и кърма да имат
аз забелязах също, че не само от плодове, но и от зеленчуци, когато ям добре се повлиява моя сладур. И той не ака всеки ден, ама вече не се притеснявам. 

сладур
ах това захранване. Браво на вас

Моят сладур вече 6 дни не е акал и започвам да се притеснявам. Само на кърма сме, и малко водичка от време на време. Досега винаги е акал редовно. До преди 2 седмици го правеше по няколко пъти на ден, след това започна по веднъж, което си е съвсем нормално за възрастта, но последните 6 дни нямаме наакан памперс, само един позацапан в петък. Аз от 3 дни съм почти изцяло на плодове с идеята да му подейства на него, но засега няма ефект. От време на време нервничи, но не знам дали е заради проблеми с коремчето. Правя му гимнастика "каране на колело" и кръгови масажи на коремчето, без разултат. Има ли някой друг с такъв проблем и как се справяте? Мамите с повече опит? Момичетата от ЛЛЛ - мога ли нещо да ям, за да помогна на детенце???

Моят сладур вече 6 дни не е акал и започвам да се притеснявам. Само на кърма сме, и малко водичка от време на време. Досега винаги е акал редовно. До преди 2 седмици го правеше по няколко пъти на ден, след това започна по веднъж, което си е съвсем нормално за възрастта, но последните 6 дни нямаме наакан памперс, само един позацапан в петък. Аз от 3 дни съм почти изцяло на плодове с идеята да му подейства на него, но засега няма ефект. От време на време нервничи, но не знам дали е заради проблеми с коремчето. Правя му гимнастика "каране на колело" и кръгови масажи на коремчето, без разултат. Има ли някой друг с такъв проблем и как се справяте? Мамите с повече опит? Момичетата от ЛЛЛ - мога ли нещо да ям, за да помогна на детенце??? 

Ние сме едни от тях, днес станахме на 4 месеца и по този повод бяхме на консултация, която премина добре. Нека да ви разкажа повече, може да ви е интересно. За два месеца сме надали 2.050 и тежим 7.730 кг. на височина сме дръпнали 8 см. и сега сме 70.5см. , ех голям юнак ще излезе нашето момче!
Разбира се и този път сестрата не пропусна да ми зададе любимите ми подозрителни въпроси. 

каза ок, захранвате ли се, аз казах не, тя добре и това беше
освен с често хранене, което го правя ама ефект за сега никакъв
Някакви лактогенни чайчета или нещо друго
приемам идеи всякакви
Може и момичетата от ЛЛЛ да се изкажат. 
На мен преди като си пусках душ и ми потичаше кърма, ама това беше отдавна 
Има чайче, но майките са по-доволни от българския, не от Хип. А понеже обичаш да готвиш, ето ти една рецептичка за лактогонни сладчици. http://missby.wordpress.com/2011/04/29/more-milk-cookies/ И за храните изобщо http://missby.wordpress.com/2011/05/05/50-superfoods/ И в кърмаческата библиотека имаше, но не ми се рови...
Успех!!!!!!!!! И 500 грама е супер. 
За почивка....
а бе колкото може, за сън... явно не му стига и за това се буди по 2-3 пъти нощем
и то съня....
За ядене ...ям то и за това не мога да смъкна Д-то
Аз тия бисквитки ги гледам отдавна
Уж пия вода
Аз не се притеснявам за това че е качил "само" 500 гр.
Разбирам че не му стига защото, не се отказва сам от сукането, а иска още а нямааааа и започва да се сърди
Аз от самото начало му давам и от двете гърди
и се храним на 2 часа пак 
не ми се ще още да го захранвам 
и аз съм много щастлива, че няма да се тормози малкия в горещините
Пиши след консултацията с гастроентеролог, какво са ви казали.
не чак 6, бяха 2, но му дадох пюренце от сини сливи 
А и запек значи твърдо ако, а не по рядко акане
След това с пюретата се регулира

И то преди резците да са излязли.Препоръчани теми