Чесно казано на мен не ми се щеше да и давам абтибиотик,но пък както и при теб,беше ме страх да не и давам...е...на 2-рия ден се разтрои от него и до там...За кашлицата пи Проспан-помогна и много бързо...беше със зачервено гърло,прокашляше леко и докторката каза,че щяло да слезе надоло ако не вземем мерки....
.....В този ред на мисли....къде се изгуби Майски?
....и честито зъбче на Крум! 
Напълно те разбирам в какво положение си...хем не ти се иска да даваш антибиотик, хем пък да не се окаже късно
Евентуално да се консултираш и с друг доктор ?! 

А от време на време и попръцкваше, та може и колики да е имала
писна ми от тези колики. От самото начало та до края сме с тях....Дано поне със зъбчетата да нямаме проблем! 

Моят сладур вече 6 дни не е акал и започвам да се притеснявам. Само на кърма сме, и малко водичка от време на време. Досега винаги е акал редовно. До преди 2 седмици го правеше по няколко пъти на ден, след това започна по веднъж, което си е съвсем нормално за възрастта, но последните 6 дни нямаме наакан памперс, само един позацапан в петък. Аз от 3 дни съм почти изцяло на плодове с идеята да му подейства на него, но засега няма ефект. От време на време нервничи, но не знам дали е заради проблеми с коремчето. Правя му гимнастика "каране на колело" и кръгови масажи на коремчето, без разултат. Има ли някой друг с такъв проблем и как се справяте? Мамите с повече опит? Момичетата от ЛЛЛ - мога ли нещо да ям, за да помогна на детенце???

Марио спа добре, продължава да си е "усмивчо", както много сладко Бета го нарече (а пък в отговор на това аз трябва Бобо да нарека "велосипедистчо", нали
. 
Живи-здрави! (благодаря на Лилироуз за паролата)

Беше през ден, обилно. После стана на всеки ден по един път, след това стана много често на ден и сега всеки ден пак. Онзи ден обаче не ми беше акала 2 дни и почнах и аз да се замислям, но се успокоих, че при кърмачетата било нормално това да не акат с дни.
беше се събрала изцяло по широчината на креватчето.
Ама в един момент се замислих как не съм я усетила и как може да се обърне от гръб по корем (както го прави напоследък често през деня) и ме хвана страх
))) 

. Дано се оправи сладурчето, бързо и безболезнено. А аз не съм съгласна с теорията колкото по-скоро, толкова по-добре. Според мен, ако може да не се разболява от варицела, е най-хубаво. не разбирам майките, които водят при болни деца своите дечица, за да се разболеят и да я изкарат
Ама какво да го казвам аз, при положение, че правих даже по-строга диета, докато кърмех и нищо не му стана на малчо

,и Бобо откакто се обръща при всеки удобен момент е по корем и често го намирам така

.Павили сме гимнастика, масажи, овесена вода / не я пиеше/, мушкато, термометър... На практика кой каквото е казал - без резултат. И Лактулоза Мип сме пили - нищо! Само пръцкаше от нея. Педи каза, че усвоявала кърмата изцяло и се случвало при кърмачета. А и коремчето и е меко и няма признаци на дискомфорт. За всеки случай ще я заведа при гастроентеролог да видим какво ще ни каже. Защото като почна да я захранвам предполагам, че драмите с неакането ще са по-големи. 

Ще подкрепяме повече нашия татко занапред и няма да се плаша от грешки и пропуски в отглеждането на бебка! 

но само го забърсвам и разбира се се преобличаме от време на време, предпочитам да не ползвам лигавник 
и честито ви зъбче 
не чак 6, бяха 2, но му дадох пюренце от сини сливи 
Препоръчани теми