Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Мнения за Д-р Тихомир Гемеджиев от Св. София

  • 14 330
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 0
Здравейте,
опитах се да намеря информация и мнения за Д-р Гемджиев като акушер-гинеколг, но не успях. Намерих доста за това че е добър специалист-мамолог, но аз се интересувам дали някоя от вас дами е раждала при него, тъй като съм бременна и по всяка вероятност ще се наложи секцио.

Благодаря ви много предварително

# 1
  • Мнения: 212
Родих със секцио при него, след като той ми следи цялата бременност. Изключително добър професионалист, много внимателен, отговорен, не позволи да пропусна нито едно изследване или преглед от първия до последния месец. По-късно, в болницата, лично ме пое от деня, в който бе насрочено секциото, до изписването. Не без значение беше и изборът му на анестезиолог: д-р Антоанета Войнова - тя буквално бдеше над мен всеки ден.
Кога е твоят термин? Надявам се не съм закъсняла с информацията!

# 2
  • Мнения: 0
Благодаря за отговора,
Терминът ми е на 31.10, така че не си закъсняла:). Д-р Гемеджиев следи бременноста и се чудех дали да го ангажирам и за раждането, все пак избор на екип не е особено ефтина процедура, а ми казаха че по принцип всички лекари в тази болница (Т.Киркова) са добри специалисти.

# 3
  • Мнения: 150
 Аз си проследявах бремеността при д-р Гемеджиев. Всичко беше наред според него с детето. Ходех всеки месец, понеже си бях платила абонамент. Когато влязох в 9-я месец нито в женската консултация, нито д-ра ме пратиха да се слушат тоновете на бебето. Д-ра излезе отпуска и аз родих, точно тогава, а мислех да си платя той да ми води раждането. След раждането се установи, че детето е със доста тежка сърдечна малформация. Пълен шок за цялото семейство  Cry. Имаме 2 интервенции и една операция. Предстои главната, при която ще се коригират проблемите. За вбъдеще ще има още. Моята гинеколожка, а и всеки лекар, с който съм разговаряла твърдят, че на обикновен ехограф се вижда, ако нещо не е наред със сърцето на бебето и тогава д-ра трябва да ни пренасочи към съответния специалист. За ехографския преглед в 5 месец на 3D също нищо не ми каза къде, при кого да отида. Моя грешка, че отидох при прословутата Мазнейкова и тя нищо не видя. Когато се обадих на д-ра и му казах диагнозата ни и после ни видя с мъжа ни в коридора на болницата се обърна на другата страна без дори да попита как сме. "Благодарение" на този д-р детето ми и всички близки страдаме, живеем в страх от бъдещето - мъката е голяма. На никой не го пожелавам.На всички бъдещи мами желая здрави бебчета.                                                                       

Общи условия

Активация на акаунт