Тема Незабравима 211

• 31 036
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
Тази вечер имах едно прекъсване от 5 минути. Нещо нета не ме пускаше.  Изпуснах началото с лодката. Разяснете ми как се качиха и как тръгнаха? Ще съм много благодарна.

# 316
  • Варна
Красота боже , отново ги гледах двамата в лодката , невероятна нежност , оставам безмълвна . Танца страхотен , незнам какво да кажа

# 317

На тоя танц му се казва"Защо се мъчите прави, а не си легнете"

# 318
Красота боже , отново ги гледах двамата в лодката , невероятна нежност , оставам безмълвна . Танца страхотен , незнам какво да кажа

Кесарче, дай някое клипче от лодката.

# 319
  • София
Тази вечер имах едно прекъсване от 5 минути. Нещо нета не ме пускаше.  Изпуснах началото с лодката. Разяснете ми как се качиха и как тръгнаха? Ще съм много благодарна.
Слънце,не ги даваха да се качват,само как тръгват от вкъщи и после вече на лодката се возят,а еда е с вързани очи

# 320
Това не го дадоха...Дадоха как Харун взема Еда и после чак на лодката... На Еда очите бяха завързани,нали мястото на сватбата беше изненада..после махнаха лената от очите и,откри се гледката към Ава и после...  Crazy Crazy Crazy Crazy

# 321
  • Варна

Кесарче, дай някое клипче от лодката.
http://www.youtube.com/watch?v=katy2QnFRAU&feature=player_embedded#at=49

# 322
Рекси, Пепелче, благодаря ви! Как да не ви обича човек, като сте ми такива отзивчиви!

txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves

# 323
  • Варна
Е сега слънца мои ,след всичко ,което ни показаха тази вечер , как да им повярваш , че са само колеги  hahaha hahaha hahaha hahaha , а не на нас тези , ами те във въздуха се ....... с поглед  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , с ласки  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 324
  • София
Момичета моля за сайт където мога да изгледам серията.Благодаря ви.

# 325
Е сега слънца мои ,след всичко ,което ни показаха тази вечер , как да им повярваш , че са само колеги  hahaha hahaha hahaha hahaha , а не на нас тези , ами те във въздуха се ....... с поглед  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha , с ласки  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Те и да вярват,че са само колеги,ние няма да повярваме...  hahaha

# 326
# 327
http://www.youtube.com/user/diziatvci#p/u/5/N6C4YKcr-TE

# 328
  • София

# 329
Какъв поглед само...  Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт