Мътнина в стъкловидното тяло на окото

• 187 257
  • 253
  •   1
Отговори
# 240
Когато ви се появят, какво правите?
Има ли нещо, което помага да преминат по-бързо?
Ами ако шофирам..?

# 241
# 242
Нищо й няма на лекарката. Не разбирам с каква цел качвате видео, в което лекар дава информация - да оплюете лекарката?!

Последна редакция: вт, 28 апр 2026, 14:57 от NellyN

# 243
1 BioAstin астаксантин 2 Lutein with Lutemax 3 NAC-AEL 4 бромелаин 5 Таурин 6  Eyebright Extract 7 Магнезий 8 Омега 3.като марка почти всички взимам Doctor's Best.На Ихерб също е най-търсена марка.Добавям и антиейдж .Те са много полезни за целия организъм.подобряват енергията на клетките включително в ретината и стъкловидното тяло.Взимам PQQ + Убинхол + NAD+ + Ресвератрол + ALA= Стабилизирана R-липоева киселина
 +Spermidine + Fisetin .разбира се от доказани качествени марки.Can-c от капките

С някои изключения и аз ги вземам тези плюс пикногенол ресвератрол витамин Б12

# 244
Ензимите са много ефективни от мойте наблюдения.Подобни на серапептаза.Формулата 190 мг бромелаин, 95 мг папаин и 95 мг фицин.има такива добавки с тази формула макар  да се добавят и други съставки.после ще напиша и някой имена на такива  добавки тъй като трият коментарите ако има име на продукта.Ензимите и някоя от френските или немските  добавки който са с доказан ефект след клини4ни проучвания би трябвало да са достатъчни за пълно изчистване.макар че другите добавки са много полезни за целия организъм.но интересно за ензимите е практи4еския опит.и дали действително се потвърждават резултатите за успех при 75 процента от пациентите у4аствали в изследването довело до из4истване на мътнините

# 245
Ензимите са много ефективни от мойте наблюдения.Подобни на серапептаза.Формулата 190 мг бромелаин, 95 мг папаин и 95 мг фицин.има такива добавки с тази формула макар  да се добавят и други съставки.после ще напиша и някой имена на такива  добавки тъй като трият коментарите ако има име на продукта.Ензимите и някоя от френските или немските  добавки който са с доказан ефект след клини4ни проучвания би трябвало да са достатъчни за пълно изчистване.макар че другите добавки са много полезни за целия организъм.но интересно за ензимите е практи4еския опит.и дали действително се потвърждават резултатите за успех при 75 процента от пациентите у4аствали в изследването довело до из4истване на мътнините
Чакам с нетърпение имената на добавките. Макар, че на мен ми стана лошо от серапептазата,  че имам алергии и непоносимости разни, ще пробвам нещо друго.

# 246
VISUfly -Това е добавката която взимам-тя се разтваря с вода.Добре е да се пие много вода за да се подпомогне на ензимите да достигнат мътнините.Лекарите от проу4ването имат патент на формулата и не знам дали има още подобни продукти.теорията   е че ензимният подход (Бромелаин, Папаин, Фицин) действа директно върху структурата на мътнините.Тук клю4овата съставка е Фицин.Тоест ролята на рнзимите е да по4истват боклука в окото.при проу4ването е установено 4е при 2ва или 3 ри приема дневно  има по -силен ефект.но на листовката на добавката пише по 1но дневно.така 4е може да се консултирате с ли4ен лекар.поне при мен и при 3ри дневно няма никакъв проблем.така за обобщение=1 ензимите са за  директно разграждане.2 Кортивекс или Витрокап =превенция -не допускат образуването на мътнини и не само това.3 Други добавки като лутеин Астаксантин подържат окото живо.пратката на добавката от Италия се достви от тия боклуци Интерлогистика който са пълна измет.Тази от Барселона беше Спиди.това е важно тъй като интерлогистика са мега бавни и некадърни

# 247
VISUfly -Това е добавката която взимам-тя се разтваря с вода.Добре е да се пие много вода за да се подпомогне на ензимите да достигнат мътнините.Лекарите от проу4ването имат патент на формулата и не знам дали има още подобни продукти.теорията   е че ензимният подход (Бромелаин, Папаин, Фицин) действа директно върху структурата на мътнините.Тук клю4овата съставка е Фицин.Тоест ролята на рнзимите е да по4истват боклука в окото.при проу4ването е установено 4е при 2ва или 3 ри приема дневно  има по -силен ефект.но на листовката на добавката пише по 1но дневно.така 4е може да се консултирате с ли4ен лекар.поне при мен и при 3ри дневно няма никакъв проблем.така за обобщение=1 ензимите са за  директно разграждане.2 Кортивекс или Витрокап =превенция -не допускат образуването на мътнини и не само това.3 Други добавки като лутеин Астаксантин подържат окото живо.пратката на добавката от Италия се достви от тия боклуци Интерлогистика който са пълна измет.Тази от Барселона беше Спиди.това е важно тъй като интерлогистика са мега бавни и некадърни
Аз Ви благодаря за тази информация!🍀  Ще разгледам добавките.

# 248
Да добавя че за  VISUfly  лекарския екип е провел проучването за 3 месеца.Ударната доза от 3 сашета на ден има най-голям ефект.Високата доза протеолитични ензими успява буквално да „смели“ колагеновите агрегати (мътнините) в стъкловидното тяло. За да могат ензимите да преминат през кръвно-очната бариера и да достигнат стъкловидното тяло в концентрация, достатъчна да атакува плътните структури, е необходимо натрупване в организма. При по-ниски дози (1 или 2 сашета) ензимите успяват да се справят само с най-фините и редки нишки, докато плътните агрегати остават почти незасегнати. Пълният ефект върху по-тежките и плътни мътнини изисква минимум 3 месеца постоянен прием в максимална доза.Тоест може да нужни и 3 месеца че даже и повече  а може и за 1 месец=зависи от плътноста.За Corvitec и VitroCap  клиничните проучвания са за поне 6 месеца прием .Но при тези 3ри добавки някой съставки се повтарят=примерно витамин С и Л-лизин.Аз не съм усетил страничен ефект но ако някой случайно ги пие може да се консултира с личния лекар.

# 249
ANDI7, а при вас имаше ли ефект от ензимите и останалите добавки?

# 250
VISUfly  =ензимите са топ.това е голямо попадение на докторския екип.аз имам мътнини на дясното.сега на ден 39 мътнините са практически изсчистени=по схемата 3ри на ден.разбира се продължавам по план 90 дни.
Corvitec и VitroCap в комбинация с другите добавки ги взимам 8 месеца.ефект има.най-важно е че се нормализира течноста в стъкловидното тяло.през това време се наблюдаваше период 1-2 ахс в който дори или рядко се появяваха мътнини.след това отново изскачаха макар и за по кратко.това показва че плуват по свободно и влизат и излизат от зрителното поле.не се образуваха нови .това е и основната цел на тези 2 добавки.за пълно изчистване с тях ще е нужно много време съдейки от коментарите.
много вода да се пие =Ензимите се нуждаят от добра хидратация, за да продължат да си вършат работата в окото.Тъмни очила за  да не позволите на слънцето да активира нови протеинови натрупвания.

# 251
VISUfly  =ензимите са топ.това е голямо попадение на докторския екип.аз имам мътнини на дясното.сега на ден 39 мътнините са практически изсчистени=по схемата 3ри на ден.разбира се продължавам по план 90 дни.
Corvitec и VitroCap в комбинация с другите добавки ги взимам 8 месеца.ефект има.най-важно е че се нормализира течноста в стъкловидното тяло.през това време се наблюдаваше период 1-2 ахс в който дори или рядко се появяваха мътнини.след това отново изскачаха макар и за по кратко.това показва че плуват по свободно и влизат и излизат от зрителното поле.не се образуваха нови .това е и основната цел на тези 2 добавки.за пълно изчистване с тях ще е нужно много време съдейки от коментарите.
много вода да се пие =Ензимите се нуждаят от добра хидратация, за да продължат да си вършат работата в окото.Тъмни очила за  да не позволите на слънцето да активира нови протеинови натрупвания.

За VISUfly  трябва ли рецепта? Ще ходя до Италия другия месец. Само с ръчен багаж съм, но  искам да си взема. Трябва ли да искам рецепта от джи пи-то? Виждам, че има 2 вида, които трябва да взема:

Последна редакция: пт, 29 май 2026, 07:58 от УИНКС БЛУМ

# 252
Еднакви са опаковките са разли4ни.рецепта не е нужна.ето и сравнение на цените по аптеки
https://www.trovaprezzi.it/Fprezzo_integratori-coadiuvanti_visuf … y_30_bustine.aspx

# 253
Еднакви са опаковките са разли4ни.рецепта не е нужна.ето и сравнение на цените по аптеки
https://www.trovaprezzi.it/Fprezzo_integratori-coadiuvanti_visuf … y_30_bustine.aspx
Много благодаря!🍀

Общи условия

Активация на акаунт