La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 127
  • 996
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Моля ви ,посъветвайте ме, карта към коя банка да извадя ,за да избегна усложнения с плащанията Simple Smile

Аз плащам с кредитна на ЦКБ и нямам проблем! Peace

# 241
Много странно вече имам номер за колисимо а парите са още блокирани  newsm78 Уж всичко е ок нямам отказан артикул ама малко се притеснявам. Следя дали ще ми изтеглят пари и за доставка въпреки кода който ползвах. Преди си ги теглиха на 3-4 ден преди да я изпратят а сега  Thinking

Аз направо си помислих, че са решили да ми направят подарък едно яке, при това на VERTBAUDET. Получено е при посредника 3-4 дни след като направих поръчката, а парите ги изтеглиха 3-4 дни след това. Дори не бяха блокирани...   Сгреших ли, че не ги изхарчих?
 newsm78 Simple Smile
Но явно съм извадила късмет с VERTBAUDET, като чета какво става.

Моля ви ,посъветвайте ме, карта към коя банка да извадя ,за да избегна усложнения с плащанията Simple Smile
Не съм сигурна, че е по темата, но...аз си направих Виза Вирту в Юнионбанк. Не е кредитна, зареждаш я с колкото пожелаеш, или по-скоро имаш, минимални такси за обслужване. Нямам проблем с плащането, ПП също я прие Simple Smile

# 242
  • Варна

Няма никакво значение към коя банка, стига да може да се регистрира в Пейпал.

И аз с въпросче - пуснах поръчка тази сутрин и нещата са на първа стъпка - енрегистре, но едното вече не е налично в сайта.
Има ли вероятност все пак да си го получа  Tired ?

Има вероятност, дори голяма. Laughing

# 243
Да се запиша и аз в темичката с много благодарности към Ева и много положителни отзиви за тези двете :
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-en-jean.aspx?productid=324195 … e=2&pos=3_a_n много е хубава! Взех 38 и то кажи речи на 15е, но си заслужава. Отговаря си точно.
http://www.laredoute.fr/vente-sac-croute-de-cuir-cloute.aspx?pro … =1&pos=13_a_n в синьо. По светла е в действителност. Цветът  наподобява онзи прекрасен морски синьозелен цвят от фотосите на разни райски крайбрежни кътчета. Хубаво с една дума. Не я намирам за избеляла за разлика от някои фр. коментари, но не е толкова наситена като на снимката.

# 244
  • Карлово
ДСК Peace

# 245
ДСК Peace
УниКредит  Wink. Хайде стига с тези карти, ако някой иска да пише на момичето на лични  Peace
Пуснете реф номер на котлончето за палачинки, моля

# 246
Чета че отказват дрешки на VERTBAUDET, това и поръчки до френски адреси ли се отнася или за такива до БГ. Защотот ако е до ФР., защо пък  newsm78, не ми идва на ума причина  newsm78

# 247
  • Града без гарги :)
някой да е "попадал " на хубави възглавници намалени???  newsm78

# 248
  • StZ
[[/quote]
УниКредит  Wink. Хайде стига с тези карти, ако някой иска да пише на момичето на лични  Peace
Пуснете реф номер на котлончето за палачинки, моля
[/quote]

Ванирка! Точно котлона изчезна де  Tired
Тефал за 24Е - 4722000

Хексе  Hug дано си права и да си го получа

# 249
Малко помощ  Hug
Някой да има тези дънки:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-morpho-tres-mince-enfant … =1&pos=19_a_n  - дъщеря ми е 95 см. висока и се чудя дали 102 размер ще й е добре, имайки предвид умалените дрешки на okaou.
Благодаря на отзовалите се предварително   bouquet

Моята дъщеря е 114 см и 120 са й точно до петата. Peace

Чета че отказват дрешки на VERTBAUDET, това и поръчки до френски адреси ли се отнася или за такива до БГ. Защотот ако е до ФР., защо пък  newsm78, не ми идва на ума причина  newsm78

До френски адреси ги отказват. Както писах вчера, артикулите с логото горе вляво явно и до Франция няма да искат да ни ги дават, може би гледат и адреса на фактуриране. Но едни сандали май минаха между капките (Хриси, какво стана с тях?).

Аз направо си помислих, че са решили да ми направят подарък едно яке, при това на VERTBAUDET. Получено е при посредника 3-4 дни след като направих поръчката, а парите ги изтеглиха 3-4 дни след това. Дори не бяха блокирани...   Сгреших ли, че не ги изхарчих?
 newsm78 Simple Smile
Но явно съм извадила късмет с VERTBAUDET, като чета какво става.

Kusmet, ти кое яке си поръчала, има ли логото на Vertbaudet на него? Да разнищим какъв е случая с тази марка до френски адрес... Защото нали и до БГ преди можехме да си пускаме артикулите, на които нямаше логото им (и които за съжаление са единици).

Едит: Объркала бях цитатите и от там никовете, nistiv, kusmet, извинявам се.   bouquet

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 11:41 от yoshko

# 250
Вчера направих първата си скромна поръчка за тези намаления:

Serviettes d' invité 420 g/m² (...
SCENARIO

Ref : 4233336      3,00 €   

1           Slip homme imprimé (lot de 4)
MECENE
48/50
Ref : 5093171      3,00 €   

1           Boxer enfant garçon (lot de 3)
LA REDOUTE CREATION
16 ans/18 ans - 174cm/180cm
Ref : 6069215      3,00 €   

1           Top motif strass
LA REDOUTE CREATION
34/36
Ref : 5735866      2,00 €   

1           SAC

Ref : 9635106      0,00 €   

# 251
  • Варна
аз не съм поръчвала нищо на тази марка и нямам отказани артикули  Mr. Green поне за сега де  Praynig

# 252
  • Пловдив
Момичета, адреса при регистрация кой трябва да е, този френския за доставка или моя който си е в България  newsm78 Може ли да напиша френския адрес?  newsm78

# 253
  • София
Искам да се оплачаааа  Cry Тия гадини  ларедутковците: снощи пускам поръчка дава ми , че има грешка при оторизацията с пейпал ... повторих действията и .... се оказва, че поръчката е пусната 2- пъти  #Cussing out #2gunfire и сега каво да пускам диспут или ... на мен паричките си ми трябват сега Mr. Green

Обърни се директно към Пей пал с молба да анулират повторената поръчка, обясни им ситуацията- че не по своя вина си повторила поръчката и т.н. Екипът им е много отзивчив и реагира бързо... Hug Peace

# 254
[[/quote]
Nistiv, ти кое яке си поръчала, има ли логото на Vertbaudet на него? Да разнищим какъв е случая с тази марка до френски адрес... Защото нали и до БГ преди можехме да си пускаме артикулите, на които нямаше логото им (и които за съжаление са единици).
[/quote]
Мисля, че въпросът е към мен Simple Smile
Поръчах това:

http://www.laredoute.fr/vente-coupe-vent-reversible-garcon-avec- … s=36_a_vertbaudet - в третия цвят....
Изписваше ми при поръчката, че не се доставя извън Франция.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 11:43 от kusmet

Общи условия

Активация на акаунт