La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 147
  • 996
  •   1
Отговори
# 300
# 301
  • София
ха ха ха---- А пък ако преоткриете БГ пазара много боклуци от Ла Редут ще избегнете Laughing

Мммм,да !Особено по моловете.Там нещата ги дават без пари - на промоция ! Peace

# 302
и за трите имаше няколко страници назад  Simple Smile

# 303
Аз пазарувам и от френски, и от английски сайтове. Сама си подбирам и преценявам какво да купя и си вземам качествени неща на добри цени и от двете държави. Не разбирам продиктувано от какво беше това вмешателство  Laughing.

# 304
  • Ботевград
Аз пазарувам и от френски, и от английски сайтове. Сама си подбирам и преценявам какво да купя и си вземам качествени неща на добри цени и от двете държави. Не разбирам продиктувано от какво беше това вмешателство  Laughing.
Може жената да е фенка на китайските и турски промоционални стоки  Mr. Green

# 305
Ами продиктувано е от няколко годишен шопитг в Ла Редут и наличност на два куфара с дрехи, които няма никой да носи, а и за подарък не стават. Peace

На миналото намаление накупих маркови тениски за тримата мъже за 4-5 евро. Но сега няма нищо, което да си заслужава риска да купиш без да видиш.
 А колкото до турските промоциални стоки - ще си купите от Редут виетнамски, индийски, пък и български. Laughing

# 306
# 307
....Ами продиктувано е от няколко годишен шопитг в Ла Редут и наличност на два куфара с дрехи, които няма никой да носи, а и за подарък не стават. Peace
в подфорум"Благотворителност" има нуждаещи се,ако прецениш,че са подходящи.... Hug

# 308
Ами продиктувано е от няколко годишен шопитг в Ла Редут и наличност на два куфара с дрехи, които няма никой да носи, а и за подарък не стават. Peace
На миналото намаление накупих маркови тениски за тримата мъже за 4-5 евро. Но сега няма нищо, което да си заслужава риска да купиш без да видиш.
 А колкото до турските промоциални стоки - ще си купите от Редут виетнамски, индийски, пък и български. Laughing
[/quote]

Аз затова казах, че си преценявам какво да купя. Честно си признавам, че нямам залежали по куфари дрехи и не се хвърлям на дрехи по 1 или 2 евро само защото струват толкова т.е не пазарувам за спорта  Peace. Всеки си прави сметката.

# 309
Тъкмо се канех да направя удара на сезона и да поръчам форумското кожено мъжко яке и като го показах на мъжа ми той каза, че било  демоде - моделът бил актуален отпреди 7-8 години и не успях да го кандърдисам ....

Кажи на мъжа си, че не разбира. Моделът е класически, винаги е актуален.  Peace

Казах му, но не се развълнува особено. Даже го питах кое точно му е демодираното - каза, че било много право и дълго, а сега се носели по-вталени и по-къси.
Брат ми и той е на същото мнение, хем с мъжа ми имат съвсем различни стилове на обличане.
Ами какво да се прави, тя мъжката мода е толкова консервативна, че промяната и на най-малкия детайл - форма на якичката, дължина на ревера - се смята от мъжете за нещо революционно, а ние жените почти не забелязваме разликата.
Царице, моля мъжа ти да се включва по-често  Peace

# 310
  • sofia
 Close оф ще се гръмна! имаше едно комплектче сутиен и бикини за момиче, в сиво или розово, на точки.. към 5-6е бяха , изтрих си ги от коша без да искам и сега не мога да ги открия в сайта. Помощ!! Много моля за реф. номер ако някой се сеща за какво говоря..

# 311
Това калъфка или възглавница е http://www.laredoute.fr/vente-taie-d-oreiller.aspx?productid=324 … =4&pos=27_a_n
Доста скъпо е ако е калъфка..

# 312
Close оф ще се гръмна! имаше едно комплектче сутиен и бикини за момиче, в сиво или розово, на точки.. към 5-6е бяха , изтрих си ги от коша без да искам и сега не мога да ги открия в сайта. Помощ!! Много моля за реф. номер ако някой се сеща за какво говоря..

http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-sous-vetements-enfant-fil … =1&pos=tg_n_n

# 313

Късметлийка си, тъкмо метнах едни в коша http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-sous-vetements-enfant-fil … =3&prodsize=0  Grinning
е, изпреварили са ме  Laughing

# 314
Един добре изглеждащ панталон, но само 48 размер  http://www.laredoute.fr/achat-les-aubaines-offre-des-milliers-d-articles-a-moins-80-pourcent.aspx?categoryid=111142967&pageno=16&sort=price_ascending&ros=39

Става за куфара.

Общи условия

Активация на акаунт