La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 125
  • 996
  •   1
Отговори
# 345
# 346
Някакви отзиви за хавлиените кърпи, че им се чудя, а до сега не съм поръчвала...

# 347
Вече могат ли да се пускат поръчки под 10 евро на френски адрес?Простете,ако е обсъждано

# 348
  • София
Вече могат ли да се пускат поръчки под 10 евро на френски адрес?Простете,ако е обсъждано
Няма да има БД Peace

# 349
Добре де, ПУМите са си налични, да ги поръчвам ли пак или да не се занимавам?
Поръчаните маратонки Адидас 37 са големи на племенницата, явно носи 35, защото тези са теснички. Моите +1 в бяло са ми точни.
На мен също ги отказаха, но аз пак ги пуснах, ще видим...
Не знам само парите за отказаните кога и как ще ги получа, платих с Пейпал  newsm78

# 350
  • София
Поръчаните маратонки Адидас 37 са големи на племенницата, явно носи 35, защото тези са теснички. Моите +1 в бяло са ми точни.
Не знам само парите за отказаните кога и как ще ги получа, платих с Пейпал  newsm78
Влез в детайли на плащането- предполагам, изобщо не са дръпнати Peace

# 351
  • София
Няма да ти ги изтеглят парите за отказаните неща

# 352
....Ами продиктувано е от няколко годишен шопитг в Ла Редут и наличност на два куфара с дрехи, които няма никой да носи, а и за подарък не стават. Peace
в подфорум"Благотворителност" има нуждаещи се,ако прецениш,че са подходящи.... Hug
Сериозно....
Такива парцали и на Илиянци няма и не бих се унижавала...

Просто се опитх да съм полезна в пазаруването, но явно всичко идва с опита. Wink
Успех!

# 353
Не знам само парите за отказаните кога и как ще ги получа, платих с Пейпал  newsm78
Влез в детайли на плащането- предполагам, изобщо не са дръпнати Peace
Действително в детайлите в Пейпала пише че имам за плащане разликата, но в банкирането ми показва че е изтеглена цялата, не знам как да го разбирам

# 354
  • Все на втория етаж
Тъпча в кошницата, но нещо не ме гризе да я пускам. Основно е заради артикул на Пума, та се чудя дали да валидирам довечера. Все пак мнооого ме изкушава. ooooh!

paleto, нуждаещите се няма да правят сравнения от Илиенци ли е, от Франция или Германия е. Хората имат нужда от дрехи и само като видят, че им даваш дрехи с етикети, а не носени, както по принцип им се дават, сигурно ще те благославят. Тъй че, ако действително разполагаш с два куфара нови дрехи, дари ги на домове. Дори бих те свързала с човек, занимаващ се сериозно с такава помощ.  Peace  А ако вече се опитваме да налагаме мнение относни пазаруването и опита си е съвсем друго. Аз пазарувам от където ми хареса и имам възможност.  Simple Smile Съжалявам за офф-а.

# 355
    Момичета, някоя от вас да си е купила тази пола?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-battle.aspx?productid=3241888 … =1&pos=26_n_n

Търся отзиви, че в сайта няма. На мен ми харесва, но гледам има всички номера, та се чудя аз ли нямам вкус или има друга уловка?

Аз си я поръчах преди 2 дена, изглежда ми много добре, но отзиви още не мога да дам. Не мисля, че има уловки (тя не е и супер евтина засега), ако забелязвате все още няма дебнене, има добри цени, има размери. Направо много ми харесва така да пазарувам.  Party

А ако съм права за Vertbaudet-а, mama mravka може да си получи едната рокличка - на нея няма знака на марката. Може би наистина не са се били усетили още съвсем в началото на намалението, но ако някой успее да поръча сега нещо със знак, да свирка силно.  Peace

Чаено момиче, изглежда все още не са отказни, следи си статуса.

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 17:55 от yoshko

# 356
Някакви отзиви за хавлиените кърпи, че им се чудя, а до сега не съм поръчвала...
"Простите кърпи", но 450 гр са супер, слагахме ги преди, за да хванат кодове до Б-я и съм мнооого доволна. Тук не знам колко струва една кърпа, но при вс положения щеше това качество да е по-скъпо.

Подкрепям Иренка, Трапезица и всички на мнение, че който има излишно защо не го даде на някого, като на вас не ви върши работа, на друг може да помогне Wink
А опит, че се трупа с времето, трупа се. Всеки си гледа по джоба и възможностите, а и вкусове всякакви, така че вс е индивидуално и не може да налагаме мнения на всеки, наистина е по-добре да се съсредоточим в обсъждането на конкретни артикули  Peace

# 357
  • Пловдив
    Момичета, някоя от вас да си е купила тази пола?
http://www.laredoute.fr/vente-jupe-battle.aspx?productid=3241888 … =1&pos=26_n_n

Търся отзиви, че в сайта няма. На мен ми харесва, но гледам има всички номера, та се чудя аз ли нямам вкус или има друга уловка?

Аз си я поръчах преди 2 дена, изглежда ми много добре, но отзиви още не мога да дам. Не мисля, че има уловки (тя не е и супер евтина засега), ако забелязвате все още няма дебнене, има добри цени, има размери. Направо много ми харесва така да пазарувам.  Party

А ако съм права за Vertbaudet-а, mama mravka може да си получи едната рокличка - на нея няма знака на марката. Може би наистина не са се били усетили още съвсем в началото на намалението, но ако някой успее да поръча сега нещо със знак, да свирка силно.  Peace

Чаено момиче, изглежда все още не са отказни, следи си статуса.

Ти кой номер от полата поръча...питам,че и аз я пуснах и ако не са ни по-мярка да ги разменяме Wink Peace Аз нарочно пуснах 46,та ако е голяма да стеснявам...

# 358
  • София
И аз си поръчах от тази пола и ми изглежда много добре.Даже на 8.45е си я поръчах. CloseАма все си мислех,че после няма да има съответния цвят и номер.Има всички цветове и номера,защото цяла зима и пролет все беше 16.99е,а това пък е нахалство.

# 359
  • Габрово
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-guetres-cuir-souple-pliss … =3&prodsize=0

Някой,получили ги да изкаже мнение.Нали си отговаряха на номера,такъв спомен имам Simple Smile
И аз чакам wavey
  Да дам отчет за сандалките-много ми харесват, поръчах си мо яномер 37 и според мен си отговарят точно-стелката се опитаха да я измеря-24 см.Някой питаше дали стават за по широк крак-не мога да преценя, за по-шипок глезен стават-там са достатъчно широки.Дано съм била полезна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт