La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 087
  • 996
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
доставката до къде ще е-директно до бг или с превозвач
ако е първия вариант-не може да се плаща с пейпал

ако попаднете на хубаво мъжко яке наличен размер хл -пуснете линк моля..
ама може ли така -на намаления мъжки якета от този размер общо 20 има в сайта..и то на едни цени..

# 376
  • Варна
Ей, страшни сте  bouquet Смърф, Дзвер  Hug
Успешни покупки на всички!

# 377
Някой поръча ли от мъжкото кожено яке XXXL? Аз поръчах този номер на ММ, заради коментарите, че е умалено и сега се притеснявам да не е много голямо.
[/quote]

isa 76 аз пък се бях засилила на 3 хл, но като видях р-рите на em4eto за 2хл пуснах него дано да не е малко  Hug ако има нужда от размяна ще имам предвид и се радвам че има още добри отзиви за него от Flash* / заради него пуснах поръчката Peace

# 378
Да ви попитам след като са ми блокирали паричките, а след това са ми отказали поръчката, кога ще ми възстановят парите????Или са блокирани в банката???Как да постъпя? newsm78

# 379
  • Пловдив
ха ха ха---- А пък ако преоткриете БГ пазара много боклуци от Ла Редут ще избегнете Laughing

съгласна , но не съвсем аз също преоткрих БГ пазара след измислицата на французите с доставките и смятам , че е по добре да си купиш една бройка от тук ,след като си я видял пипнал и мерил , отколкото да си играеш на тото от там,  а и както сме се уверили дълго пазаруващите боклуците са много повече от добрите попадения
 Embarassed НО аз лично с моята гръдна обиколка и чашка / 75д тук / все още по намаленията дебна за сутиени и бански , просто на нашия пазар с тези размери и  на такива цени не мога да намеря нищо сносно  ............... а и съм фен на сандалките от там
та признавам позаглеждам се , но почти не пазарувам може би сега по намаленията ще поръчам някой сутиен и някой чифт сандалки , но това ще ми е 
а може би и фактор е това , че дъщеря ми не носи нищо което сама не си е избрала и мерила - не се лъже вече диването

# 380
  • София
Да ви попитам след като са ми блокирали паричките, а след това са ми отказали поръчката, кога ще ми възстановят парите????Или са блокирани в банката???Как да постъпя? newsm78
свържи се с банката си - в Пощенска ми отблокираха парите за 10-тина минути - пратих им мейла за отказ на поръчката  Peace

# 381
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
според вас има ли разлика в двете якета или е само в цената  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-parka-3-en-1-traitee-deperlant.asp … =1&pos=16_n_n

и това

http://www.laredoute.fr/vente-parka-2-en-1-traitee-deperlant.asp … =1&prodsize=0

# 382
Само в цената е разликата...и в заглавието  Wink .

Получих Л в синьо, ако някой се интересува, ще го измеря утре.  Peace

# 383
  • София
Само в цената Mr. Green Описанието и 1:1
Виж и броя на отзивите-еднакъв е

# 384
Някои банки нищо не ги трогва-чакаш си срока-15-45 дни ,зависи от банката. Пробвай ,все пак Peace

# 385
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея

Получих Л в синьо, ако някой се интересува, ще го измеря утре.  Peace

и аз така мислех!

моля те, кажи заслужава ли си и за какво време става?
а и размерите ще са от полза! Wink

# 386
Разликата е от линковете. Едното яке е при албанците, а другото е при нпрмалните цени. Кои от където захапе Laughing
А сега да ви попитам преди няколко дни гледах линк за детски кубчета за игра бяха към 7,5 евро. Може ли помощ PraynigМалко късно се сетих да направя подарък на близнаците.... Embarassed

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 23:42 от preci

# 387
http://www.laredoute.fr/vente-blouson-zippe-aspect-cuir-use.aspx … mp;prodsize=00001
за това якенце чакахме отзиви????? newsm78Дали го получи някои вече????

И аз за него чакам от няколко дни - джулиана каза, че е поръчала и го очаква в България днес вероятно, така че скоро ще имаме размери  Peace

Преди час получих имейл от Смарта, че са ми изпратили пратките и утре ще си ги взема от Еконт и съответно чаканото яке  Joy   надявам се да стане на 13-годишния си собственик.

Веднага давам размери, ако мога и ще го снимам  newsm10

# 388

Получих Л в синьо, ако някой се интересува, ще го измеря утре.  Peace

и аз така мислех!

моля те, кажи заслужава ли си и за какво време става?
а и размерите ще са от полза! Wink

Ще черпиш обаче, че от леглото ме вдигна да ходя да го оглеждам  Laughing

Не е лошо якето. За есенно/пролетно време е, определено не е зимно- ръкавите са доста тънички. Ако се махне елечето, става и за лятно.  Има всякакви джобове, в яката има качулка, в Бг би струвало повече от 30лв.такова яке според мен.  Peace

Размери на Л:

от рамо до рамо- 52см
под мишниците- /2 х / 62см
долу- пак толкова - т.е. право е
дължина на гърба- 82см май  newsm78  Старост- нерадост- забравих, докато си напиша писането  Laughing

Снимки- тук: https://picasaweb.google.com/nnedkova/EShopping?authuser=0&feat=directlink
Извинявам се, че така давам линка, но отскоро се боря с picasa  Confused

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 23:57 от Fancy N

# 389
момичета за първи път ще пускам поръчка с посредника francetobg но от толкова много формуляри не знам кой да попълня тоз последния е доста кратък а те май искаха и номер на поръчката а не виждам там да има такова питане.не знам да ли обясних правилно.благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт