La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 119
  • 996
  •   1
Отговори
# 570
  • София
http://www.laredoute.fr/vente-short.aspx?productid=324171720& … =1&prodsize=0
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-maille-stretch.aspx?produc … =1&prodsize=0
Моля за помощ кой размер да взема. Бюст 88, талия 77, ханш 94. За блузката някой сподели, че е леко уголемена,в момента има само S,L  по принцип от тук си взимам М, дали да рискувам с някой от другите номера?

За шортите не мога да се включа, но тениската на Есприт е уголемена с поне половин номер според мен- имам S, който отговаря на М по мое мнение (за справка, имам по-голям бюст от твоя). Според мен, спокойно можеш да си вземеш S... Peace

# 571
Пижамите на Vertbaudet в техния си сайт са по-евтини  newsm78.
Не са май по-евтини, но нямам идея как е доставката им до фр. адрес. После процедурата я знам, ама от Вертбаудет не съм пазарувала....Там кодове има ли, няма ли, някакви хватки правят ли се...

# 572
Не разбрах Vertbaudet доставят ли ги до френски адрес на превозвач( примерно с код за БД,ако хване),или изникват проблеми? Благодаря  Hug

Мисля, че имаше един два артикула, които са доставени при посредника. Повечето поръчани изведнъж стават Epuise Simple Smile Аз чакам една експериментална поръчка само с техни артикули, засега е на етап 2, но нещата все още са със статус En stock. Ще пиша, ако има раздвижване. Yoshko, имаше теория, че само артикулите без светлозеления надпис над снимката, се доставят. Така беше и зимата, само без знак идваха в БГ. Но сега защо не ги доставят на френски адрес, не мога да си обясня. В темата за поръчване от сайта на Vertbaudet, имаше една две мами, които бяха успели да поръчат и получат, но от прочетените коментари ставаше ясно, че по скоро е проблем плащането с БГ карта, а не нещо друго.

# 573
  • София
Момичета щерката е харесала тези дънки http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-denim-stretch-taille-nor … =2&pos=23_a_n - някакви отзиви за тях? Досега съм взимала дънки за нормално дете с височина 158 или 162 и ставаха сега се чудя 34 или 36 от дамската номерация да пробвам?

# 574
моля ви за помощ, от над 2 години не съм пазарувала от ЛР, харесах 5неща все на Пума и разбрах, че имат проблем с доставката до Бг, за това смених адреса за доставка с френски адрес на превозвач. На втора стъпка обаче трябвало да се маркира начина на доставка COLISSIMO SUIVI 48h. Ето как изглежда при мен, липсват опции за избор http://www.prikachi.com/images/931/3525931J.jpg
Въпроса ми е: ако пусна поръчката така, къде ще е изпратят франсетата, да не я пратят в някой пункт........? че нищо не разбирам!!!!  Mr. Green

писах и в другата тема "От Франция до България - превоз на покупките ни ", но ми казаха да питам тук, помогнете ми  Praynig Praynig

# 575
  • София
Някой получил ли е вече поръчка до БГ адрес от намаленията?
За колко време и с какво идват до България? Имам ли шанс да поръчам нещо и да дойде до 14 дни?

Имам направена поръчка директно до БГ от намаленията - пусната на 29.6., получих номер за проследяване по DHL на 1.7., но и днес още седи на статуса от петък - Лил. Надявам се до този петък да я получа, щом пътува вече все пак!
Аз имам направена на 20.06 която въобще не е тръгнала от Ларедут.За 14 дни малко трудно ще дойде.
аз направих на 22ри , дойде днес сутринта

Мисля,че имаш шанс.Идват с ДЛЧ нещата.
Аз също имам поръчка от 27.06 до БГ разделена на две.
Едната част в петък тръгна от Унгария и предполагам вече е в БГ.Чакам ДЛЧ да си актуализират инфото.

Другата част/по-голямата/ в събота е отпътувала от EINDHOVEN .

de_bi,най -вероятно ще ти откажат нещата.Писах ти и в другата тема- не е само при теб така- да липсва пункт или COLISSIMO SUIVI 48h. Peace
Дала съм пример там и с едни маратонки Пуми ,където пункт и колисимо не липсват.

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 15:41 от tedichka07

# 576
моля ви за помощ, от над 2 години не съм пазарувала от ЛР, харесах 5неща все на Пума и разбрах, че имат проблем с доставката до Бг, за това смених адреса за доставка с френски адрес на превозвач. На втора стъпка обаче трябвало да се маркира начина на доставка COLISSIMO SUIVI 48h. Ето как изглежда при мен, липсват опции за избор http://www.prikachi.com/images/931/3525931J.jpg
Въпроса ми е: ако пусна поръчката така, къде ще е изпратят франсетата, да не я пратят в някой пункт........? че нищо не разбирам!!!!  Mr. Green

писах и в другата тема "От Франция до България - превоз на покупките ни ", но ми казаха да питам тук, помогнете ми  Praynig Praynig
Мисля, че това не беше проблем. За PUMA момичетата споделяха, че нямат избор за доставката, но това, което пише преди крайната сума е, че ще ти бъдат доставени на адреса за доставка. По-големия проблем е, че данните ти за доставка и за фактуриране не трябва да изглеждат така. Nanu4e и в другата тема ти е обърнала внимание. Моля да ме извиниш,  ако изглеждат така за да скрият личната ти информация.

# 577
ок, тогава ще опитам да пусна така поръчката. Ако платя с ПейПал, а поръчката бъде отказана все пак, парите ще ми бъдат възстановени предполагам........

# 578
# 579
моля някой ако е поръчвал мъжка тениска на Tommy Hilfiger да ми каже дали си отговарят номерата с БГ колебая се м/у М и Л

Аз получавам утре поръчка от 23 юни.Поръчах с Петит солей.Така че на кантар малко дали ще пристигнат за 14 дни

# 580
Не мога да повярвам, че това е прословутото лятно намаление. Миналата година не спах по цели нощи, за да дебна, тази година нищо не изпада. Има това-онова, но като цяло няма супер оферти. Какво е това " Криза е" - каква криза, като застоялата стока така или иначе трябва да се чисти.... Sunglasses
Хайде, чакам утре да видя дали няма да е денят с раздвижването...

# 581
# 582
Диди, при мен нормалното е да заложа на +2, въпросът е, че съм сложила за 5 год  hahaha
Аз така и така и вземам все за 4год дрехи, та определено ще взема по-голямото и без това може чак пролетта да се носи  Mr. Green
 Hug Благодаря!

# 583
# 584
  • Сандански
Да хубави са, тънички са...ние имаме и едни цвят каки такива...и особено за детска са ни любими Peace

Общи условия

Активация на акаунт