La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 55 044
  • 996
  •   1
Отговори
# 615
  • София
vanyaes, ти кога поръча блузката, преди да започнат масово да ги отказват или в първите дни на намалението? Защото ако е след това, явно някои единични случаи може и да минават между капките.

Поръчката ми е от 29/06. Адреса ми за фактуриране и доставка е този на посредника. Peace

Сигурна ли си ,че блузката е получена ?

# 616
  • София
vanyaes, ти кога поръча блузката, преди да започнат масово да ги отказват или в първите дни на намалението? Защото ако е след това, явно някои единични случаи може и да минават между капките.

Поръчката ми е от 29/06. Адреса ми за фактуриране и доставка е този на посредника. Peace

следователно това е рецептата, за да ги излъжем - сменяме и двата адреса с френски Simple Smile после остава и по имена да ни запомнят, за да разберат, че сме от БГ, но и за това има рецепта  Mr. Green

# 617
  • София

следователно това е рецептата, за да ги излъжем - сменяме и двата адреса с френски Simple Smile после остава и по имена да ни запомнят, за да разберат, че сме от БГ, но и за това има рецепта  Mr. Green
Посредника дали знае Joy Хей, момичета, как ще гръмнем всички.... Whistling

# 618
  • Все на втория етаж
nanu4e, защо така мислиш?

# 619
  • София
Защото за адресите си затвориха очите, но за фактурите вече си е тотален мултиакаунтинг Peace
И си представям някоя от фирмите, с 400 фактури на нейно име....не "черни" книги, ами пембяни няма да ги измъкнат от лай**а

# 620
  • Варна
Аааааа за бях писала по-нагоре...смених в трите си акаунта де що има ливразиони и фактурейшъни с адреса на посредника и после 2-та бяха блокирани за мултиакаунтинг. После ги отблокирах и вкарах бг адреси, но основния си остана френски.
А за блузката да, трябва да е получена:

http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.24132401.big

Ето тракинга се вижда, дават я доставена...дано да я получа  Praynig

пс Това за мултиакаунтинга не го знаех и тук една мама ме светна Crazy Чудя се ако вкарам измислен френски адрес за фактуриране... за да не стане проблем за в бъдеще?

# 621
  • София
Аааааа за бях писала по-нагоре...смених в трите си акаунта де що има ливразиони и фактурейшъни с адреса на посредника и после 2-та бяха блокирани за мултиакаунтинг. После ги отблокирах и вкарах бг адреси, но основния си остана френски.
А за блузката да, трябва да е получена:

http://vanyaes.snimka.bg/children/on-line.534404.24132401.big

Ето тракинга се вижда, дават я доставена...дано да я получа  Praynig

пс Това за мултиакаунтинга не го знаех и тук една мама ме светна Crazy Чудя се ако вкарам измислен френски адрес за фактуриране... за да не стане проблем за в бъдеще?
Е, на 4-та стъпка е.Това не значи че е доставена, а че се подготвя за доставка Peace Дано всичко е наред!
Измисления френски адрес....хм, не знам, става като идея Thinking

# 622
  • Варна
Има тракинг, вижда се над поръчката в линка ми и в сайта на колисимото статуса е доставена днес Peace

# 623
Някой поръчвал ли е тези боти? Дали си отговаря номера?

# 624

С френски адрес на фактуриране вече е различно. Така сигурно ще можем да поръчваме... докато не започнат да ни ловят по IP-та...  hahaha

# 625
  • София
Изведнъж ще се окаже,че пак ще ни таксуват с някоя такса,защото се правим на тарикати.Защо си мислите,че те ядат доматите с колците и са страшно тъпи,а тук всички сме едни неустоими тарикати.Само ще си издействаме пак някоя санкция и ще духаме супата.

# 626
Такааа.....от вчера вечерта поръчката ми са я делнали на 3 :
пижамките Вербаудет!!!! с на 2 стъпка, фактурасион.
един фотоапарат на 4-та стъпка - препарасион колис
дрешки на 4-та стъпка също - препарасион колис.

Не виждам логика - как така от България нямаме право да купуваме Вертбаудет, това да не е фирма само за франсета? Доставят ги на фр. адрес - това трябва да ги интересува. Кой плаща за тях няма значение - нали се плаща през ПП и парите са налични. Няма да умрем без пижамките, ама ме хваща яд! Аз пак ще ги поръчам и ще ги пратя на зет ми, той да ги донесе, но не е това въпроса...

Вертбаудет нали имат сайт? не съм ги разглеждала подробно, но цените им са като на ЛР при съвпадащи артикули.

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 08:52 от Чаено момиче

# 627
Тях никой не ги мисли за тъпи, много лесно могат да ни ограничат по IP адресите и не само по тях. Могат и да ни спрат ЛаРедута за България, ако искат. Явно засега не искат. Нито мисля, че приемат много лично нашите шмекерии, щом ни позволяват да ги правим. Лесно е да ни ограничат отвсякъде, за им играем ние по свирката, ако разбира се искаме.

Обаче те нас май ни имат за супер тъпи, съдейки по отговорите, които ни дават на най-елементарни запитвания. Толкова е лесно да си кажат как стоят нещата, но все трябва да се правят на интересни и велики. Мен това супер много ме дразни например, но не го вземам присърце. Ще пазарувам от тях докато ми е изгодно и ми го позволяват.

Специално за тази марка, едва ли всички ще се юрнат да си пълнят гардеробите с нея, само защото сме открили за момента как може да се поръчва. Сега има няколко изгодни артикула, но не е от евтините все пак.  Peace

Може би това с пазара на продажба е политика на самата марка, логично е да гонят продажби и популярност, но те си знаят защо е само за френския пазар. Но е тъпо да не мога да я поръчам за подарък на децата за някоя приятелка във Франция например, само защото плащам от България! Така че с адреса на фактуриране пак сме дискриминирани, ако се замислим.

Извинявам се за спама!

# 628
Някой поръчвал ли е тези боти? Дали си отговаря номера?
На тези боти пише над снимката, че са на Лаура Клемент, а на снимка на ботата отвътре- че са на софт грей Simple Smile Не че има значение, ама ми стана странно...... извинете, ако не е по темата...

# 629
Не бойте се за ИП-тата има програми които т го сменят на английско или немско,френско

Общи условия

Активация на акаунт