La Redoute.fr - 200 - Втора седмица от намалението! 30.06 - 07.07.2011

• 54 985
  • 996
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Франсето.бг

# 676
 #Cussing out И при мен едва пълзи сайта, тъкмо влизам да ви почета и това за роклето на Дерхи хич не ми хареса, каква дискриминация на номерацията само  Mr. Green
http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue.aspx?productid=3241906 … =1&prodsize=0
Нито 44, нито 42 ми се променят като цена  ooooh! Пробвам и с 46 - нищо....само 38  Confused
Ще видя по отделните акаунти дали няма да се случи нещо, че на 15Е и мен могат да ме съгласят, мн ми харесва роклята  Blush
А като размери как са им нещата??
42/44 съм твърдо, на кой от двата да заложа, отзад на гърба има ли ластик или  newsm78

Честито на първите получили поръчки от "Разпродажбата"  Hug

# 677

Те пишат номера....Форумското ми яке е при тях, също имам имейл, по номера на поръчката се ориентирах кое е при тях - и да, и на мен това ми е разделена поръчка. След това проследих и съответния номер за колисимо - и съвпадат.

# 678
Ох аз още нищо нямам от Пети, а поръчката ми е от 22  ooooh!

# 679
Здравейте,
Имам въпрос относно размерите на пердетата. Кое е първо в рамера - дължината или вирината?

също така виждам ги като налични след 3 седмици а след това стават изчерпани директно без да са се появявали. възможно ли е да се прави поръчка ако продукт е наличен след 3 седмици?

# 680
Да дам бърз отчет, макар че са все коментирани нещата, но пък пак са пуснали размери от тях. Тази ленена рокля (40) за мен си е съвсем точен номер, добре че не послушах мненията тук и не си взех по-малка, че съм и с широки рамене и нямаше да се събера. Даже ми се иска още една идея по-широко да ми стои, но се надявам и това да стане. Тези дънки в синьо са хубави, отговарят си (38), но са ми малко плътнички за летни, есенно ще ги нося, ако успея да се навра в тях дотогава. И тази блузка и на мен много ми харесва, и тя си отговаря (38-40). Като долните номера от единичното може и да влязат и в по-малкия номер, ако нямат много неравности по тялото.  Wink

# 681
  • Пловдив

Те пишат номера....Форумското ми яке е при тях, също имам имейл, по номера на поръчката се ориентирах кое е при тях - и да, и на мен това ми е разделена поръчка. След това проследих и съответния номер за колисимо - и съвпадат.

Благодаря! Установих, че е касата. Ако някой го интересува - опакована тежи 1,046кг Laughing

# 682
Да дам бърз отчет, макар че са все коментирани нещата, но пък пак са пуснали размери от тях. Тази ленена рокля (40) за мен си е съвсем точен номер, добре че не послушах мненията тук и не си взех по-малка, че съм и с широки рамене и нямаше да се събера. Даже ми се иска още една идея по-широко да ми стои, но се надявам и това да стане. Тези дънки в синьо са хубави, отговарят си (38), но са ми малко плътнички за летни, есенно ще ги нося, ако успея да се навра в тях дотогава. И тази блузка и на мен много ми харесва, и тя си отговаря (38-40). Като долните номера от единичното може и да влязат и в по-малкия номер, ако нямат много неравности по тялото.  Wink
За тази рокля аз преди месец и нещо писах, че отговаря точно. Аз лично много я харесвам, нося я и като туника. Имам цвят щоколад. И един ленен панталон бях поръчвала и той си отговаря точно!
Дънките изглеждат супер. Имат ли голяма еластичност?  

# 683
Някой получили вече касата, да пусне снимка или да даде отзиви.

# 684
# 685
Преди 10-ина дни с изненада видях тази рокля в едно магазинче на нашето пазарче, цена 9.99лв. Ако е същата(поне десенът беше 1:1) е много тънка и прозрачна материя.

# 686
sysonka аз очаквам касата да е при мен до края на седмицата,днес са ми изпратили пратката Франсето по БГ пощи,ако не ти е късно до петък-събота ще я снимам.... Peace

# 687
sesses, на сайта пише 2% еластан и си мислех, че може и да успея да си набутам Д-то сега в тях, но по-тегави ми се видяха. Като пита, та се сетих да намеря къде им пише състава по етикетите, ами с 1% еластан са, да го има предвид който поръчва.  Peace

# 688
Някоя добра душа да я снима и покаже ..... Hug До тук нищо не ме е изкушило ..още  Laughing

# 689
Преди 10-ина дни с изненада видях тази рокля в едно магазинче на нашето пазарче, цена 9.99лв. Ако е същата(поне десенът беше 1:1) е много тънка и прозрачна материя.
Да, то и коментарите не са никак ласкави- приличала на нощница, прозрачна с прекалено голямо деколте  Tired

Общи условия

Активация на акаунт