Истанбул 5

• 104 358
  • 732
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Привет на всички влюбени в този прекрасен град Истанбул Peace
Искам да изкажа огромна благодарност на пишещите тук,понеже не можех да пиша и само черпех инфо Laughing ,но благодарение на Вас успях четири пъти да се насладя на този град,а и не мисля да спирам Laughing
Само първият път бяхме по екскурзии,после по ваши пътеписи и разкази се движехме спокойно с трамвай и пеша Laughingкогато се поизгубехме(мъж ми още го били крак заради вечерната разходка по Босвора леко згубени до три през нощта) Joy
Още един път благодаря  bouquet и вече ще се включвам.

# 496
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ако не те мързи - разкажи как човек се губи по Босфора, че ми стана интересно  Laughing

# 497
  • София
Охо не ме мързи Laughing Сега като си спомня и ми е много мило Hug
Хотела беше ужасен,гледахме да не се задържаме много,много в него.Качихме се на трамвая и на египетския пазар,после кратък сън в хотела и от там вече доста поогладнели решихме да вечеряме на рибния пазар.До там стигнахме бързо,ама по едни маки улички,и все еднакви ми се виждаха.Седнахме ,хапнахме,полюбувахме се на уловените риби и решихме да тръгваме,да ама връщането трудна работа,не знаем коя уличка да хванем,аз понеже съм блондинка Crazy дадох идея да тръгнем пеша до трамвая,който пак по мой сметки е зад завоя, Whistlingе там де ама не съм изчислила завоите,след няколко часово вървене,пиене на чай,и мрънкане решихме да се приберем с такси.Добре,че този път се съгласих,имахме още много завойчета до трамвая,който между временно беше спрял разбира се,заради двама заблудени няма цяла нощ да работят hahaha Мъжът ми каза,че в ставите го е ударило заради моите завойчета Wink,ама може ЕГН-то му да е ,а не ходенето.Не съжалявам ,че се загубихме такава красота едва ли щях да видя ако не се беше случило така.Искам пак Laughing

# 498
златен мъж имаш, браво  Hug

моя веднъж така ни изгуби в планината и хем той виновен, хем мрънка през цялото време  Laughing

# 499
http://www.booking.com/hotel/tr/burcu-sultan-apart.html?aid=3231 … booking_confemail
Ужас, не помисляйте да си резервирате стаи тук. Не само, че въпросният балкон не съществува, няма и прозорци. От единия до другия етаж се качваш по вита метална стълба.  Загадка е  как ще се качи багажа. Стаите са като извадени от филм на ужасите. Не е ясно дали на сутринта няма да си транжиран.
Като видяхме за какво става въпрос, не мога да ви опиша с каква скорост се изнесохме.
Иматe ли  идея как да се оплача в този сайт и въобще да  махнат   хотелa от там.
Пратиха ми имейл, че ще ми удържат 41 евро, но ние побързахме да изтеглим парите,  защото картата е дебитна. Какво могат да ни направят? 

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 07:44 от ASSAMARIS

# 500
  • Казанлък of all places
Виж тук, Ассамарис . Дано успеете. Кой, кой друг преди го споменаваше това място? Или аз съм си го споменавала ?

# 501
Ние сме в друг хотел.
В онзи т.н хотел  на  рецепцията - 2 на 2 метра те посреща един шестокласник /може да беше и петокласник/, чатещ си нещо в нета. Иска паспортите. И остана много щастлив като си тръгнахме.
Явно това е мошенгия. Те се издържат вероятно от неустойки от резервации.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 07:46 от ASSAMARIS

# 502
Шехина, искам да те успокоя, че не е толкова страшно. Ние пътувахме до Истанбул миналата седмица. Пристигнахме рано сутринта на 26.08.2011г. Около 06.30. часа бяхме в хотела. В началото казаха, че няма свободни стаи, после се освободиха няколко и в тях първо настаниха пътуващите с деца. Постепенно се освобождаваха и още стаи и малко преди да се тръгне за пешеходната обиколка, са оказа, че има стая и за нас. Имахме време само да си оставим багажа в стаята, но и това за мен беше ОК.
Ако мога да ти бъда полезна с още информация, пиши на лични.
Късмет с настаняването и хубаво изкарване в този вълшебен град Simple Smile

Благодаря ти много, velina_v!

Аз все се сещам за нещо и си питам, все пак до пътуването ни малко време остава и тепърва ще си задавам най-тъпите въпроси. Един такъв е (към тези, пътували с Караджъ турс) - в колко часа в неделя ви закараха до аквариума? Опитвам се да си планирам неделята отсега...

# 503
http://www.booking.com/hotel/tr/burcu-sultan-apart.html?aid=3231 … booking_confemail
Ужас, не помисляйте да си резервирате стаи тук. Не само, че въпросният балкон не съществува, няма и прозорци. От единия до другия етаж се качваш по вита метална стълба.  Загадка е  как ще се качи багажа. Стаите са като извадени от филм на ужасите. Не е ясно дали на сутринта няма да си транжиран.
Като видяхме за какво става въпрос, не мога да ви опиша с каква скорост се изнесохме.
Иматe ли  идея как да се оплача в този сайт и въобще да  махнат   хотелa от там.
Пратиха ми имейл, че ще ми удържат 41 евро, но ние побързахме да изтеглим парите,  защото картата е дебитна. Какво могат да ни направят? 
  Shocked Нямам думи ...Ние днес направихме резервация тук http://www.booking.com/hotel/tr/aadegrazli-apart.bg.html?aid=323 … 693a46180595315d8 ... Praynig Дано не се стига до неприятни емоции

# 504
  • Казанлък of all places
Има пресен добър отзив. За съжаление не мога да разчета тези на арабски Simple Smile Дано всичко е наред!

# 505
Недостатък на тези сайтове е , че собствениците могат да направят фиктивни резервации и да си пускат сами положителни отзиви.
Затова аз винаги имам една наум ако видя максимална оценка , но само от 5-10 потребителя.
Избирам такива за които има няколкостотин мнения и са отдавна на пазара.

# 506
Шехина, искам да те успокоя, че не е толкова страшно. Ние пътувахме до Истанбул миналата седмица. Пристигнахме рано сутринта на 26.08.2011г. Около 06.30. часа бяхме в хотела. В началото казаха, че няма свободни стаи, после се освободиха няколко и в тях първо настаниха пътуващите с деца. Постепенно се освобождаваха и още стаи и малко преди да се тръгне за пешеходната обиколка, са оказа, че има стая и за нас. Имахме време само да си оставим багажа в стаята, но и това за мен беше ОК.
Ако мога да ти бъда полезна с още информация, пиши на лични.
Късмет с настаняването и хубаво изкарване в този вълшебен град Simple Smile

Благодаря ти много, velina_v!

Аз все се сещам за нещо и си питам, все пак до пътуването ни малко време остава и тепърва ще си задавам най-тъпите въпроси. Един такъв е (към тези, пътували с Караджъ турс) - в колко часа в неделя ви закараха до аквариума? Опитвам се да си планирам неделята отсега...

стаите се освобождават до 12:00, 12:30 се качихме на автобуса за Форума  Peace

# 507
Много ти благодаря за отговора, Шебек Hug

# 508
  • ВАРНА
         Нова оферта за екскурзия до Истанбул http://travelborsa.com/index.php?id=136   Peace

# 509
Хубава е офертата  Peace и бонуса панорамна обиколка е хубав, защото повечето хора няма да могат да разгледат част от града с автобус, защото самостоятелните обиколки са главно с трамвай и ферибот.

Един от автобусите дето върви по Баъдат до Кадъкьой е двуетажен и е много приятно да разгледаш булеварда от високо. А и понеже има много светофари не се движи бързо и е идеално за снимки и детайлизиране  Peace

Общи условия

Активация на акаунт