90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 428
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
записвам се и аз, че нещо се усещам че изтървам положението, тоя въглехидратния ден колкото го обичам толкова и го мразя......
з- 1 банан
0- макарони със захар само
в-две кексчета/от тия без яйцата-режимни/
но имах и гости и малко оплетох конците, но малко Embarassed
за утре ме чака един прекрасен пъпеш Laughing

# 61
Здравейте записвам се и аз да следя темата,преди 2 години бях на Дюкан свалих 10 килограма,но след като родих си върнах пак килограмите.Утре мисля да почна тази 90 дневна диета,надявам се да има резултат .Дано не ви притеснявам,понеже съм нова в темата.Лека вечер!

# 62
  • БУРГАС
Стелла аз по принцип само ви следя ,понеже преди година бях на диетата,но прочетох за проблема ти.
Малката ми дъщеря има слаби капиляри и това с кръвотечение от носа и се появява при сменя на сезони или рязка промяна на температурите.При нея е ясно ,но докторката ми обясни ,че ако е от едната ноздра е от слаби капиляри /получава се и при слаб удар дори/ ако е от двете ноздри обаче е някаква анемия,така ,че за твое успокоение тъй като ти се случва за първи път не е лошо да се консултираш.Девера ми е по същия начин ,но си е така от дете до днес.
Аз също преди диетата бях с високо кръвно или по скоро много ми играеше ,от година насам нямам оплаквания въпреки ,че прекалявам с кафетата.

Благодаря ти много, denima! И моите съмнения са за някакъв "отслабнал" капиляр. Кръвотечението е от едната ноздра.

Добро утро, мацки!   bouquet
Добре дошли на новите попълнения! Успехи ви желая и много минуси!

Ден 61 - въглехидрати
З-череши+кафе
О-филийки с лютеница
В-не е ясно дали въобще ще ми се случи, ако все пак успея сигурно пак ще хапна като обяда...

Довечера ще ходя на вилата, а там плодове колкото искаш, та утрешния ден ще ми е песен.

Хубав петък!   bouquet

# 63
  • София
Добро утро, макар да не ми е особено добро. Окончателно се убедих, че любимите ми картофи трябва да бъдат изключение завинаги от менюто ми, за съжаление.
Днес съм на 900 гр плюс, след като снощи съм вечеряла картофена салата и салата от домат и краставица.
Меко казано съм вбесена.

# 64
  • here, there, everywhere
Добро утро, макар да не ми е особено добро. Окончателно се убедих, че любимите ми картофи трябва да бъдат изключение завинаги от менюто ми, за съжаление.
Днес съм на 900 гр плюс, след като снощи съм вечеряла картофена салата и салата от домат и краставица.
Меко казано съм вбесена.
Нана, да не задържаш вода? Много ми се струва 900гр само от 1 салата. Разбирам те напълно де„ И аз бих била бясна...

# 65
  • София
Добро утроооо Simple Smile

Аз продължавам да не мърдам от кантара - заковал се е на едно място и не иска и да чуе да помръдне - надолу разбира се  Simple Smile

Лек ден на всички Ви и много успехи  Peace

# 66
Меко казано съм вбесена.
Добро утро момичета. И аз се включвам към нана, вчера и аз ядох картофи, бяха малко, нооооо пържени. 6о дни не бях яла и снощи нямаше как, но пък беше рано- около 18 часа. И днес ми е някак по подуто и се усещам по тежка, не съм се мерила и не искам. За жалост ще трябва да ги намалим, защото за окончателно  спиране не ми се мисли.Днес съм на въглехидрати и съм си направила постен кекс с корнфлейкс и орехи. Ще се опитам да не прекалявам с количествата храна. Каквото и да стане и за плодовия съм се заредила, а в него съм стриктна. Blushхубав ден ви желая

# 67
  • София
Меко казано съм вбесена.
Нана, да не задържаш вода? Много ми се струва 900гр само от 1 салата. Разбирам те напълно де„ И аз бих била бясна...

Ще видим утре. Аз така или иначе съм в почивка и като цяло тези 900 грама не са от значение, те са в рамките на допустимото вариране на килограм. Обаче именно защото от една салата не би трябвало да кача 900 грама ме е яд.
Е, днес ще го измалтретирам аз с чисти белтъци или въглехидрати и утре ще видим.
Но за картофите е факт - през цялото трето завъртане хапна ли картофи - качвам.

# 68
добро утро фиданки!
Аз да се поФаля - най накрая мръдна кантарчо и то осезаемо- цели 500г и то след въглехидратен ден.
От 9те кг, които искам да сваля вече съм свалила 5, а съм едва в средата на първия цикъл. Толкова е готина тази диета. Hug Hug Hug

Благодаря на всички за подкрепата!  bouquet  bouquet  bouquet

# 69
добро утро днес съм много happy   newsm44 след вчерашният плодов съм -600 и вече 57,8 ,а за днешните белтъци направо нямам търпение и съм приготвила за о:варени яйца, в:пържолки с салатка разбира се.
А относно картофите и на мен са ми много много любими и за съжаление и аз качвам.
лек и минусов ден на всички

# 70
  • Варна
Добро утро на всички!
Нана, може и да си казвала, но ми е интересно, мислиш ли пак да правиш диетата, или вече ще я караш както през почивката. Беше споменала, че мъжа ти не иска да сваляш вече Grinning, а ти? Имаш ли още цели, или ги изпълни вече Hug

# 71
  • София
Добро утро на всички!
Нана, може и да си казвала, но ми е интересно, мислиш ли пак да правиш диетата, или вече ще я караш както през почивката. Беше споменала, че мъжа ти не иска да сваляш вече Grinning, а ти? Имаш ли още цели, или ги изпълни вече Hug

На кантар съм още относно четвърто завъртане, но така или иначе имам достатъчно време още да почивам, за да реша.
За мъжа ми, съм го казвала в рамките на полушегата - т.е той наистина не иска да свалям повече, защото вече съм му твърде кокалеста за неговите стандарти  Mr. Green, но пък аз съм човек, който прави това, което реши.
Така че като наближи края на август ще реша окончателно какво ще правя.

# 72
  • Варна
Успех по нататък, каквото и да решиш, ти си знаеш най-добре, а и сега ти се е паднала да се връцкаш с ново тяло, браво! Hug

# 73
Здравейте и от мен! Благодаря и за новата темичка  Heart Eyes

Такова ПМС ме гони, че няма да изпадам в подробности. 2 дена правя големи глупости, но си затягам каишката.  Shocked Мислех да се меря тази неделя, но тъй като очаквам гостите от Червен бряг, май ще изчакам да минат. И то докато чакам да минат, водния ден ще ми наближи и май след него ще се тегля. Ще плувам на 15.07 Аз ли ще съм единственото жабче тогава? Или има и други  Laughing

Тази диета за мен все повече се превръща в опити да се науча да се храня по този начин, защото наистина се чувствам прекрасно.Килограмите ще си паднат. Особено сега като замислям да включвам и упражнения. Изпитите ми наближават и до тогава упражненията са ми на заден план. Минат ли - ставам машина. Или поне такъв е плана.

Започнах да свиквам да се храня по този начин и онзи ден (в белтъчния) ми се наложи да вечерям по-късно.Обикновенно вечерям 18,30-19,00. Този път вечерях в 9,00. Е, няма такава тежест, чувствах се като балон. Това определено няма да се повтори.

Вчера се напъхах в една ризка която до преди 2 седмици едвам закопчавах, сега ми е супер, даже не я обтягам Mr. Green

Днес съм въглехидратко.

Закуската - кафе и най-вероятно 1-2 нектарини.
Обяд - 2-3 мъфина с ябълки и оБесени ядки. (В рецептата има 1ч мляко и яйце, но излезнаха 24 бройки, та ще има и за домашните, и за любовта)
Вечеря - още е под въпрос, но може би спагетки и салата.

Брех, тоя пост беше дълъг. Дано не съм ви отегчила  Hug

Слънчеви усмивки(макар че времето тук е далеч от слънчево) и много минуси   mrstraetz

# 74
Добро утро,

Днес само +200гр, и то след белтъци!
Иначе варива:
З: кафе и ябълка
О: червена леща и салата
В: картофени кюфтета и салата

Лек ден на  всички!

Общи условия

Активация на акаунт