90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 416
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!

При мен първия ден мина добре.
Закуската я проспах, за обяд кисело  мляко преди малко зелен чай с лимон и да вечеря салата и печено пиле.

За утре още не съм го измислила.

Лека вечер на всички!

# 46
skica - ужас направо.. аз до сега също съм правила плодовите дни черешови и не ми е ставало така.. аз пих фамотидин и до никаква друга храна не ми беше.. утре ще си чакам обядчето - кюфтенца ще са Laughing Лека вечер от мен Heart Eyes

# 47
да се запиша и аз в новата темичка ,след вчерашният въглехидратен кантара ми се раздвижи надолу  Joy  и съм на килограмите след водния,надявам се след днешния плодов вече да си променя и линийката,иначе днес я карам на 2 банана,диня,2 праскови и бадеми до сега

# 48
sun_chi ние с теб сме започнали заедно и на мен ми е 41 ден като сметнах,започнах на 21 май(на празник св.Константин и Елена)дано да успеем така да се вталим че да ни подминават,лека вечер на всички  Peace

# 49
Здравейте и от мен да се запиша в новата тема.
Малко съм с нисък гард тия дни защото кантара нещо не мърда и ми е много криво  Confused
Иначе днес бях на варива и малко не мина по план с часовете ама нямаше друг начин.
З- 2 праскови
О или по скоро следобеден обяд- бобова салатка
В- след 20ч- същото.
Вие как я карате?
Много минусчета  Simple Smile

# 50
dani*ela - много се радвам, че си намерих дружка Laughing и аз започнах тогава.. мислех, че съм била самичка.. като гледам резултатите ни са еднакви и аз имах задържане след водния, но тези дни нещата се пораздвижиха.. утре сутрин мисля да се тегля и ще споделя Hug

# 51
Да се запиша и аз в новата темичка

Днес плодов

З: проспа я, защото станах в 1ч  Embarassed
О: нямаше, къ 4ч изядох 2 кайсии, после в 17:30 плодова салата( кайсия, праскова, банан, пъпеш)
В: 1 домат

# 52
Извинявам се за въпроса, но понеже съм нова и сега започвам - аз ли съм сгрешила в изчисленията или наистина третия воден се пада 87ми ден  Flushed

# 53
Моят плодов днес беше:

З: банан
О: сурови ядки
В: диня и пак малко ядки

Mima_r, да диетата е 91 дни Simple Smile

# 54
Менюто днес беше:
з. - 1 нектарина
о. - млечна салата с кюфтета
в. - млечна салата с пил. пържола

# 55
Благодаря за отговора   bouquet Да разбирам че след последния воден се правят още 4 дни

# 56
  • Варна
Извинявам се за въпроса, но понеже съм нова и сега започвам - аз ли съм сгрешила в изчисленията или наистина третия воден се пада 87ми ден  Flushed
Първи воден-29 ден
втори- 58-ми ден
трети- 87-ми

# 57
Първи воден-29 ден
втори- 58-ми ден
трети- 87-ми

Благодаря  Embarassed   bouquet

# 58
Хей, много сте бързи...Не мога да ви смогна на четене.
Режимна, но кантара не мърда.
Може би заради МЦ.

Сега отивам на море....10 дни нережимна Rolling Eyes

После ще видим 
 Hug

# 59
  • Бургас
Стелла аз по принцип само ви следя ,понеже преди година бях на диетата,но прочетох за проблема ти.
Малката ми дъщеря има слаби капиляри и това с кръвотечение от носа и се появява при сменя на сезони или рязка промяна на температурите.При нея е ясно ,но докторката ми обясни ,че ако е от едната ноздра е от слаби капиляри /получава се и при слаб удар дори/ ако е от двете ноздри обаче е някаква анемия,така ,че за твое успокоение тъй като ти се случва за първи път не е лошо да се консултираш.Девера ми е по същия начин ,но си е така от дете до днес.
Аз също преди диетата бях с високо кръвно или по скоро много ми играеше ,от година насам нямам оплаквания въпреки ,че прекалявам с кафетата.

Общи условия

Активация на акаунт