90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 430
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата! Пожелавам на всички много минуси!  bouquet

# 31
  • Испания и Стара Загора
Хайде и аз да се запиша тук. Wink
Жани,благодря за новата тема  bouquet

# 32
Здравейте  и  от мен!
Благодаря zа тематa!
Като zа прЪв ден  вчера  имам  плюс грамчета,но  и  не  устоях  на  едно  искушение,zа негова сметка увеличих  коремните преси днес, струва  ми се  че  и порциите  които правя са  по  големи  от стандартното,та работя по вЪпроса  да  готвя вече по малки количества

днес   З. праскови ,О.ориz сЪс zеленчуци, В.картофи на  фурна,
утре   З.гроzде, О.иВ. пица "Маргарита"

много  минусчета от  мен и приятен ден!

# 33
  • София
Здравейте фиданки!Благодаря за новата темичка! Simple Smile Днес съм на варива!Закуска - 3 праскови и кафе, Обяд - боб, Вечеря - боб и салата и може да си крадна някое варено картофче! Simple Smile Много минусчета ви пожелавам и слънчев ден! Simple Smile

# 34
  • София
Здравейте! Днес ми е 8-ми плодов ден.
З - кафе и пъпеш
О - диня, бадеми
В - още не съм решила, но може би ще са зеленчуци
Дано утре кантара помръдне, защото до момента е само един кигограм -!
Успех на всички!
  Hug

# 35
Здравейте фиданки   animal085

Жанет  Hug благодаря за новата тема   bouquet

Отчетче:
З: кафе и банан
О и В: диня и пъпеш  Mr. Green

# 36
  • БУРГАС
Момичета, да ви питам нещо, по - скоро да се посъветвам.

Когато започнах диетата бях с високо кръвно, но за близо седмица се нормализира, а сега даже понякога е ниско. Всичко много хубаво, НО днес ми е 60-ти ден, а вече за втори път ми се случва да ми тече кръв от носа. Никога не съм имала такъв проблем досега, а снощи като ми се случи изкарах акъла на мъжа ми. Четох в нета на какво може да се дължи това, но там се посочва по-скоро високо кръвно като причина. Иначе съм в отлична форма, леко ми е, пълна съм с енергия, абе с две думи шест точки. Та въпросът ми е: според вас да се консултирам ли с лекар?
Честно казано в последните три години ми е писнало от доктори и сега гледам да прибягвам до тях само в краен случай... Tired

# 37
Здравейте мили дами, аз идвам да дам отчет ...
Вчера по план беше плодов, ама само по план  Mr. Green Абсолвентка бях, през деня не ядох, вечерта имаше предимно белтъчини, но и виличка 2 ориз. Не съм прекалявала, ама не и като да не съм яла  Laughing Днес съм на вода, ще дам почивка на стомаха си, а утре продължавам по график - белтъчини  Mr. Green

Успешен ден на всички

# 38
  • Варна

днес   З. праскови ,О.ориz сЪс zеленчуци, В.картофи на  фурна,
утре   З.гроzде, О.иВ. пица "Маргарита"

Аз да попитам, нали не ядеш пицата със сирене, защото като чуя 'Маргарита" и правя асоциации с моцарела, поне стандартната такава пица е със сирене Thinking Grinning

sanitkata , дано не е сериозно, аз поне си мисля, че е някакво временно явление, дали от топлото време (впрочем сега пък не е жега, голяма), или може нещо да си се наранила, най-добре се следи Hug

# 39
И аз тук..
Вече две седмици  тглото ми се мотае между 69 и 70 кг. Нагоре-надолу...Странна работа...

# 40
Вместо запис, днес-варива
з-праскова
о-ориз със зеленчуци
в-смятам или царевичка , или запечени картофки

Успех на всички и дано има повече минусии в новата темичка Hug

# 41
Здравейте момичета,
днес ми е първи ден и да си призная малко сгафих с един бонбон и сега се чудя дали утре да не почна пак отначало или просто да игнорирам прегрешението?!
Иначе
Закуска-2 нектарини
Обяд - домати със сирене, малко хляб и зеленчукова супа
 ето тук се намесва бонбона
и за вечеря си мисля шопска салата........

# 42
Здравейте и от мен!
Днес с тези череши незнам защо така, но след тях хич хубаво не ми стана.. ядох на закуска и след това ме боля стомаха,но мислех, че не е от тях.. след това ядох пак череши към 15:00 и пак ме заболя стомаха.. та се отказах да ям повече Stop

LamaRina- да.. до целта ми остана малко и след това си продължавам режима, за да задържам, но пък няма и да откажа до края и на още някое килце в минус, въпреки че за 1.71 мисля, че ще дойде в повече newsm78
Много минусчета на всички Hug

# 43
Здравейте и от мен!
Днес с тези череши незнам защо така, но след тях хич хубаво не ми стана.. ядох на закуска и след това ме боля стомаха,но мислех, че не е от тях.. след това ядох пак череши към 15:00 и пак ме заболя стомаха.. та се отказах да ям повече Stop

LamaRina- да.. до целта ми остана малко и след това си продължавам режима, за да задържам, но пък няма и да откажа до края и на още някое килце в минус, въпреки че за 1.71 мисля, че ще дойде в повече newsm78
Много минусчета на всички Hug
И аз го имах същия проблем днес. Какви бяха тези череши, ще кажеш че за първи път ям. Чак спазмалгон пих, а като се погледнах в огледалото - устните ми боядисани вишнево-черни  ooooh! Добре, че си носих и банани.

# 44
Здавейте,
да се запиша и аз след вчерашния(втори) воден ден вече съм -8 кг Simple Smile имам още 5 до краяната цел

Общи условия

Активация на акаунт