90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
Днес любимите белтъци:
З: череши
О: пълнени чушки с яйце и сирене, домат, краставица и малко пържени мръвчици, май малко ги поомесих, но дано не е проблем.
В: Салата и патешки сърца на скара

# 16
 Hug да се запиша и аз в новата темичка!!!!
Днес пълен провал,мислех си че картофите са във въглех. ден,ама като не чета внимателно така е,нищо вече ще знам и ще внимавам!

Последна редакция: чт, 30 юни 2011, 12:21 от ofelcho

# 17
Нана ,искам да те питам по време на почивката мога ли да си похапвам плодове за вечеря без друго ястие, това нещо ми убягва никъде не прочетох нещо по въпроса.

# 18
  • София
Нана ,искам да те питам по време на почивката мога ли да си похапвам плодове за вечеря без друго ястие, това нещо ми убягва никъде не прочетох нещо по въпроса.

Можеш, стига да не ги смесваш с нищо друго.

# 19
Да се отчета и аз  Laughing Днес ми е 45-ден и съм - 8 кг   Laughing  След първия воден бях зациклила и най-накрая успях да сваля 1 кг   Whistling Надявам се, да съм се измъкнала от тази дупка и сега килограмите да тръгнат пак надолу Whistling Не се давам, продължавам смело напред.

Нана, исках да те питам тъй като не съм мернала досега никъде - може ли да се яде пушена скумрия в белтъчния ден?

Поздрави на всички фиданки и да валят много минусчета  Praynig

Успех на всички плувкини!

# 20
Днес съм на плодов

З - 2 сливи
О - 50 гр сурови ядки
С/о - киви
В - пъпеш

# 21
  • София

Нана, исках да те питам тъй като не съм мернала досега никъде - може ли да се яде пушена скумрия в белтъчния ден?

По принцип съм на мнение, че не трябва да се яде, защото и топло и студено пушената скумрия са отровно солени. Т.е ще задържиш вода. Но ако толкова много ти се яде - топло пушената е по-добрият вариант.

# 22
Запис в новата тема Party
Оооо така ми се яде сладко Simple Smile още от миналата седмица на водния го чакам. Да ви се похваля издържах, въпреки че вчера правих кекс, но за утре съм си скрила 2-3 парченца Naughty Blush Лек ден на всички.

# 23

По принцип съм на мнение, че не трябва да се яде, защото и топло и студено пушената скумрия са отровно солени. Т.е ще задържиш вода. Но ако толкова много ти се яде - топло пушената е по-добрият вариант.
[/quote]

Да, и аз от това се опасявах. Е, не съм чак толкова приритала  Mr. Green ще мина и без нея
Тъкмо тръгна кантара и аз да го спра   Stop  Нееееее

Благодаря ти Нана bouquet

# 24
Менюто за днес:
З-нямаше  
O-салата с филийка хляб и бульон
В-пак салатка

Лек и минусов ден !   bouquet

# 25
Менюто за днес:
З-нямаше  
В-пак салатка

Лек и минусов ден !   bouquet

ааааа белтъците в салатата ли са?

# 26
В салата имаше и яйца ! Пък и тези дни доста хапвах и днес гледам малко да намаля храната ! Нататък няма да е така Grinning Задължително ще има и месо,че аз без него не мога.. Майка ми е опекла някакви крилца,но изобщо не ми се ядяха и реших,че е по-добре да си ги спестя отколкото да се насилвам !   bouquet  bouquet

# 27
  • БУРГАС
Ехеее, какво направихте вие бе? Нова тема, че и на втора страница...Благодаря за което!   bouquet

Задържам резултата от втория воден, което е чудесно като се има предвид вчерашното белтъчно освинване... Embarassed
Днес Ден 60 - варива
З-череши+кафе
О-ориз със зеленчуци
В-мисля да правя едни пълнени тиквички с оризче, гъбки, царевичка, доматче....мммммако стане хубаво ще ви споделя рецептата.   chef

Чувствам се ПЕРФЕКТНО! Пожелавам добро настроение и високо самочуствие на всички вас!
Менюто за днес:
З-нямаше  
В-пак салатка

Лек и минусов ден !   bouquet

ааааа белтъците в салатата ли са?
Аз пък не разбрах какъв ден е...

# 28
Аз пък не разбрах какъв ден е...

то не пише, ама аз днес четох публикациите от вчера та видях, че започва от днес диетата Wink

t1na с яйчица си е вече режимно Simple Smile

# 29
Стелла с теб май сме почнали по едно и също време.
то ви една мъдрост от един сайт за диети- "Най- добрия начин,  да не ти се яде нещо,най- вече сладко, е да готвиш за всички вкъщи и така ще си твърде изтощена, а и знаеш колко захар има вътре Flutter"
Направо no comennt ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт