90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 402
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
На 50 кг имам да не кажа огромно, но голямо дупе, корем, паласки ... въобще грозна гледка.

Joy Joy Joy
Преди се ядосвах, ама сега само се смея...
Осъзнайте се.

Нана, първо трябва да ги питаме как искат да изглеждат - като нормални жени или като едно джезве кокали. На 160 см височина, 50 кг си е съвсем нормално. Не знам мъжете около вас как са /само не ми казвайте, че тези, дето искате да сваляте по 5 кг., за да станете 45 кг., го правите само заради вас самите/, но около мен повечето предпочитат да има какво да пипнат.
Обаче аз от височината на моите 100 и отгоре килца, мога дълго да пиша.

# 706
Аз също съм 160 см и съм се съветвала с диетолог, който изчисли, че идеалното за мен тегло е 65-69 кг, като границите за моята възраст, пол и височина са 47-65. Моята костна структура е по-тежка. Изчислявала съм и с калкулаторите, които ги има в интернет и показват подобни стойности. Wink

# 707
Аз също съм 160 см и съм се съветвала с диетолог, който изчисли, че идеалното за мен тегло е 65-69 кг, като границите за моята възраст, пол и височина са 47-65. Моята костна структура е по-тежка. Изчислявала съм и с калкулаторите, които ги има в интернет и показват подобни стойности. Wink

пффф аз съм 64.100 в момента и определено съм си дебела, въобще не намирам това за нормални кг. за себе си, щото съм с дребен кокал и всичко друго са сланини...като закопчая сутиена и изкачат по 2 пръста сланини от всякъде, да не говорим, че като размер дрехите ми са L/XL #2gunfire

# 708
Абе я не се излагайте!
Аз съм 160 см. и съм 80 кг. в момента - освен да се гръмна, а!?
Имала съм и хубави времена, ама сега, пусто да остане се улях след като спрях да кърмя. За съжаление в момента съм на килограмите, на които влязох да раждам.  Confused
Важното е човек да се осъзнае и да направи нещо, но винаги се чудя на подобни постове - 160см. съм и съм адски дебела, цели 50 кг.  ooooh! И хич не чакайте да сваляте много при тези цифри - при по-слабите отслабването е по-мъчително и бавно.. И те да се поизмъчат малко повече от дебеличките..  Twisted Evil

Искам да питам нещо - какъв е този сладолед дето ми го размятате пред очите? М?
Това във въглехидратен ли го консумирате и ако е така - защо? Нали във въглехидратен трябва да се ограничат до максимум съдържащите белтъчини продукти (мляко, яйца)?

Аз във въглехидратен се задоволявам прекрасно с няколко филийки с лютеница, маслини, правя си от сух хляб мързелива пица с домати, лук, гъбка, броколче, маслинка или всичко това с паста.
Хапвам си лентичката черен шоколад, като ми се прияде нещо много сладко си взимам кифла с мармалад примерно или кроасан.

Какво смятате за соевите продукти, примерно Витабел? Може ли и кога трябва да се консумират според вас?

# 709
Повечко спорт за стягане във фитнеса - 3-4 пъти седмично по 40-50 минути. Като се назначи правилната програма за проблемните зони за 1-2 месеца ще сте перфектни. Става въпрос за момичетата, които имат да свалят 4-5 килограма. Просто ви трябва оформяне. И диетата трябва да е правилна, но по-скоро вече става въпрос за режим на хранене. По-добре разделно хранене, отколкото 90-дневната. Просто давам съвет. Всеки сам си знае. Спортът при мен винаги действа добре. Искам да изчистя още малко мазнини и отивам да се стягам. 75 кг съм, искам да стана 65. Не се тегля, защото така ми е по-добре. И изглеждам много по-малко килограми, отколкото в действителност съм, което може само да ме радва. Party

# 710
  • София

Това във въглехидратен ли го консумирате и ако е така - защо? Нали във въглехидратен трябва да се ограничат до максимум съдържащите белтъчини продукти (мляко, яйца)?

Да, ограничават се, но е разрешено да изядеш три топки сладолед на вечеря  Wink

# 711
Момичета,
като ви чета имам чувството, че някои от вас вървят към анорексия.Дано не греша, ама по-скоро се притеснявам за вас отколкото да ми е смешно......Аз от това винаги съм се притеснявала, да не взема да се вманиача от някоя диета ....и да не мога да усетя кога да се спра.Е, аз съм толкова далече до крайната цел, но си е опасна тази работа и трябва да се внимава.

# 712

Благодаря Нана за разяснението, ама това вместо вечеря или след вечеря?
В този случай какво мислиш за един сладолед тип сандвич - тези с бисквитени платки от двете страни и парченца шоколад вътре..???
Колко съм нагла, а?  Mr. Green

# 713
Ох, аз изобщо не се чувствам чаак толкова зле с външния си вид. А сега като ви чета, съм на ръба да си проваля водния ден! Отивам да хапна няколко джанки, да става каквото ще! (Поводът ми е сватбата, която ми е след 2 седмици и половина Mr. Green, иначе надали щях да съм само на вода цял ден Tired)

# 714
  • Пловдив
В този случай какво мислиш за един сладолед тип сандвич - тези с бисквитени платки от двете страни и парченца шоколад вътре..???

Чак пък нагла. Ако е сладолед от 50-70 гр., може и нещо друго да "боднеш" преди него. Като например салатка с филийка. Но ако са три топки или голям Бос, си е цяла вечеря. Аз си се глезя със сладолед във въглехидратен, у нас почти винаги имам кутия във фризера, че дечко много обича. Ами гребвам си с лъжицата, даже по два пъти  Laughing

# 715
  • София

Мисля, че....  261uu

# 716
привет и от мен,след три месечна почивка съм пак тук,по-време на нея качих два килограма,не са много,но ми тежат,първия път смъкнах 10 кг с диетата,изключително съм доволна,от 67,станах57,сега стартирам от 59кг,който за мойте 163см,искам да направя поне 55 и да ги задържа
вчера белтъчен
з;диня
о;пълнени чушки с кайма
в;шопска със сиренце
днес варива
з;4 кайсии
о;сготвих си манджичка от чушки,лук,тиквичка и домати,става супер
в:същото на половина,успех и отслабващ ден на всички

# 717
  • София
Въпреки себе си реших да се снимам, защото не се смятам нито за кльощава, камо ли пък за анорексичка. Смятам се за слаба, такава, каквато исках да бъда.
Преди да започна диетата, от същия този бански изкачаха паласки и коремче, които просто премахнах.

Съжалявам, ако съм подразнила някого с  прекалените си 45 кг.
Ето това са те:

http://media.snimka.bg/8988/024231277.jpg?r=0

Повече нямам намерения да коментирам, аз си се харесвам и това е най-важното за мен.
И смятам че изглеждам достатъчно добре за жена,родила две деца и на 32 години.

# 718
Вивиан, наистина изглеждаш много добре. Hug

днес варива
з;4 кайсии
о;сготвих си манджичка от чушки,лук,тиквичка и домати,става супер
в:същото на половина,успех и отслабващ ден на всички

Тук не виждам кое е варивата, освен ако в манджичката няма и ориз или картофи. Wink

# 719
Въпреки себе си реших да се снимам, защото не се смятам нито за кльощава, камо ли пък за анорексичка. Смятам се за слаба, такава, каквато исках да бъда.
Преди да започна диетата, от същия този бански изкачаха паласки и коремче, които просто премахнах.

Съжалявам, ако съм подразнила някого с  прекалените си 45 кг.
Ето това са те:

http://media.snimka.bg/8988/024231277.jpg?r=0

Повече нямам намерения да коментирам, аз си се харесвам и това е най-важното за мен.
И смятам че изглеждам достатъчно добре за жена,родила две деца и на 32 години.

Ама какво приказваш! Изглеждаш перфектно и съм сигурна, че винаги си изглеждала перфектно - така ми изглежда фигурата ти, без склонност към кой знае какво качване. И наистина, нямаш нужда от диети Grinning

Общи условия

Активация на акаунт