90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 364
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте и от мен! От началото на тая тема ви чета и тъй като качих 5-6 кила след спиране на цигарите преди 8 месеца, които не държа да сваля до края, но все пак, би било добре да посваля все нещо (егати) Tired, реших да почна тази диета. Защото от 2006-ма спрях да ям въглехидрати и естествено бая свалих, така бях в продължение на 2 и повече години - неядяща почти въглехидрати... и сега не мога да гледам нисковъглехидратни режими и диети Tired Та затова реших, че ще спазвам нещо къде-къде по-щадящо.
Тъй като досега не съм имала никакви въпроси (всичко си пише в темата), не съм се включвала. Ообаче днес вече не издържах - първи воден ми е!! А аз, като обособена лакомница, не съм си и представяла, че може да мине ден, в който аз да не хапна нищичко!!! Та, тук съм за съвет: как вие, издръжливи момичета, успявате да не преритате от глад през тоя ..... (смотан) ден Mr. Green ? Няма ли поне някакво минимааално условие, което може да не се изпълни и да се понаруши тая водна работа? Сутринта бях доста ербап (или както там се пише), ама вече мина времето ми за обяд и направо не издържам! Ето, сега чета "ербап" и си мисля за кебап! Sad

Съжалявам за чаршафа.
Лек ден и успехи  bouquet

# 691
Добър ден мацки  Hug
Днес ми е 20 ден от диетата колко бързо минава времето  Crazy Днес плодове закуска - джанки обяд ще е вишни  за вечеря - кайсии или обратното . Плодовия определено ми стана любим или като се замисля всичките са ми любими нямам ден който да не харесвам  Heart Eyes Утре ще има кантар  Mr. Green Whistling
Искам да се похваля че почти ми е изчезнала 2-та брадичка  Crazy днес се загледах в огледалото ,а и целулита ми е намалял видимо на краката много съм доволна  Crazy Crazy
Dibk продължавай смело напред  аз чак след 16 ден отчетох 1 -ят си свален килограм е аз ям в пъти повече от теб но това е друга тема  Mr. Green и ако не промениш менюто си изобщо не спазваваш 90 - дневната диета ,защото само на салати и отвреме на време да добавяш нещо към тях това не е смисъла на диетата , хапвай нрмално и спрямо дните и резултатите няма да закъснеят  Peace

# 692
  • Пловдив
September, освен гола вода, може да пиеш и чай. Като е топъл, претъпява усещането за глад. Ако пък съвсем не издържаш, яж краставица или плодове. И ще си стане втори плодов.
Целта все пак не е да се разтреперваш и да припадаш от глад я.

# 693
  • София
September стискам ти палци!Направи си чай и така ще залъжеш стомахчето,че е някакъв вид храна (силно казано) Simple Smile Пий много вода защото тя ти пълни коремчето!Не е толкова тежко да издържиш на вода! Simple Smile Просто трябва да си го наложиш и да си решителна! Simple Smile Един ден на вода - голяма работа!Стискам ти палци и се надявам утре да се похвалиш с успешен воден ден! Simple Smile Аз днес съм на любимите филии с лютеница и може към тях да хапна малко постно зелце! Simple Smile Видях,че сте обсъждали десертите Simple Smile Просто си вземете 2 сладки или една вафла и не прекалявайте(помислете си за положителното килце на следващия ден)! Аз в мига в който хапна примерно малко повече сладости и на следващия ден имам задължителен +! Simple Smile Успех на всички - с повече воля и желание ще постигнете всичко!Усмихнат ден от мен! Simple Smile

# 694
Аз лично изкарах първия си воден ден изцяло навън и не го усетих. Вечетра само изядох 1 череша. Втория си бях вкъщи и си легнах на обяд да спя, че бях с главоболие, но като цяло чайовете помагат.

# 695
Благодаря ви за куража, знаех, че ще го получа Hug
Засега изпих 2 чая, верно е, че притъпяват глада за около... 5 минути Laughing
Ще се опитам да издържа. Няма да се лигавя. В краен случай - краставица.

Иначе, по отчета на дневното меню, което споделяте тук - едва ли бих била пример за следване. Но там е рабоата, че не ми се напъва насила да го правя. Имам прегрешения от повечко филийки хляб на ден, също и вечер. Следобедна закуска понякога си позволявам, но вечерният час го запазвам - 20ч. Също така плодовите дни много ги харесвам и издържам и цялата тая работа повлия на ...хм, тоалетната - станаха 2 пъти на ден! И пак, въпреки, че искам да сваля само 5 кила, за първия цикъл съм -2! Което е доста учудващо, имайки предвид нестриктността ми. И засега мисля, че ще карам по същия начин.
Благодаря още веднъж!
 Hug

# 696
  • София

Е, чак пък на ръба на кльощавостта не бих казала, че съм!  Heart Eyes Аз исках да кажа, че от месеци съм на диети и нямам резултат, а тук при повечето всичко става доста бързо. Както и да е, стига съм се оплаквала. Тук съм, за да ми давате кураж   bouquet

Според мен не сваляш, защото много време си била на диети, организзмът ти е минал в режим "Защита" и сега с тези салати пък съвсем.
Моят съвет е да поувеличиш порциите за известно време, като салатата да ти е винаги присъстваща, но към основното ястие за деня. Трябва да раздвижиш метаболизма, заспал е.
Ако не вкараш основното ястие в храненето си, ще направиш нещата още по трудни.   bouquet

Относно кльощавостта - аз вероятно бих била заклеймена в тази група. Започнах от 48 кг. исках да стана 45 кг. Станах за 10 дни, като бях 98% стриктна. Кафето си го пия винаги с малко мляко (за цвят) и не съм го променяла. Порциите ми бяха както винаги съм си се хранила, нито по-големи, нито по-малки. В момента не съм кльощава (понеже съм 160см) а съм си много добре.
Продължавам си диетата, освен за да задържа, и защото ме учи на начин на хранене, който ми допада, помага ми да се боря с лакомията си  Mr. Green

# 697
Ще си приготвя и аз за утре един-два литра чай   sport027, никой не се обажда , явно сама ще си го карам  Mr. Green След вчерашното омазване през въглехидратния имам +, ама то мойто си беше плюскане...на обяд брускети, на вечеря спагети (2 порции), сладолед( не много малък).  Embarassed

# 698
September, аз тук 28 дни твърдо и убедително заявявах, че воден няма да карам и се бях настроила за плодов. Станах сутринта, направих си чисто кафе и си викам: ще хапна към обяд...дойде обяда, пък аз си викам, а цял живот съм карала на нищо през деня, ще хапна за вечеря. Дойде си благоверния и едни мили физиономии 'оххх миличката ми, цял ден само на водица' и аз едно такова като се разглезих, като ми стана едно приятно и пропуснах вечерята /която е принципно около 18 ч./. После на бъдещата свекърва на гости, аз тайно си мисля 'мммм, ще нападна хладилника и след малко' - там винаги е пълно с плодове, че и тя все някакви диети прави, аха да го кажа на глас и тя като започна: 'ааааууу, ама ти си герой, страхотна воля имаш' и все в тоя стил, а кажи ми как да кажеш: искам да ям Laughing прибрахме се в 22.30 и направо в леглото. Първият ми ден само на вода за всичките ми 30 години! Щом аз успях, значи всеки може! Кураж, ще се справиш Hug

Sun_chi Heart Eyes

# 699
Започнах от 48 кг. исках да стана 45 кг. Станах за 10 дни, като бях 98% стриктна. Кафето си го пия винаги с малко мляко (за цвят) и не съм го променяла. Порциите ми бяха както винаги съм си се хранила, нито по-големи, нито по-малки. В момента не съм кльощава (понеже съм 160см) а съм си много добре.

Ох, знам, че е въпрос на възприятие и себеусещане, но... аз също съм 1.60 и тежа 55 в момента, като в най-добрия си период (в който се смятах за слаба, а аз съм човек, който почти никога не се вижда като такъв), бях 50 и се чувствах просто чудесно... Та мисълта ми е: 45?? Laughing (Ти си знаеш, за мен обаче едва ли ти трябва да се мъчиш с каквито и да било диети Hug)

ЛамаРина,  Hug Половината ден мина (ако приемем, че ще си легна в 7 Joy)

# 700
  • София
September, няма проблем  Hug То е и до костна система предполагам, явно моята малко тежи. На 50 кг имам да не кажа огромно, но голямо дупе, корем, паласки ... въобще грозна гледка. Аз съм дребен човек, на 62 кг влязох да раждам, със все бебето (и през двете бременности), а съм  качвала и двата пъти по 17 кг. Така че 45 са ми просто идеални, не съм слаба ( не изглеждам като адреналинките  Laughing), а съм си с атлетично телце и най - важното е, че се чувствам прекрасно, не ме е срам от себе си  Heart Eyes

# 701
  • София
На 50 кг имам да не кажа огромно, но голямо дупе, корем, паласки ... въобще грозна гледка.

Joy Joy Joy
Преди се ядосвах, ама сега само се смея...
Осъзнайте се.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 14:13 от nana77

# 702
  • Козлодуй
Aбсолютно съм съгласна с Нана, че колкото повече кг има човек за сваляне, толкова по-бързо ще ги свали.  Никога не съм била 100 кг, и дано да не бъда но и тези 78 (вече Simple Smile ) дето си ги нося , си ми тежат. Целта ми е 70 кг......затова се радвам, че засега добре се движа. Знам, че ще има и застой.....Ама се надявам да е след като стигна заветните 70 Simple Smile

# 703
На 50 кг имам да не кажа огромно, но голямо дупе, корем, паласки ...
Я го дай на снимки това 'голямото' дупе Laughing И аз съм 160 см. и като се сетя каква кожа и кости бях на 42 кг. само си представям ти колко си 'нормална' на 45 Crazy

# 704
  • София
С удоволствие, но не желая да се показвам из интернет  Hug
Ти като "мой" калибър може би ще можеш да разбереш какво имам предвид. 42 кг. наистина са невероятно малко и сигурно тогава ще съм кльощава, каквато сега не съм  Laughing
Не харесвам кльощавостта нито слабостта, ама никак. Но и леко закръглена не се харесвам и не ми отива, най - малкото.

Общи условия

Активация на акаунт