90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 369
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Ето ме и мен. След 3 ти плодов ден , се разделих с още 500 гр!!! Резултатът до момента е 4,5 кг за 12 дни. Приближавам се към целта бавно, но славно Simple Smile
Днес съм на протеини. Любимият ми ден. За обяд се очертава риба да хапна, че ще сме навън...а за вечеря едва ли ще успея пак риба.

Леле, направо се чудя как е възможно за толкова кратко време да свалиш цели 4.5 кг. Поздравления!
Аз съм на такъв сух режим и пак нищо.  Радвам се за теб Simple Smile

Не се ли научихте, че като си 100 кг е нормално да сваляш.
Хайде раздели 5 кг на 90 дни и виж по колко грама трябва да сваляш на ден.
Стига вече.
Не може да сте на ръба на кльощавостта и да искате да сваляте по 2 кг дневно.

# 676
  • Бургас
Здравейте дами Simple Smile
От вчера се завърнах за втори път при вас.
Първият път свалих 16кг от които върнах 4кг Blush
Режимът определено ми липсваше и сега съм много по-спокойна
и с нетърпение чакам да вляза в ритъм  Wink
Сегашната ми цел е да се разделя с още 10-15кг.
Тръгвам от "скромните"76кг Blush

Гледам дискутирате сладкишите,
аз лично си хапвах всякакви изкушения,но гледах да е на обяд,
а вечер си хапвах нещо солено и резултат имаше.

ПС.НАНА адмирации smile3501,
ти си стимул за много от нас,да си знаеш

# 677
Привет момичета,
След вчерашния ден за варива пак +.Ядох обаче към 8.30ч, че докато се приберем с детето от разходка.........Днес въглехиратен.
З-нектарини
О-филийка с лютеница и краставици
В-сладолед ми се върти, хем ще мога да го хапна по-рано докато сме навън.
Сега съм в МЦ, та се успокоявам, че и това е причината за този не мръдващ надолу кантар...
Успешен и минусов ден на всички!

# 678
Сега като ви чета се сетих да питам Нана.Разбрах, че си свалила 50кг, но каква цел гониш всъщност.Не знам , ама на мен вече ми изглеждаш доста добре, колко трябва станеш на края?

# 679
  • София
Сега като ви чета се сетих да питам Нана.Разбрах, че си свалила 50кг, но каква цел гониш всъщност.Не знам , ама на мен вече ми изглеждаш доста добре, колко трябва станеш на края?

Аз целта я постигнах. В момента съм в режим на трета почивка. Дали ще има четвърто завъртане още не знам. Зависи.

# 680

Стига вече.

Е, чак пък на ръба на кльощавостта не бих казала, че съм!  Heart Eyes Аз исках да кажа, че от месеци съм на диети и нямам резултат, а тук при повечето всичко става доста бързо. Както и да е, стига съм се оплаквала. Тук съм, за да ми давате кураж   bouquet

# 681
Здравейте, дами! Днес съм на белтъчини

З: банан, ще обядвам 2-3 кебапчета с таратор( че вчера моето моче яде и направо ми изкапаха лигите), вечерята ще я мъдря, но сигурно ще е пилешко месце с доматче и краставичка

mucana, по принцип аз ям страшно много сладко и тестени боклуци. Но от както съм на режима се очудвам на себе си все по-рядко ми се преяжда сладко. Обикновенно си хапвам или паста, или филийка с лютеница, фетучини, бисквити хугаренас, тези новите белвита, позволявам си вафли и лентичката шоколад(черен), обикновенно е млечен  Laughing Хапвам си и сладолед. Но съм предпазлива в този ден, защото наистина както казват другите не е необходимо да се натъпчем , а после да трием сълзи над кантара. Макар че аз съм свалила м/у 2 и 3 кг. и с леки отклонения. Времето за отслабване е дълго и идеално да сваляш постепенно , за да не се стресира организма. Харесвам много тази диета, а ми е първата през живота.

Много успешен и минусов ден

# 682
  • Бургас

Е, чак пък на ръба на кльощавостта не бих казала, че съм!  Heart Eyes Аз исках да кажа, че от месеци съм на диети и нямам резултат, а тук при повечето всичко става доста бързо. Както и да е, стига съм се оплаквала. Тук съм, за да ми давате кураж   bouquet

А прави ли почивка м/у диетите?
Защото организма има нужда от време да "здапомни"дадени килограми
и чак тогава да започне да се разделя с тях.
Затова има и почивка след всяка диета.

# 683
Привет, момичета. След вчерашните 2 хапвания на диня днес кантара ме зарадва с -400 гр. Голяма радост беше, размърда се гадинката най-после Simple Smile

Днес белтъчен /ден 50-ти/ :
о: салата със сирене
в: мръвки на барбекю

Хубав усмихнат ден на всички Hug

# 684
  • София

Стига вече.

Обясних ти защо - раздели 5 кг на 90 дни и виж по колко грама трябва да сваляш на ден.

# 685
Забравих да си задав въпросчето  Laughing В кои дни мога да си хапвам супи, заащото много ми липсват.

например: супа топчета и пилешка( но нали вътре имат ориз или картофи)

# 686
Топчета и пилешка може в белтъчния ден, но без картофи/ориз или фиде, а застройката без брашно. Картофена може в деня за варива, но без застройка. Wink

Аз днес съм на варива: З: диня; О: пълнена тиквичка с ориз; В: ориз със салата.

# 687
Аз ям супа пред 2рия ден. Ям я с картофи и ориз, няма в нея нито мляко нито яйца. Карам майка ми да ми я прави зеленчукова. Предполагам, че същото може да се прави и с топчета и месо, без картофи и ориз.
Аз съм на въглехидрати днес и чувам, че обсъждате сладкишите. Аз лично съм си позволявала, и като много от вас съм попрекалявала, но въпреки това съм имала резултати. Според мен всеки сам намира верния начин, по който сваля. Преди 2-3 години имаше период в живота ми, в който бях отказала всякакви сладкиши и хляб. Както съм и вегетарианка останах на картофи и ориз, много обичам и млечни продукти, както и да е мисълта ми беше, че тогава също свалих, но след време осъзнах, че примерно за моя организъм е важно да се пие много вода и да ям почасово. Затова всеки организъм се пригажда сам. По време на този режим си позволявам както казах и хляб и сладки и въпреки това резултат има.
Съжалявам много, че стана дълго дано съм помогнала! Simple Smile

# 688
  • София
Браво Нана ти си герой - 50 кг. Ще се хваля с теб навсякъде Simple Smile Embarassed ( надявам се да нямаш нищо против).

# 689
Здравейте Hug
LamaRina - поздравления за минусчето! дано само така да продължава кантара Mr. Green
днес съм протеинка Laughing
з-кафе и 4 и 1/2 кайсии (другата 1/2 кайсиийка си имаше мръвчица #2gunfire Laughing )
о- тиквички на фурна(мммм) с кисело мляко и може би сиренце
в-ще видим какво е останало, какво има и какво ми се хапва Laughing
Лек и минусов ден мацкии Hug

Общи условия

Активация на акаунт