90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 370
  • 739
  •   1
Отговори
# 660

сподели какво хапваш как и т.н.

Ами общо взето се храня със салати, най-вече от домати и краставици, като ги овкусявам. Понякога ям за обяд или вечеря само салата, друг път към салатата прибавям храна според деня, който съм. Може би друга грешка ми е, че към кафето си слагам повечко захар. Иначе изобщо не ям хляб, сладки изделия, сладолет, пържено и т.н. Дори във въглехидратният ден гледам да наблягам на салатата. Изобщо менюто ми е доста нискокалоритно като цяло, но...  ooooh!
По принцип не знаех, че в плодовия ден зеленчуците не трябва да се овкусяват  Thinking

# 661
Днес е плодов ден : диня и нектарини

Имам въпрос за въглехидратния ден.Излиза ,че може да се яде хляб,паста и пастички... и аз забравям,че съм на диета.Нещо хич не ми харесва този ден,а и рецептите,които  са предложени са почти изцяло от за сладки ooooh! как се справяте вие?оставяте ли се на изкушението да ометете сладкишите или сте си измислили по-режимни  рецепти и моля да ми споделите някоя   bouquet

Скоро в темата имаше даден линк с интервю на създателките. Това, което съм запомнила от него е че сладкото във въглехидратния ден е по-скоро храна за психиката. Т.е. хапни си нещичко, колкото да си стоиш мирно на дупето. Масово се "хващаме" за това, че в този ден може да се яде сладко и става еднаа ... Аз съм към края на режима и за целия период не съм си правила специално сладкиш, защото ми се пада въглехидратен ден. Хапвам една вафла или филийка със сладко или някоя бисквита. По поводи съм имала и парче торта. Лентичката черен шоколад не я ям. Иначе сега в сезона на домашните домати и краставици, като си направя една салата с много магданоз и лук и 2-3 филии хляб става екстра. Не е нужно да се налапаме с разрешените за деня неща и после в плодовия да се налага да махаме плюса. 

dibk , задължително в менюто ти трябва да присъства храна, която да съответства на деня ти. Ако караш само на салати, то не си на 90-дневната и за това нямаш резултати. Кафето със захар си е лиготия Simple Smile Съвсем добронамерено го казвам. Кажи и колко вода пиеш и предполагам, че ти се изясни защо не сваляш. За да има ефект режима трябва да се спазва стриктно.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 10:30 от skica

# 662

Ами общо взето се храня със салати, най-вече от домати и краставици, като ги овкусявам. Понякога ям за обяд или вечеря само салата, друг път към салатата прибавям храна според деня, който съм. Може би друга грешка ми е, че към кафето си слагам повечко захар. Иначе изобщо не ям хляб, сладки изделия, сладолет, пържено и т.н. Дори във въглехидратният ден гледам да наблягам на салатата. Изобщо менюто ми е доста нискокалоритно като цяло, но...  ooooh!
По принцип не знаех, че в плодовия ден зеленчуците не трябва да се овкусяват  Thinking
[/quote]

Аз също обичам кафето с много захар,но си реших проблема като го замених със захарин-поне според мен е за предпочитане пред захарта Simple Smile Heart Eyes

# 663
  • Пловдив
Днес е плодов ден : диня и нектарини

Имам въпрос за въглехидратния ден.Излиза ,че може да се яде хляб,паста и пастички... и аз забравям,че съм на диета.Нещо хич не ми харесва този ден,а и рецептите,които  са предложени са почти изцяло от за сладки ooooh! как се справяте вие?оставяте ли се на изкушението да ометете сладкишите или сте си измислили по-режимни  рецепти и моля да ми споделите някоя   bouquet

Че сладките неща са си съвсем режимни в този ден. Аз лично след въглехидратен съм с -, дори и да съм яла вафли или паста. При всеки е различно. Ти сама трябва да прецениш как ти влияят различните въглехидрати. И какво разбираш под по-режимни? Те рецептите или са режимни, или не са.

# 664
skica,благодаря за мнението ти ,върна ме обратно в реалността.В нови  рокли Wink ,не се влиза със сладкиши.Успешен и слабеещ ден на всички!

# 665
  • Козлодуй
Ето ме и мен. След 3 ти плодов ден , се разделих с още 500 гр!!! Резултатът до момента е 4,5 кг за 12 дни. Приближавам се към целта бавно, но славно Simple Smile
Днес съм на протеини. Любимият ми ден. За обяд се очертава риба да хапна, че ще сме навън...а за вечеря едва ли ще успея пак риба.

# 666
  • Пловдив
skica,благодаря за мнението ти ,върна ме обратно в реалността.В нови  рокли Wink ,не се влиза със сладкиши.Успешен и слабеещ ден на всички!

ако се върнеш малко назад в темите, ще видиш, че и самата Нана е влязла в роклите, като си е позволявала сладки неща.

# 667
Здравейте, момичета, след дълго чудене се присъединих в редиците ви! Започнах тази сутрин с няколко резена диня за закуска, а за обяд и вечеря ще хапна печено пиленце, но имам няколко въпроса извън правилата за режима. Моят страх е, че ще кача килограмите след приключване на диетата, принципно аз имам вече изградени от други режими навици относно пиенето на вода и ранното вечеряне, но все пак се страхувам. Какви правила трябва да спазвам след приключването на режима? Минусов ден ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet

# 668

ако се върнеш малко назад в темите, ще видиш, че и самата Нана е влязла в роклите, като си е позволявала сладки неща.

А ако се върнеш няколко поста по-назад ще прочетеш какво съм написала. Съвсем ясно съм казала, че ям вафла, филия със сладко, бисквити, понякога парче торта. Идеята ми беше, че може сладко, но не е редно специално да направиш една тава сладкиш и да го изядеш 'щото може.

# 669
Ето ме и мен. След 3 ти плодов ден , се разделих с още 500 гр!!! Резултатът до момента е 4,5 кг за 12 дни. Приближавам се към целта бавно, но славно Simple Smile
Днес съм на протеини. Любимият ми ден. За обяд се очертава риба да хапна, че ще сме навън...а за вечеря едва ли ще успея пак риба.

Леле, направо се чудя как е възможно за толкова кратко време да свалиш цели 4.5 кг. Поздравления!
Аз съм на такъв сух режим и пак нищо.  Радвам се за теб Simple Smile

# 670

newsm78  на мен вчера ми  беше първият въглехидратен ден и ми беше странно.Другото ,за което  чак сега се замислих ,че има огромна разлика м/у  купените сладкиши и тези ,които евентуално ще си  направя сама и все пак имам  угризения на съвестта,защото едва започвам диета и хоп сладкотии.Благодаря ви за мненията,ще видя как ще ми се отразят и ще реша дали са за мен  Blush

# 671
  • Пловдив

А ако се върнеш няколко поста по-назад ще прочетеш какво съм написала. Съвсем ясно съм казала, че ям вафла, филия със сладко, бисквити, понякога парче торта. Идеята ми беше, че може сладко, но не е редно специално да направиш една тава сладкиш и да го изядеш 'щото може.

че кой говори да изядеш цяла тава ... но пък ако ти е мерак да си набъркаш един сладкиш по случай въглехидратния ден, защо не. Особено, ако има с кого да споделиш тавата.

# 672
Моят страх е, че ще кача килограмите след приключване на диетата, принципно аз имам вече изградени от други режими навици относно пиенето на вода и ранното вечеряне, но все пак се страхувам. Какви правила трябва да спазвам след приключването на режима? Минусов ден ви желая!  bouquet  bouquet  bouquet
На първа страница има линк към Правилата за хранене по време на почивката. Ако ги спазваш, няма опасност да възвърнеш свалените килограми. Peace

# 673
Здравейте момичета Simple Smile Днес плодов- запасила съм се с нектарини, ябълки и банани, дотук само 1 нектаринка, нещо нямам апетит .. Има ли плувкини утре с мен  smile3549 или сама трябва да се мъча Sad , първи воден ми е и съм доста притеснена дали ще успея  Confused

# 674
  • София
Благодаря ти Xcat това не бях го видяла преди. Аз приключих диетата, и сега сутрин пак си ям плод, обядвам и вечерям нормални храни , но вечерята ми е до 8ч. и продължавам да пия около 2 литра вода. За сега вече почти месец си оставам 69кг., днес видях 0.500кг отгоре и реших да ви питам да направя един плодов или воден ден, но след помоща на Xcat вече си знам. Много минуси ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт