90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 382
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Съгласна съм за паметника на Нана. Просто имаш моите адмирации отвсякъде и си пример затова, че този режим твърдо работи. Благодаря ти за снимки, наистина мотивират. Hug

# 646
БРАВО,NANA.Днес 55 ден –8 кг.Надявам се да сваля поне още 3 кг.Ще е супер.Утре съм въглехидратка,а после 2 плодови,че незнам дали ще изкарам воден,но поне ще опитам.Хаиде лека вечер и мнооооогооооо минуси.

# 647
Добро утро момичета Simple Smile
Днес съм на бобови храни и варива
з:нектарини(пак-много ги обичам)
о:картофи на фурна
в:същото,но по-малко

Аз съм решила да се тегля чак на 10 ден,а как ще издържа до тогава-идея си нямам Crazy

# 648
нямам много време да изчета цялата тема, че да намеря отговор на въпроса ми, затова направо ще попитам.
Диетата подходяща ли е за бременни, според мен да, защото е разнообразна, но искам да попитам някои бременен правил ли я е и какъв е бил ефекта?

# 649
  • Пловдив
нямам много време да изчета цялата тема, че да намеря отговор на въпроса ми, затова направо ще попитам.
Диетата подходяща ли е за бременни, според мен да, защото е разнообразна, но искам да попитам някои бременен правил ли я е и какъв е бил ефекта?

Човече, я си бременей на спокойствие и се храни нормално /ако питаш за себе си де/, без да мислиш за диети. Тях ги запази за след раждането. При бременност най-важното е да се роди здраво бебче, а килограмите ще ги бориш след това. Изказвам лично мнение.

Само при мен ли е така-днес следобед огладнях ужасно и реших да пия вода (аз съм си яжна по принцип и за това не мога да гладувам,но пък си се нахраних нормално на обяд).Дали и вас в началото ви е гонил зверски апетит или си внушавам

през първите две седмици и аз се чувствах така и си позволявах по един плод след обяд, за да не "освирепявам" от глад. Постепенно ще свикнеш и ще пропускаш следобедния плод.

# 650
  • София

Човече, я си бременей на спокойствие и се храни нормално /ако питаш за себе си де/, без да мислиш за диети. Тях ги запази за след раждането. При бременност най-важното е да се роди здраво бебче, а килограмите ще ги бориш след това. Изказвам лично мнение.

Абсолютно се присъединявам, въпреки че като цяло режимът не е точно строга диета, но все пак не смятам, че бременните имат нужда от диети. Освен при очевадно затлъстяване преди бременността.

# 651
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро, дами  Hug

След 14-тата четворка -> 66,6 (+1000 за 4 дни  Twisted Evil ..., ама съм от вчера в МЦ, та това маааааалко ме успокоява  Mr. Green) ... Уфффффффф, Ше се справим Simple Smile

Нана, изглеждаш пИрфектно! Аз се кефя на оптимизма ти и на начина ти на писане Simple Smile Много ме мотивират снимките ти ..., но най-вече ме стимулират думите ти ... страхотен изказ и стил на писане  Wink

Лек ден!

# 652
сигурно сте прави. аз бях доста напълняла преди да забременея +10кг, мислих, че пролетта ще ги сваля, но като забременях.....качих още. сега съм в средата на 6-я месец и съм +12кг Sad. Лекарката много ми се кара, казва ми да ям само месо (не го обичам), млечни, яйца и зеленчуци, никакъв сол , захар, картофи, ориз......, което направо си е Дюкянска диета Sad а аз съм мнооооооого против нея. Сетих се за тази диета, защото е по-разнообразна, разбира се плодовия и водния ден може би са прекалени за бременна, но останалите 3 дни ми се струват перфектни, само че без плодов и воден едва ли има някакъв ефект... Има още 3 месеца, не ми се мисли каква ще стана, а после ЖЗ искам да кърмя, ако е възможно и направо....нз

# 653
Добро утро!
От днес и аз се записвам при вас.
Днес съм на варива- започнах рано сутринта с гимнастика, изядох две нектарини. На обяд смятам да е малко ориз със зеленчуци и салатка, вечерта същото.

Искам да ви попитам - мога ли да си направя салата от зеле?До колкото знам зеле се яде в белтъчния ден, но все пак да си питам аз.

Още нещо - нали няма проблем, ако през всички дни си ям салата - например от домати и краставици?

# 654
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравей
зеле можеш да ядеш през цялото време както и салатки. Но в плодовия трябва да са сурови и неувкусени.
Добре дошла при нас ,диетата е страхотна и има магия в нея.Сваля се .

аз съм на варива днес

з- 4-5 праскови
0-картофи на фурна + 1 филия хляб
в- същото без хляб

да питам аз относно авокадото , доста си хапвам от него ,дали е проблем.Уж е зеленчук но и мн тежък
Лек ден на всички и много минуси, успех на плувкините
НАНА мн си красива ,евала .Запаметила съм ти снимката и мн и се радвам.
unvisible  мила има време да отслабваш .Карай си нормална бременност хапвай си каквото ти е на душа без да ти пука. После си предвиди едни 6-7 месеца без диети .Защото за бебето е най- важно кърменето .Аз си позволих да я почна чак когато стана на 8 месеца моята кукла и с резерви ,но наистина самочувстието ми беше под 0 -та.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 10:02 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 655
  • Пловдив
Добро утро!
От днес и аз се записвам при вас.
Днес съм на варива- започнах рано сутринта с гимнастика, изядох две нектарини. На обяд смятам да е малко ориз със зеленчуци и салатка, вечерта същото.

Искам да ви попитам - мога ли да си направя салата от зеле?До колкото знам зеле се яде в белтъчния ден, но все пак да си питам аз.

Още нещо - нали няма проблем, ако през всички дни си ям салата - например от домати и краставици?

зеле - във всички дни, в плодовия - само сурово и неовкусено. Което е валидно и за краставиците и доматите.

# 656
сигурно сте прави. аз бях доста напълняла преди да забременея +10кг, мислих, че пролетта ще ги сваля, но като забременях.....качих още. сега съм в средата на 6-я месец и съм +12кг Sad. Лекарката много ми се кара, казва ми да ям само месо (не го обичам), млечни, яйца и зеленчуци, никакъв сол , захар, картофи, ориз......, което направо си е Дюкянска диета Sad а аз съм мнооооооого против нея. Сетих се за тази диета, защото е по-разнообразна, разбира се плодовия и водния ден може би са прекалени за бременна, но останалите 3 дни ми се струват перфектни, само че без плодов и воден едва ли има някакъв ефект... Има още 3 месеца, не ми се мисли каква ще стана, а после ЖЗ искам да кърмя, ако е възможно и направо....нз
Здравей! Защо просто не спазваш разделно хранене? Мисля, че е по-удачно за бременни, отколкото 90-дневната.  Peace

Днес съм на протеини. Сутринта хапнах банан. За обяд съм си приготвила домати, краставици, кашкавал. Вечерята ще е сирене по шопски.

# 657
Мерси, мерси за отговорите!  Flutter
По-рано в темата бях писала, че при мен засега няма ефект от диетата, въпреки че днес ми е 10 - ят ден. Знам, че е сравнително рано, но няма и помен за свален грам  ooooh! Иначе сутринта ходих да си купя кантар  Laughing

# 658
  • Щастлива мама на 3 слънца
Мерси, мерси за отговорите!  Flutter
По-рано в темата бях писала, че при мен засега няма ефект от диетата, въпреки че днес ми е 10 - ят ден. Знам, че е сравнително рано, но няма и помен за свален грам  ooooh! Иначе сутринта ходих да си купя кантар  Laughing

сподели какво хапваш как и т.н.

# 659
Днес е плодов ден : диня и нектарини

Имам въпрос за въглехидратния ден.Излиза ,че може да се яде хляб,паста и пастички... и аз забравям,че съм на диета.Нещо хич не ми харесва този ден,а и рецептите,които  са предложени са почти изцяло от за сладки ooooh! как се справяте вие?оставяте ли се на изкушението да ометете сладкишите или сте си измислили по-режимни  рецепти и моля да ми споделите някоя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт