90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 144

• 33 379
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Нана, а след толкова свалени килограми кожата ти добре ли се прибра? Hug

# 631
  • София
Нана, а след толкова свалени килограми кожата ти добре ли се прибра? Hug

Ти виждаш ли да ми виси нещо  Joy
Стига с тези кожи бе момичета. Всичко е строго индивидуално. И моята да се е прибрала и да не се е прибрала няма никакво значение. Вашата може да е съвсем различен тип. Зависи си от организма  Wink

# 632
Еми не виждам, ама знае ли човек. Laughing Страхотно изглеждаш, браво! Hug

# 633
Обяд - 4 препечени филии + пакетче солети Вечеря- 2 филии  препечени + вафли боровец пакетче 

Не се обиждай, но количествата ми се струват големшки. Rolling Eyes
[/quote]
Не се обиждам мила , това е сравнително много по малко от това което мога да изям  Embarassed Mr. Green Не ми става хич тежко от тези храни  Whistling ще видиме след утрешния плодов какво ще каже кантара  Mr. Green Whistling

# 634
Браво Нана,нахъса ме здраво...
Моето меню за моя първи ден беше:
з: 2 нектарини
о: 2 пилешки пържолки и салата от домати и краставички и 1 филийка хляб(с някакви кълнове или нещо от сорта беше)
в: ами половин печено пиле си разделих с половинката,че няма само аз да съм на диета-малко солидарност трябва Laughing

Само при мен ли е така-днес следобед огладнях ужасно и реших да пия вода (аз съм си яжна по принцип и за това не мога да гладувам,но пък си се нахраних нормално на обяд).Дали и вас в началото ви е гонил зверски апетит или си внушавам

# 635
  • Козлодуй
Нормално е в началото да огладняваш често. При мен беше така първите 4,5 дни. Хапни плод за следобедна закуска. Не гладувай.
Аз днес бях на плодове: банан, диня, пъпеш, нектарини. Общо 5 пъти ядох като спазих правилото за 2-та часа. С водата май също добре се справям. Дано утре кантара малко се раздвижи, че от няколко дни не мърда и ми действа зле Simple Smile
Колкото до отпускането на кожата при отслабването - по тази логика дайте да си стоим дебели, че да не провиснем Simple Smile

# 636
лелелеллеле,Нана-ти ме уби #2gunfire Laughing...Момичета,давайте да и правим паметник Joy...Незнам за останалите,ама мен така ме надъхаааа и ще си продължа режима ...Simple Smile
Я,моля те,сподели примерно дневно меню(знам,че е индивидуално за всеки,но все пак съм ти най-големия фен,така чееее) Joy

# 637
# 638

Колкото до отпускането на кожата при отслабването - по тази логика дайте да си стоим дебели, че да не провиснем Simple Smile
Естествено, че не е така. Аз нямам кой знае колко за сваляне, така че се съмнявам да провисна, а и тренирам, мажа се с разни стягащи кремове и пр. Crazy Беше ми любопитно просто, защото 50 кг са ужасно много, а Нана изглежда невероятно. А съм виждала отвратителни случаи на провисване. То не е само една беда, че сме дебели... Проблеми с кожата, едвам дишаш като вървиш, потиш се като прасе, абе не е работа. Grinning

# 639
Здравейте, момичета!
За съжаление аз не мога да се похваля с положителен резултат Rolling Eyes Днес ми беше 9 - ят ден от диетата и нямам свален нито грам. Преди това бях на друга диета, от която също нищо не свалих а се хранех главно със салати и правех ежедневно физически упражнения.
От както почнах тази диета не ми е оставало време за гимнастика у дома, а и работата ми свързана предимно със седене пред компютъра. От утре пак сериозно се захващам, даже смятам на уроци по плуване да се запиша.
Но вече започнах тотално да се отчайвам - каквото и да правя, не мога да сваля дори грам от себе си. Вече и аз не знам какво да мисля  Cry

# 640
dibk, колко имаш за сваляне? Thinking

# 641
Въглехидратен
З - пъпеш.
О - тънка питка с големината на малка пица + сос от домати, гъби и маслини. 1 бисквитка "Мираж"
В - сладолед 90 гр + 1 и 1/2 блокче черен шоколад.

dibk - правила ли си си хормонални изследвания ? И да наистина колко имаш за сваляне ?

# 642
Ох, ами не са много....Само 5 - 6 кг. Не съм и толкова пълна - 60 кг., но за моя ръст от 166 см. не ми личат толкова. Качих ги преди година, докато бях в Полша и оттогава се мъча да ги сваля, но без резултат.
Иначе преди това не съм имала подобни проблеми. Винаги съм сваляла без проблеми и то много бързо, затова сега се чувствам изключително странно от факта, че се мъча толкова време, а не виждам никаква промяна.
Не вярвам да е на хормонална основа. Поне така си мисля  ooooh!

# 643
Да се похваля с две рокли, които не съм помисляла, че някога мога да си купя  Mr. Green

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.24208018

http://avgustinki.snimka.bg/family/svatbata-na-nana-i-mitko.159136.24208019
страхотни рокли, малко реклама от къде са  newsm78

Нана, страхотни резултати  Heart Eyes

# 644
  • София
Е, откъде. От един магазин, квартален. Но бяха последните  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт