Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 30 **

• 45 630
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
Данитка, не ми дава да ти пратя ЛС, може би ти е пълна папката с ЛС.
Нямам нито едно съобщение  Shocked

# 181
  • София
Здравейте момичета,

Благодаря ви много за пожеланията за Самуил  Hug  Hug Hug

Почерпете се за здравето на голямото ми момче Мишо, днес става на 2 г.  Heart Eyes

С добра организация ще се справим някак Simple Smile

Хубав ден на всички!!!

# 182
Да ти е жив и здрав малкия "голям" юнак и много да ви радва!

# 183
Прекрасни къпкейкчета! Да е жив и здрав Мишето и да помага на мама!   bouquet

# 184
момичета скоро излизам в болничен преди раждане, може ли да ми пишете на лични, за да не спамим тук, на които му е ясно- какво трябва сега да предоставя на работодателя- само болничния ли- и какво след като се роди детето- защото ще встъпя във второ майчинство заедно с първото- знам че някаква декларация се попълва но какво точно не ми е ясно

ако не се води като спам, може и тук да ми отговорите  Hug

# 185
lux, то тук май на всички ни се засичат майчинствата  Mr. Green По-добре питай в майчинството счетоводно, направо ще ти пуснат линк откъде да си изтеглиш декларациите  Wink
Аз да ви се похваля, след голямо чудене взех седалка за количка за баткото, въпреки че отказваше да седне в магазина да я пробва. Сега с голям кеф си излизаме на разходка  Simple Smile

# 186
мисля че трябва да изпратиш болничният лист и декларация номер 12 но може и друго да има.. Peace 

# 187
  • в рaя
Здравейте!
Бих искала да попитам мамите на вече две/три деца ... преди да родите имахте ли притеснения, угризения към по-голямото дете?
Аз от няколко дни съм като в черна дупка, все си мисля едва ли не че съм виновна за това, че очакваме второто си дете толкова рано и по някакъв начин ще лиша от нещо дъщеря ми. До преди тя да се роди не можех да си представя, че мога да обичам някого толкова много и сега тя е целия ми свят. Бебето все още не го усещам и някак не усещам да имам връзка с него и се чувствам гузна, че след няколко месеца няма да мога да съм отдадена толкова много на дъщеричката ми. Знам, че появи ли се малкото човече ще го обикна сигурно толкова много, както казах и преди появата на Мими не съм си и мислила, че съм способна на такава любов. Имали ли сте такива угризения и как се стекоха нещата след появата на бебето? Как реагира и по-голямото дете? Сега двете сме неразделни, всичко правим заедно и незнам как ще реагира да трябва да ме  дели, а в началото бебето ще има нужда от повече внимание. Сигурна съм, че ще се справим, но явно съм в такъв период и много ми е мъчно  Cry

# 188
  • около Варна
Май доста отдавна не съм се включвала, но се завъртях в омагьосания кръг - работа, градина, болести, знаете как е.

·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠·, много ми е познато това усещане, дори сега като се сетя как се чувствах и ми се свива корема. Толкова много обичах дъщеря си, че си мислех, че това второто бебе няма как да го обичам, после пък, че каката е ужасно ощетена откъм внимание/което си е истина, докато е малко бебето/ и някак си в един момент страдах заради голямото дете, чувствах се предател и заради нероденото още, че сякаш не мога да го обичам. Щурава работа, хормоните какво не правят с една жена. Всичко ще мине, друго ще дойде и така, да са ни живи и здрави дечицата Simple Smile

Моите деца продължават да са като Том и Джери, като не са се виждали цял ден и настава луда любов, прегръдки, целувки, милувки, картинка....до след 5, максимум 10 минути, когато започват скандалите. До кога ще е това чудо не знам.

Иначе пък да споделя за мамите с малки дечица още, на тоя етап всичко е мнооого, мнооого по-лесно от първата годинка на второто дете.

*Bella*, ние сме минали през няколко такива периода и с двамата, честно казано не съм се справяла никога, просто когато те решат и си го израстат тогава, нещо не ме бива с възпитанието май, уж педагог човек Crazy

# 189
٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠· и аз преминах през тези страхове и угризения. Но после всичко си идва на мястото. В първия момент, когато Ейми видя да гушкам бебе Петьо изпищя, но аз с любов й го "представих". Постепенно се обикнаха толкова много, че не могат един без друг, много се карат, но и се търсят непрестанно, когато са разделени. Играят, смеят се от сърце, блъскат се, гушкат се, гонят се...Много е весело вкъщи. Нито за момент не съжалявам, защото така и двамата израстват по-добри, по-щедри, учат се да споделят и че не са центъра на вселената. Иначе вие с малката пак ще си бъдете неразделни, даже връзката ви ще се обогати още повече Peace

# 190
  • в рaя
Много ви благодаря, момичета! Явно хормоните си казват думата, а според мъжа ми това са пълни глупости. И все пак вярвам, че всичко ще си дойде на мястото.
А как ви се струва идеята когато се роди бебето да вземем на Мими една от онези хубави кукли с памперси и прочие и двете с нея да си имаме бебе? Сега съм замислила това да направя, защото тя естествено копира всичко и още от родилното смятам да и я дадем  newsm78
Лъки а тези колички (седалки) имат ли вариант ако бебето е по-малко и легнало? Ние сега се учим да вървим повече, за да не и дойде на баир след няколко месеца на малката - изведнъж да я сваля от количката и бебето да се качи вътре. Много се навих за бъгипод (мисля това беше като скейтборд), но пък нашите улици са повече от ужасни, с много дупки и не знам дали ще ми върши работа. Разглеждам количките за породени деца, но ще изчакам да се роди бебето и да видя на къде ще е Мими с вървенето  ooooh!

# 191
Аз имах и бъгипод и двойна количка и с отделни колички пробвахме. Според мен най-удобно е с варианта на Лъки или с такъв тип количка който се преобразува в двойна но може да се ползва и като единична.
и в крайна сметка се разхождам е с колата - от точка а до точка б  ooooh! И двамата не обичат в количка  Tired

# 192
  • в рaя
На мен ми стана чудно както е на снимката на Лъки как ще се полежи малкото дете? Няколко колички вече такива гледах в нета, но навсякъде втората седалка е долу и ако горния кош е напълно легнал няма място за нея  newsm78 Затова незнам до колко е удачен този вариант за новородено и каката?

# 193
Аз видях една такава в парка и поразпитах мацката дето я буташе  Mr. Green Горната седалка няма пълно легнало, само полулегнало, но според мен не е проблем да се дремуца в него  Crazy А долната част за новородено приличаше на портбебе, а след това като започне да сяда му се слагала седалката отдолу. Ей така ми го обясни и изглеждаше много добре  Peace

Ето така ми обясни, че е целия комплект

# 194
  • София
Момичета, благодаря ви за пожеланията за моя пораснал Мишо  Hug

Аз си взех точно такава количка (след много мислене), но голямото ми момче все още обича да се вози (когато той реши) в количка и си спи в количката....Сама съм с двете деца, няма кой да помага и за мен просто нямаше друг вариант.

·٠•●♥☆тупурче☆♥●•٠· напълно разбирам притесненията ти. На мен всичко ми е съвсем прясно още и се опитвам да давам еднакво и на двете си деца. Повече внимание на по-голямото детенце, бебето няма толкова големи нужди в момента. Много ми е трудно и постоянно се упреквам, че съм избързала с второто дете....но мисля, че подобни мисли щяха да ми се въртят в главата дори и при по-голяма разлика  Wink Като ме изписаха от родилно и си видях първото дете се разплаках  Crazy хормони...Идеята за куклата ми се струва много добра  Peace

Последна редакция: вт, 15 ное 2011, 08:21 от endira

Общи условия

Активация на акаунт