Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как са децата ви след прекараните болести?
Какви са препоръките за записване на деца в училище с разлика във възрастта?
Какви са начините на родителите да улеснят отношенията с децата си?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как са децата ви след прекараните болести?
-
Какви са препоръките за записване на деца в училище с разлика във възрастта?
-
Какви са начините на родителите да улеснят отношенията с децата си?
-
Какво е мнението на общността относно записването на деца с голяма разлика в едно училище?
-
Какви са мненията относно записването на деца в училище с голяма разлика във възрастта и допускането им в едно училище?
Купих Чиполино дуо на старо за 70 лева! Страхотна е!

В началото и той се мъчеше да ми прави такива изречения, случваше се да се скараме. Веднъж се сещам, че вдигнах голям скандал, след това всичко ставаше с говорене, говорене. Рядко се случва да се сдърпаме, че ми е докривяло нещо и той до отнася (за което винаги след това се извинявам, че той само търпи). Обяснявайте, говорене, не стигайте до скандали, макар за съжаление само тогава някой път да се обръща внимание. Сега моя мъж помага в домакинството, до голяма степен е поел грижите около каката когато е в къщи, гледа и двамата като се наложи, ходи на работа, занимава се и със строеж по бъдещата детска стая. Дори като бях бременна само той приспиваше и къпеше каката. Пък аз само готвя, чистя и гледам децата, пфу, колко зле прозвуча. ама вие със сигурност ме разбирате за какво говоря
Но, момичета, наистина -говорете с мъжете си. Оставяйте ги понякога с двете деца, дори само с "по-трудното", нека се уверят, че не е толкова лесно.