Вижте колко е щастлива мама,че си има породени двама ! ** 30 **

• 45 602
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Еееееее sophiepp добра среща! Надявах се някой да се разпознаее  Mr. Green Но не очаквах да е тройна мама  Blush Ние сме се засичали в градинката под "Малкия принц", даже и сме си говорили  Party Ама си мислих, че големите момчета, които ви правят компания са приятелчета от блока  Mr. Green Хич не даваш вид на раждала жена, камо ли на три, евала! Искам и аз да съм така фина след третото! Бобо наистина е виртуоз и каква каска си имаааааа - бижу! Моята колоездачка като я видят с каска и прихват да се смеят, сякаш това е толкова абсурдно нещо, а не задължителен аксесоар за едно дете с колело  Crossing Arms Ще се обадя специално следващият път Simple Smile

Бебешондел вие ли сте това   Heart Eyes

Ето как возих аз моите породени  Mr. Green преди близо две години

ако искате ще изровя снимка и с летния вариант  Mr. Green

# 91
ееееее, че ние съседки ще се окажем с теб??! аз живея в блока от снимката Laughing
наистина се обади следващия път Hug
и мерси за комплиментите Blush

за каската и коментарите ooooh! направо имам чувството, че не съм за тоя свят вече - пълно е с изтрещели хора ooooh!
за нашето колело какви коментари съм чувала минавайки покрай хора, които гледат Бобо напред... умуват защо сме свалили педалите, чудят се дали мъж ми го е направил Joy някои обаче искрено му се радват Sunglasses

# 92
  • Варна
Хайде, сега признавайте без бой на коя улица е този блок Laughing?
Сега като излизаме баткото върви, а като му писне, или се измори, или просто за да е под контрол го слагам да седне върху "гюрука". Все едно е седнал на главата на брат си.

# 93
  • около Варна
Определено мама с породени деца е атракция по улиците Grinning

По повод на това кога ще ни бъде по-лесно с децата, говорих с една жена, много ни се радва, защото нейните деца били със същата разлика, момче и момиче, вече големи. Та се заприказвахме и я питам, кога става по-лесно гледането на деца с малка разлика, тя вика сега е най-лесно, радвай им се, защото трудното идва, когато и двамата по едно и също време излетят от вкъщи. Щях да се разплача, замислих се колко е права. Ама пък после като ни доведат породените внучета Mr. Green пак няма да е скука.

# 94
  • София
Бебешондел, не ми беше идвало на ум така да ги возя, но ще пробваме още тази вечер  Peace
Аз ги слагам да седнат на влакче, каката отзад гушнала дребния, който е между краката й. Трябва да кача снимка. Събираме погледите обикновено, но така се придвижваме най-бързо.  Crazy

Аз много ги харесвам тези колела и бях голяма мераклийка да вземем на каката, но тя никакъв интерес не е проявила до сега. Виждала е в парка едно-две, но явно не я влече. Иначе й взехме тротинетка, но и нея не я поглежда.

# 95
Колелетата без педали повече съм виждала, а и явно ги влече-момчетата, и при нас е имало странни коментари, повечето в началото не забелязват, че няма педали и се чудят как го кара без помощни толкова малък /това миналата година/.Сега вече прави всякакви чудесии -стъпва прав на поставката за крачетата или пък върти задна гума, като батковците с моторите.
Возенето на гюрюка-явно зависи от количката, при мен нямаше как да стане, защото просто нямаше да го издържи баткото и щеше да е седнал буквално на главата на брат си.

# 96
  • София
Ето така се возим ние  Mr. Green

# 97
  • Варна
...

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 14:21 от antonia

# 98
Аз моите ги возих като antonia. Само че баткото беше с лице към мен, за да си бъбрим по-сладко.  Grinning Като вдигнех малко гюрука, ставаше като седалка за големия. Даже си спеше отгоре.  Laughing Пускала съм снимки преди има-няма 3-4 години, ако ги изровя, може пак да ги пусна. Доста време откарахме така да се возим и не се плашех от разстояния /тогава не шофирах и разчитах на кракомобила/.

# 99
  • около Варна
Прекрасни са ни дечицата, а майките изобретателни. Аз в моята количка така и не успях да ги събера двамата и движих известно време с двойна тип влакче, обаче по баира здраво се запотявах Laughing

# 100
аз пък до преди 2 седмици бях с двоен Макларън, но много ми тежат вече - 2 деца + багаж + количката... не се запотявах по баира, ами направо зор голям виждах накрая Laughing тааа сега излизаме с една мини лятна количка за дребната, а брат и с колелото. понякога се налага да се носим стотина метра, но като цяло е по-добре Grinning той ми висва на врата като маймуна а аз бутам количката Laughing

# 101
Момичета много сте сладки  Hug Аз ви чета редовно и се настройвам психически за лудницата която ме чака  Crazy
От тези снимки мнооого ми олекна. Гледам едната количка е като моята - Jane, което значи, че ще ги тъпча и аз двете вътре и туй то  Whistling Само си мисля в началото когато бебето е малко, не седи и му трябва т. нар. зимен кош...къде слагахте по-големите бебета  Thinking

Хубав ден момичета   bouquet

# 102
  • Варна
Аз тогава ползвах количка за породени тип влакче. Ако се случеше да излезем на бързо с малката количка, баткото сядаше на същото място, но с лице към мен.

# 103
Теди аз през първите 6-7 месеца носих малката в кенгуро,а баткото в количката,защото в нашата количка нямаше начин да седнат и двамата

# 104
  • София
Теди, ние сме с Хането. Зимата, когато ползвахме бебешкия кош, рядко съм излизала с двамата. Каката си ходеше на градина, а в това време аз с малкия навън. Но пък аз си я прибирах от градина и ако решеше, че не й се върви, я слагах да седне върху самия зимен кош,  хваната за дръжката на количката. Надявам се, си ме разбрала.

Общи условия

Активация на акаунт