ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 62 987
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, ако някоя от вас се е сблъскала със стоматолог - ортодонт, моля за съвет и предложение за добър зъболекар в тази сфера. Нямам на идея кой зъболекар в града се занимава с детски апаратчета.
Дъщеря ми е на 8 години и има 4 сменени зъба отдолу и 4 отгоре, но горните не са избили все още последните два извадени. Долните са много криви, вероятно и горните ще са криви.

# 586
Здравейте, ако някоя от вас се е сблъскала със стоматолог - ортодонт, моля за съвет и предложение за добър зъболекар в тази сфера. Нямам на идея кой зъболекар в града се занимава с детски апаратчета.
Дъщеря ми е на 8 години и има 4 сменени зъба отдолу и 4 отгоре, но горните не са избили все още последните два извадени. Долните са много криви, вероятно и горните ще са криви.

Мога с две ръце да ти препоръчам Наталия Стоянова, кабинета и е до Кръстата казарма. Много е внимателна и страхотен стоматолог, но не знам дали е ортодонт. Ако решиш мога да намеря номера и, за да и се обадиш и да я питаш. Виж и тук ако нещо ти говорят тези имена http://www.zabolekarite.info/vidin.php  Скоро присъствах на разговор, в който се спомена, че Вълкова или Вълчева, (не помня коя беше фамилията) била много добър ортодонт.

# 587
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Ванкова е ортодонт, слага апаратчета, брекети, прозрачни брекети... кабинета й е в калето, мога да обясня къде по-точно ако се интересуваш.
я кажете някоя от вас ходила ли е на този 3-4Д ехограф в Монтана, колко ли струва прегледа?

# 588
Kushi я се здай Валката батко ли ще става? Mr. Green

# 589
Kushi я се здай Валката батко ли ще става? Mr. Green

ще става батко, но на братовчедче  Flutter

# 590
Ванкова е ортодонт, слага апаратчета, брекети, прозрачни брекети... кабинета й е в калето, мога да обясня къде по-точно ако се интересуваш.
я кажете някоя от вас ходила ли е на този 3-4Д ехограф в Монтана, колко ли струва прегледа?

аз ходих, 30лв. е прегледа, а ако искаш запис на диск е 40лв. Прави се в определени седмици, първия преглед е 12-13г.с., втория 19-20г.с. не съм много доволна...  ooooh! Записва се час около седмица по-рано.

# 591
  • Видин
Куши, честит ти рожденник. Много здраве, късмет и щастливо детство Hug
Тъкмо се зарадвах, че съм предала щафетата Blush Една приятелка ходи в Монтата, ако искаш ще я питам колко и струваше и кога се записват часове. Тя роди юли така, че инфото е много прясно Simple Smile

# 592
Куши, честит ти рожденник. Много здраве, късмет и щастливо детство Hug
Тъкмо се зарадвах, че съм предала щафетата Blush Една приятелка ходи в Монтата, ако искаш ще я питам колко и струваше и кога се записват часове. Тя роди юли така, че инфото е много прясно Simple Smile

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms искаш да кажеш, че давам грешна информация ли? шегувам се Mr. Green Mr. Green Mr. Green Николов се казва въпросния

Куши сега ще ти пратя на ЛС номера му  Peace

# 593
КРЕЙЗИ, мерси за инфото!  Hug

НИЯ, на теб благодаря за пожеланията! кажи и ти какво имаш за тоя много-Д-ехограф  Flutter

хайде почерпка (малко ни е розова тортата, ама кво да се прави  Crossing Arms)

# 594
Куши да расте здрав, щастлив и много успехи!   bouquet

# 595
Благодаря!
НА Ванкова знам къде и е кабинета.

# 596
  • някъде
Куши да ти е живо и здраво момчето, да расте много щастлив и весели игри му желая!

# 597
  • Видин
Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms искаш да кажеш, че давам грешна информация ли? шегувам се Mr. Green Mr. Green Mr. Green Николов се казва въпросния
Грешна не Peace, просто по-остаряла, не че ти си стара Mr. Green Утре ще се обадя на моята приятелка и ще я попитам.
Да ви почерпя, защото моято малко момче днес стана на 40 дни

# 598
Ех, Ния как лети времето. Много да те радват и двамата.   bouquet

# 599
Здравейте!Ако някоя от вас има впечатлемия от ОДЗ"Русалка 16"моля да сподели.Интересува ме яслата.Всяка информация ще ми е от полза,защото съм в голяма дилема.

Общи условия

Активация на акаунт