ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 62 551
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
  • ВИДИН, 10 км след края на света
НИЯ, честит празник! да е жив и здрав малкия сладур!  Hug
Мартин как го е хванал като китара  hahaha

# 601
Здравейте, моля да ме извините за нахлуването във вашата тема! Имам нужда от помощ! Искам да направя резервация за хотел "Фанти" във Видин, който се намира на улица Дунавска 28. Звънях няколко пъти по телефона, но без резултат. Пратих Е-mail, но резултат никакъв. Може ли някоя от вас, която е близо до хотела и има възможност да провери дали изобщо работи, и ако е така да ми пратите актуални телефони и Е-mail. Предварително благодаря  bouquet За да не стане реклама или нещо такова , моля да бъде на лични.

# 602
Здравейте момичета, някой преди време беше писал, че е доволен от фирма за монтаж на текстилни щори, моля за контактите й:-)))))На всички ви, пожелавам весело посрещане на предтоящите празници!

# 603
Здравейте момичета, някой преди време беше писал, че е доволен от фирма за монтаж на текстилни щори, моля за контактите й:-)))))На всички ви, пожелавам весело посрещане на предтоящите празници!

Карабулев, отидете на място, има голям избор.

# 604
Благодаря на всичко отзовали се, много ми помогнахте  Hug

# 605
Момичета здравейте!

Ще си позволя и аз да ви досадя с въпрос!  Embarassed  Къде във Видин може да се поръчат торти от този вид: Слагам го като скрит текст за да не се приеме за реклама! И ако има къде ще се радвам да споделите сайт, защото трябва да поръчам и платя от разстояние. Нямам възможност да отида предварително.
Мерси!   bouquet

# 606
Ice Queen  не знам в сладкарниците дали биха направили такъв вид торта, виждала съм стандартните със сметана и снимка, моя позната има приятелка, която прави торти с фондан, работи си частно у дома и приема поръчки. Мога да поискам телефонен номер и да се свържеш с нея. Ако имаш интерес пиши.

# 607
Да, може да ми изпратиш координати на лични. Иска ми се да изненадам детенце на близки за рождения ден.  Grinning

Тортите от линка са страхотни и се правят в Бургаско, но няма как да превозя торта от Бургас до Видин  Crazy Още при Карнобат ще е станала на пихтия.  Laughing

Много искам да поръчам подобна торта, но ако няма сладкарница предлагаща такива красоти или ако всичко е пренатоварено с поръчки за празниците - ще мисля друг вариант. Здраве да е!

п.с. видях на предишната страница една розова кола-торта и все още тая надежда, че има от къде да се поръча!  Sunglasses

# 608
по-късно ще ти дам координати

# 609
*.˛.°★。˛ °.★** *★* *˛.
˛ °_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★*ВЕСЕЛА КОЛЕДА*★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯`¬´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯ ´¯˜"

# 610
  • ВИДИН, 10 км след края на света

# 611
# 612
  • някъде
Честита Коледа, момичета! Да бъдем живи и здрави, щастливи и обичани! Hug

# 613
  • някъде
Честита нова Година, момичета! Hug

Имам въпрос- във видинската болница още ли правят секциото само пълна упойка и с катетър и задължителен ли е катетъра по принцип независимо по кой начин ще е?

# 614
Честита нова Година, момичета! Hug

Имам въпрос- във видинската болница още ли правят секциото само пълна упойка и с катетър и задължителен ли е катетъра по принцип независимо по кой начин ще е?

декември 2011 ми правиха секциото - с пълна упойка и катетър, поне за секциото е задължителен, все пак си 24 часа в реанимация, няма как да ставаш

Общи условия

Активация на акаунт