ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 62 540
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • ВИДИН, 10 км след края на света
Имам въпрос- във видинската болница още ли правят секциото само пълна упойка и с катетър и задължителен ли е катетъра по принцип независимо по кой начин ще е?

секциото винаги са го правили и с пълна и с епидурална (или спинална, не знам как се води), но това го определя анестезиолога, дали си подходяща за едната или другата; а катетъра е задължителен и в двата случая... за съжаление е доста неприятно  Crazy

# 616
  • Видин
Имам въпрос- във видинската болница още ли правят секциото само пълна упойка и с катетър и задължителен ли е катетъра по принцип независимо по кой начин ще е?
А защо питаш? Да не би да има някаква изненада Blush Heart Eyes Mr. Green
Честита нова 2013 година. Много здраве, щастие, късмет, благополучие и дано да изпишем темата до другата нова година hahaha
Честит Йорданов ден на всички празнуващи и на техните близки.

# 617

секциото винаги са го правили и с пълна и с епидурална (или спинална, не знам как се води), но това го определя анестезиолога, дали си подходяща за едната или другата; а катетъра е задължителен и в двата случая... за съжаление е доста неприятно  Crazy

аз питах за спинална, казаха че нямат квалифициран човек, който да я постави, а и да имаха едва ли щях да им се доверя да поемам този риск, едно трепване на ръката и последствията....  ooooh!

# 618
сега може и да нямат, преди 5 години нямаше такъв проблем, явно някой е избягал или вече за тия пари не му се поема риск, не че от пълната упойка няма риск... аз тогава исках такава упойка, но анестезиолога не поиска да ми я направи, понеже в пубертета съм имала леко гръбначно изкривяване и не бях подходяща; една позната, пак преди 5-6 години й направиха без да я иска, но тя пък имаше проблем в носоглътката и не беше подходяща за интубиране... въобще, много е индивидуално  Peace

# 619
  • някъде
Ния, няма изненада Tired- тази година ми се насъбра доста и казано честно ме е страх и от бременност и от раждане, а така ми се иска едно малко сладко бебче Confused
Преди 6 години като ми правеха секцио казаха, че само с пълна упойка се прави в нашата болница, защото нямало кой да постави спиналната.

# 620
ДИДИ, айде тая година тепърва започва, дано ти е много, много по-добра, да добиеш кураж и настроение за бебок!  Hug

# 621
  • някъде
Мерси Куши, а вие кога? Wink Ти започна ли работа?

# 622
на мен честно казано не ми се занимава пак с бебе, тъкмо ми поотрасна първородния  Mr. Green
а работа и започнах, че имах време и да напусна, сега съм "домакиня"  Crazy

# 623
  • някъде
брей, много си бърза  Simple Smile къде си била започнала и защо се разделихте така бързо

# 624
брей, много си бърза  Simple Smile къде си била започнала и защо се разделихте така бързо

е аз започнах в един офис още януари миналата година, и поработих, от есента съм безделник. да кажем "творчески различия"  Twisted Evil

# 625
  • Видин
Я колкос е е раздвижила темичката ни Mr. Green
Диди, пожелавам ти от все сърце, всичко да се нареди Praynig Hug
Куши, дано скоро си намериш желаната работа. И аз от лятото ще започна в търенето, защото аз имам няколко изисквания. То с 2 малки деца няма как да нямам Crazy
Честит имен ден на всички с прекрасните имена Иван, Ваньо, Иванка, Ивана, Ваня, Ванина, Иво, Ива, Ивайло, Ивайла, Ивелин, Ивелина, Ивет, Ивета ,Иванина, Ивона, Йов, Йово, Йолина, Йоан, Йоана, Йоана, Йонко, Йонка, Йото, Жан, Жана, Калоян, Яна, Янина, Ина. Нека носят името си с гордост и да не забравят, че не името прави човека, а човека прави името. На този хубав ден празнуват моя тати и моето малко момче. Пожелавам им да са много здрави и щастливи Simple Smile

# 626
Ния Честит Празник!!! Много здрави да са, а малкия много палав и да го слушаш!!!  Mr. Green   bouquet

# 627
Честит имен ден на всички Ванчовци и Иванки! Днес празнува половин България, и моя тати днес е именник, много са, силни са...  Crazy

# 628
  • Видин
Куши, честит ти именник и на теб Simple Smile Верно са много ooooh! Ама ние си ги обичаме Mr. Green Heart Eyes
Крейзи, благодаря за поздравите Simple Smile

# 629
Куши, честит ти именник и на теб Simple Smile Верно са много ooooh! Ама ние си ги обичаме Mr. Green Heart Eyes
Крейзи, благодаря за поздравите Simple Smile

ти вземи се организирай някой ден та ела до нас  Crossing Arms иначе на пролет ще се видим

Общи условия

Активация на акаунт