ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 62 451
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Видин
Аз ходих в петък в 17 ч. на "Хензел и Гретел" и беше топло в салона, така че явно си зависи колко прожекции е имало преди това  Peace Анимациите са на български и са много яки  Laughing

# 646
  • някъде
Ходиха с баща си в събота на приключенията на Сами /това си избра/ и му е харесало Peace

# 647
Пивет, видински мами.Ще си позволя да ви досадя с въпрос.Някой търси ли подарък за жена?
Ако мога да ви бъда полезна -погледнете моето  страхотно предложение и ми пишете.
Скрит текст:
Предлагам една страхотна гривна която е в офиса на Еконт Видин -поръчаха ми я по погрешка и не ми се иска да я връщам,ако представлява интерес за вас ми пишете -ако ви трябва за подарък или за вас.Вижте снимки тук  url] http://obiavi.kopche.net/?cat=oblob_akses&nas_mqsto=&typ … e=1&obid=1388[/url]
Гривната ми е едничка и е за първия,който я поиска.
Хубав ден от мен!

# 648
  • Видин
Момичета, знаете ли дали има хомеопат във Видин? По форуми чета за д-р Пламенка Томова в блока до парк Толбухин, но публикациите са от 2007г.

# 649
  • Видин
Д-р Маркова - преглежда в клиниката на Гайдарски и в старата поликлиника. Ако искаш да ти дам телефон? Аз при нея си водя децата

# 650
  • някъде
SAmo tazi lekarka li e homeopat vav Vidin? Kolko vzima za pregled, za vsiakakvi bolejki li pomaga?

# 651
  • Видин
Диди, лекарката приема и с направление Mr. Green, но е педиатър по специалност. От Аманита взех данните на лични, ако искаш ще ти ги дам Simple Smile

# 652
  • някъде
INteresuva me dali priema I golemi hora kato nas I po-tochno dali moje da pomogne pri chesti urologichni problemi. Kolko e parvoto interviu I kolko e pregled bez napravlenie (moia lekar kato chue 4e iskam nappravlenie za doktor mu stava losho,a ako kaja 4e e za homeopat) ooooh!

# 653
  • Видин
Те хомеопатите и без това не са към класическата медицина, та няма как да се вземе направление за тях  Laughing 20 лв. струва прегледа. Хомеопатия има за всички болести, доколкото съм запозната  Peace Дали точно това лечение ще помогне обаче не мога да кажа. Докторката трябва да реши кои лекарства точно да ти даде за твоя тип организъм.

# 654
  • някъде
С къса коса и малко мъжкарана ли е докторката?

# 655
  • Видин
Не. С руса дълга коса, с очила, много симпатична жена

# 656
  • някъде
Кога, как и колко време трае интервюто?

# 657
  • някъде
никой ли няма да ми пише  Rolling Eyes

# 658
Кога, как и колко време трае интервюто?
Хомеопатичното интервю ако е правилно проведено, трае около 1-2 часа.
Като се пита за всичко - от семейна обремененост, особености специфични, нещо конкретно за "болежката" - кога и от какво се подобрява/влошава.. такива неща.. както и всичко което хомеопата прецени, дори на теб да ти се струва, че няма никаква връзка с това, за което си отишла Simple Smile
Брех, 20 лв много са скромни Simple Smile  При нас е 35-60 лв за прием  ooooh! И запазва часове със седмици напред..

Извинявам се, че нахлувам така в темата ви Simple Smile
Моля някой ако познава Елена Маринова (от Видин е, затова питам тук) да ми пише на лични  Peace Благодаря предварително  Hug

# 659
  • някъде
Диди, лекарката приема и с направление Mr. Green, но е педиатър по специалност. От Аманита взех данните на лични, ако искаш ще ти ги дам Simple Smile
Peace

Общи условия

Активация на акаунт