ВИДИНските дами на лаф са се събрали !!! (27)

• 62 576
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
хей виждам,че имаме 3-ма общи приятели,Зори ми е много добра притекла от детинство с нея се израснали заедно,от детската градина до 12клас сме учили и седели на един чин  Grinning и тя чака бебенце,ноември знаеш ли?

Знаааааам, тя е колежка на моя приятел Simple Smile

Еее града е малък  Simple Smile

Мацки пожелавам ви лека нощ,аз ставам да приспя диването,че още не е заспала,после си взимам един душ и си пускам филмчееее  Hug

# 121
Лека нощ!!!  smile3524

# 122
  • Видин
Вие пък си легнахте Crossing Arms

# 123
  • ВИДИН, 10 км след края на света
легнахме, па станахме, па пак легаме!  Mr. Green

# 124
  • някъде
Joy hahaha

теб те номинирам за мис поспаланка в темата ни  Laughing

# 125
здравейте

# 126
# 127
Успешна седмица!!!   bouquet

# 128
  • Видин
    Ооооо, нЕма да се разбЕреме така! Close Какви са тия едносрични и супер лаконични постове,а? #Cussing out

Я аз,като най-голяма, да взема да ви се скарам! Новичките, разкажете нещо повече за себе си,де! Praynig Ние тук си знаем и кътните зъби, а вие показвате два предни зъба ,като зайчета, и хоп- да ви няма! Шегувам се,разбира се! Grinning Виждам ,че и двечките чакате първо бебе. Всички сме минали по този път,така че спокойно можете да ни питате всичко,относно бремеността и раждането!

Хайде,със здраве,че имам работа,представете си! #Crazy

# 129
Joy hahaha

теб те номинирам за мис поспаланка в темата ни  Laughing

няма кво да ме номинираш, нямам конкуренция, просто съм носител на титлата директно!  Mr. Green

# 130
  • Видин
Ехоу! Ние се завърнахме успешно  hahaha
Новото е че след 3 дни с висока Т ( вкл. 39.Sunglasses Габи е с херпангина  Laughing Поне вече знам какво му е... Но ще му мине Simple Smile
След малко ще кача снимки във фейса Simple Smile НЕ че са много... Той не ми слезе от ръцете тези 3 дни, просто беше ужасен. Само вчера се кротна и стана стария Габ ... Ама щото знаеше, че днес трябва да си тръгваме  ooooh!

# 131
  • Видин
       Ооо,Зори,съжалявам,че така се е случило! Cry Че не сте си починали- не сте,но поне за малко сте сменили обстановката,което все пак е нещо. Сигурна съм,че при следващата почивка Габ няма да ти създава такива проблеми.

# 132
  • Видин
Като говорите за почивки, на нас морето ни се размина и тази година, но пък на 13 и 14.08 ще отидем на палатка на рабишкото езеро. Ще сме с приятели и Марти ще го вземем. Дано да му хареса, ако ли не имам баба в селото, та може и там да преспим с него Thinking Направо нямам търпение вече Mr. Green

# 133
Мацките как стеее  Crazy
Чакам едно обаждане по скайпа и после ще се включа  Peace

# 134

Яла тЕ, живи сме!  Party

Общи условия

Активация на акаунт