От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 44 985
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
  • Стара Загора
Josefin -Вие май не четете добре.За направени поръчки след 19.07-не гарантират доставката до БГ.Но Вие си рискувайте парите и си пуснете поръчката Rolling Eyes
Копирам от сайта на франсетобг:
Всички поръчки, направени до 19.07.2011 ще бъдат получени там и доставени до България. Не гарантираме доставката на поръчки, направени след тази дата! Призоваваме Ви да преустановите поръчването до този адрес до обявяването на нов!

# 661
  • Пловдив
жосефин току що разбра, че сайта ще й достави до бг директно йее  Mr. Green

# 662
Е, изчака ми се чакалото,имам поръчка от 30,06 на Пети солей и то за един  юбиляр, направо ...................... #2gunfire

# 663
  • София
Утре или вдругиден ще получа поръчка от 7-ми newsm68

# 664
  • София

И аз, и аз... Mr. Green

# 665

И аз, и аз... Mr. Green

Аз пък от 8-ми Wink.......

# 666

И аз, и аз... Mr. Green

Аз пък от 8-ми Wink.......

#Crazy С кой превозвач поръчвате?
Вероятно с който и аз  Joy - чакам утре от 05.07.

# 667
  • София
Да, мила, същия.. Mr. Green
Дано новият адрес е по-близо до границата, че от Париж до Страсбург си е доста... тамън по-бързо ще пристигат пратките ни.  Grinning

# 668
 Shocked Shocked Откъде пък знаете вие, я споделете  Praynig
Мене преди 2 дни някъде ми пратиха мейл от ПСолей, че пътували пакетите, ама от тогава нищо...  Confused Поръчката ми е от 04, пратена на 07.07

# 669
  • София
Shocked Shocked Откъде пък знаете вие, я споделете  Praynig
Мене преди 2 дни някъде ми пратиха мейл от ПСолей, че пътували пакетите, ама от тогава нищо...  Confused Поръчката ми е от 04, пратена на 07.07
Ани, става въпрос за "семейната ни фирма", ако си пропуснала - Francetobg.
На 19(почти вчера) е пристигнал курса.  Зависи и в колко часа е пристигнал, де. Пратките са доста, както видях от списъка в сайта им. Дано смогнат бързо да ги разпратят и да зарадват най-нетърпеливите...

# 670
 Hug Евче, това не го схванах, гледах по-горен пост и реших, че за другите ПС пишете  Blush
Значи ще си чакам аз...уффф това моето голямото ме изяде вече, все едно в тия жеги ще вземе да носи дънки и друго... ooooh!

# 671
От Petit Soleil:
"Призоваваме клиентите да преустановят регистрациите в двата сайта http://www.3suisses.fr/ и http://www.vertbaudet.fr/ с нашия адрес и телефон. И двата сайта имат доставки само във Франция и след разговори с техни представители Ви уведомяване, че практикуват обединяване на акаунти по имейл/име/адрес/телефон. Щом след Вас друг човек се регистрира със същото име/адрес/тел Вие губите достъп до акаунта си."
"Предаването на пакети в кв. Лозенец София за тази седмица се отменя от четвъртък 21 юли за събота 23 юли от 9-11 часа и 17-19 часа. За следващата седмица дните и часовете за взимане от адреса ни остават същите."

# 672
Въобще, настъпи голям срив по веригата Фр - Б-я..... ooooh!

# 673
Не остана с кого да поръчваме. Аз нали съм си късметлийка, за моите неща нямало място в буса Laughing. Ще ги чакам другата седмица.

# 674
Не остана с кого да поръчваме. Аз нали съм си късметлийка, за моите неща нямало място в буса Laughing. Ще ги чакам другата седмица.

И аз така.  Cry И то точно най-важната ми пратка.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт