От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 44 965
  • 759
  •   1
Отговори
# 675
  • Бургас
От Petit Soleil:
"Предаването на пакети в кв. Лозенец София за тази седмица се отменя от четвъртък 21 юли за събота 23 юли от 9-11 часа и 17-19 часа. За следващата седмица дните и часовете за взимане от адреса ни остават същите."

Това за пакетите, които пристигат днес ли се отнася  newsm78

# 676
  • София
Francetobg:
Пратките, пътуващи с курса от 15-ти са в България и днес ще бъдат изпратени с поща и Еконт. До края на деня всички ще получат е- мейли с дължимите суми. Клиентите от Русе вече могат да получат пратките си на новия ни адрес: кв. Ялта, ул. Мехомия 6, вх.Б, Francetobg

# 677
  • Варна
И сега само СД ли останаха да работят? Все още няма проблем с тях, нали? Че имам още едно - две неща да поръчам...

# 678
И сега само СД ли останаха да работят? Все още няма проблем с тях, нали? Че имам още едно - две неща да поръчам...
За Смарт Деливъри не съм чела да има проблем. Не са обявявали и ваканция. Peace

# 679
  • на брега
Момичета, поръчката ми от 6 юли продължава да стои на 4-та стъпка, нямам мейл от ЛР за проследяване. Пуснах я на адреса на превозвача. Някоя от вас  с такова забавяне има ли? И въобще има ли място за притеснение?

# 680
Момичета, поръчката ми от 6 юли продължава да стои на 4-та стъпка, нямам мейл от ЛР за проследяване. Пуснах я на адреса на превозвача. Някоя от вас  с такова забавяне има ли? И въобще има ли място за притеснение?

Моята от 3-ти юли, която тези дни вече ще е в БГ е на 5-та стъпка, така че не се учудвай и притеснявай...

# 681
  • Варна

Аз чакам поръчка от 9 юли, при мен си стои на 5 стъпка, но имам поръчка пристигнала в България, която още в сайта на ларедут е на 5 стъпка.  Laughing

# 682
  • София
А за Смарт Диливъри нямали някакво инфо  Hug

lu4ia Аз съм така с двете поръчки. На четвърта стъпка и освен потръдителния мейл за приета поръчка от Ларедут, друго нямам. Писах на Диливъри и казаха, че съм направила всичко правилно . Но нямам мейл с колис номера и не могат да ми кажат къде е поръчката. Затова чакам и ако започнат момичетата да получават поръчки от тази дада, а моята я няма, тогава съм решила да се притесня  Mr. Green Сега чакам търпеливо  Peace

# 683
най-накрая и последната ми поръчка от 14.07  се сдоби с втори ред в суивито, а днес получих  и          @   от Petit Soleil, за поръчките ми от 01.07 и 07.07 , че са вече при тях и ще ме уведомят щом пристигнат в BG     Simple Smile   естествено всичките в сайта са на 4-та стъпка и само една на 5-та

# 684
здравейте,
днес получих втори ред на поръчката си от 15.07..всъщност това мие единствена поръчка...сега какво следва...реших да поръчам чрез франсето...

от кой какво да чакам и как мога да си след поръчката newsm78

# 685
  • Пловдив
здравейте,
днес получих втори ред на поръчката си от 15.07..всъщност това мие единствена поръчка...сега какво следва...реших да поръчам чрез франсето...

от кой какво да чакам и как мога да си след поръчката newsm78

Чакаш...от ЛР @ с тракинг номер /който може и да не получиш или да получиш след като вече си получила поръчката Mr. Green/, тук става проследяването: http://www.colissimo.fr/portail_colissimo/suivre.do?language=en_EN и следиш в сайта на франстубг да ти изпишат името, че са получили пратката: http://www.francetobg.net/bg/na-frjenski-adrjes/

# 686
  • София
Моята поръчка от 7 юли, която трябва да получа вече в сайта е още на 4 стъпка.
За поръчка от 15 юли едва днес имам втори ред...
Ларедут не пращат мейли за проследяване!  #Cussing out
Не ги чакайте и не се ядосвайте излишно.
Лр са претрупани и не си дават зор, а какво да очакваме от превозвачите... Peace
Ще си получим всички поръчките!
Дори и да минават през трудности, превозвачите работят на пълни обороти и се стараят да е максимално бързо. Следете списъка с имената в сайта на Франсето, новините във Б и сайта на Смарт. Не виждам смисъл да се пише на превозвача за поръчки от началото на месеца.  Peace

# 687
Направих 3 поръчки с адрес на петит солейл, писаха преди няколко дни че едната поръчка разделена на 2 пътува към тях, за другите 2 поръчки да сменя с този на смарт.как става този номер? моля за съвет!   bouquet те пити като излизат в отпуск нещата пристигнали в страсбург ще чакат за след отпуската...
П.С. А как да разбера дали пътуват пакетите?В сайта за колисимо пише 13 цифри,а моите са 14 сякаш и не ги приема

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 16:26 от siqnie

# 688
  • София
От Petit Soleil:
"Предаването на пакети в кв. Лозенец София за тази седмица се отменя от четвъртък 21 юли за събота 23 юли от 9-11 часа и 17-19 часа. За следващата седмица дните и часовете за взимане от адреса ни остават същите."

Това за пакетите, които пристигат днес ли се отнася  newsm78

И аз това исках да попитам, дали ще раздават в събота или евентуално от кога пратките с курса, който днес пристига и изобщо пристигнал ли е?

# 689
Кога излизат във ваканция Смарт?

Общи условия

Активация на акаунт