От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 44 984
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте, аз реших да рискувам, обаче не намирам адреса на франсето, някой може ли да помогне как беше и кое къде се пишеше   bouquet

# 646
Здравейте, аз реших да рискувам, обаче не намирам адреса на франсето, някой може ли да помогне как беше и кое къде се пишеше   bouquet
Ами след като не го намираш и ако са го махнали от сайта или ФБ, явно са преценили че повече не могат да приемат поръчки и предпазват клиентите си от пускане на поръчки с днешна дата... Peace

# 647
Да попитам:

Тук четох наскоро, че един от превозвачите ще излиза в отпуск до  есента. За кой превозвач ставаше дума? Ако е СД, то наистина излиза, че реално засега няма превозвач?!?!?

# 648
И аз с притеснение за поръчките си със Петит, Направих поръчка от ларедут на 02.07, писах им ,все още нямам мейл,че са ги получили,не ми отговарят на имейлите, нямам мейл и от ларедут. Мои познати с поръчки от по късна дата вече имат мейл,че пратките им пътуват към БГ

# 649
И аз с притеснение за поръчките си със Петит, Направих поръчка от ларедут на 02.07, писах им ,все още нямам мейл,че са ги получили,не ми отговарят на имейлите, нямам мейл и от ларедут. Мои познати с поръчки от по късна дата вече имат мейл,че пратките им пътуват към БГ

Аз също чакам поръчка от 01.07 писах на ЛР , но нямам още отговор. От превозвача също нямам известие за пратката. Започнах сериозно да се притеснявам.

# 650
  • Варна
Здравейте,да си задам пак въпроса,някой получавал ли е пратка от СД която е пратена до пункт а не на тяхния адрес?
 Confused

# 651
Аз с тях имам поръчка от 26,06 #Crazy и нищо #2gunfire

# 652
  • София
Здравейте,да си задам пак въпроса,някой получавал ли е пратка от СД която е пратена до пункт а не на тяхния адрес?
 Confused
Не знам, но по принцип ако сте поръчала до пункт, трябва изрично да уведомите превозвача за това. Съответно тази услуга(взимането на поръчката от пункт) струва 2 евро.
Ако не сте уведомили превозвача, че чакате такава поръчка, той няма откъде да знае...

# 653
  • Варна
 Confused
Не знам, но по принцип ако сте поръчала до пункт, трябва изрично да уведомите превозвача за това. Съответно тази услуга(взимането на поръчката от пункт) струва 2 евро.
Ако не сте уведомили превозвача, че чакате такава поръчка, той няма откъде да знае...

Да уведомила съм ги,във заявката си съм писала като забележка и имейл им пратих със адреса на пункта,но нямам отговор по този въпрос та затова.А това че се доплаща не ме притеснява стига да дойдат.

# 654
  • София, Манастирски ливади
 Confused

Аз в бързината пуснах една поръчка до пункт и ми отговорих, че вчера са минавали по пунктовете и са ги събирали. Утре щели да ме уведомят, дали са взели и моята.
Прати им запитване през формата им в сайта и попитай конкретно с твоите данни.

# 655
Има ли някой телефон за контакти на petitsoleil?

Писаха ми, че ще пратят 2 бр поръчки вчера и днес ще са в Еконт - а поръчките ги няма...
Писах им - естествено отговор нямам ... на скайпа също не отговарят...

То не стига че имам 5 поръчки на кръст от това намаление, ами голям зор с получаването им  ooooh!

И аз имам мейл от вчера, стандартен, какъвто си получила и ти. Пишат, че поръчките ни пътуват с този курс и ще ни уведомят, когато са в Бг и ги пуснат по Еконт или поща /не съм в Сф/, не се притеснявай, просто прочети пак мейла.  Hug

# 656
Коя фирма щеше  да почива август месец?

# 657
  • София
zyzi2 petit soleil

Влизам само да кажа, че Петит ми отговориха, извиняват се че грешката е в тях и ще ми пратят пакетите в четвъртък, дори ще ме компенсират като те заплатят разходите по Еконт.
 Peace Супер доволна съм от коректността им.
 Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 18:11 от vanina_nina

# 658
  • Sofia
И сега какво ще правим newsm78И Франсето спират и Смарта също?????

Би ли споделила къде точно видя, че Смарт спират???

# 659
  • Пловдив
някой поръча ли с франсето днес? споменали са че ще приемат поръчки до 1 август на техния адрес, така, че ако днес се поръча трябва дотогава да се доставят? но са си махнали адреса, не че не мога да го намеря и смятам да поръчам  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт