От Франция до България - превоз на покупките ни (3)

• 44 988
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Получих меил от Ларедута със следното съдържание - VOTRE COMMANDE
Chère Madame,Nous vous remercions de la commande que vous nous avez confiée.A la suite d'un contretemps, nous ne pourrons pas respecter la date de livraison annoncée.Nous vous présentons toutes nos excuses.La livraison de votre marchandise aura lieu le 20 Juillet.Merci de votre confiance.Cordialement.Guillaume SURMONTRelation Clients

Трябвали да го препращам на превозвача (смарт деливъри)?

# 631
  • София
Chère Madame,Nous vous remercions de la commande que vous nous avez confiée.A la suite d'un contretemps, nous ne pourrons pas respecter la date de livraison annoncée.Nous vous présentons toutes nos excuses.La livraison de votre marchandise aura lieu le 20 Juillet.Merci de votre confiance.Cordialement.Guillaume SURMONTRelation Clients

Извиняват ти се за причиненото неудобство, че поръчката ти ще е доставена на адрес на 20, ако е разделена и искаш превозвача да я обедини, тогава им пиши.  Peace

# 632
  • София

Извиняват ти се за причиненото неудобство, че поръчката ти ще е доставена на адрес на 20, ако е разделена и искаш превозвача да я обедини, тогава им пиши.  Peace

Благодаря, не ми е разделена поръчката - на едно си е.

# 633
Видяхте ли Франсето какво е пратило????

Здравейте!
Поради възникнали непредвидени и независещи от нас обстоятелства, свързани с досегашния ни адрес за получаване на пратките във Франция, преустановяваме получаването на пратки на този адрес от 01.08.2001. Всички поръчки, направени до 19.07.2011 ще бъдат получени там и доставени до България. Не гарантираме доставката на поръчки, направени след тази дата! Призоваваме Ви да преустановите поръчването до този адрес до обявяването на нов! Възможно най- скоро ще обявим нов адрес, до който ще можете да адресирате поръчките си. Извиняваме се за причиненото Ви неудобство от тази промяна! Правим всичко необходимо възможно най- скоро да направим поръчването от френски сайтове отново възможно! Всеки наш клиент ще бъде информиран за новия ни адрес персонално с е- мейл, когато сме готови да го обявим.
Francetobg

И сега какво ще правим newsm78И Франсето спират и Смарта също?????

# 634
preci не е болка за умиране Simple Smile
Краен вариант е DHL Peace

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 12:11 от mimi_lazarova

# 635
еех и аз реших да се включа и да пусна една поръчка...точно на 15.07...но тя все още няма втори ред...и сега какво четат очите ми...нови правила:)

дано все пак тази поручка стигне до мен...

# 636
  • София
Има ли някой телефон за контакти на petitsoleil?

Писаха ми, че ще пратят 2 бр поръчки вчера и днес ще са в Еконт - а поръчките ги няма...
Писах им - естествено отговор нямам ... на скайпа също не отговарят...

То не стига че имам 5 поръчки на кръст от това намаление, ами голям зор с получаването им  ooooh!

# 637
Някой престраши ли се да пусне поръчка днес с Франстубг?
Колебая се...а не ми се занимава да рзучавам другите превозвачи...ще ми свърши артикула... newsm78

# 638
 Rolling Eyes Я едно уточнение, че май пак съм пропуснала нещо  ooooh!
За Франсетобг е ясно...ще търсят нов адрес, това от днес го схванах.
Пти солей нали преустановиха превозваческа дейност и останаха само като посредници - да се поръчва чрез тях, още мин седмица излезна съобщението.
...и тук как така СмартД и те  newsm78 нали уж те поемаха клиентите на ПСолей, в смисъл, който иска да ползва само превозвач ползва тях.
Кажете къде какво не съм схванала, плз!
Пуснала съм поръчка в неделя през СД, надявам се вс да е наред и да си получа работите.
Предходните ми неща пътуват с курс на ПС, пратили са ми мейл хората.
Някъде мога ли да проверявам кога ще дойдат нещата, то е ясно, че мейл ще ми пратят, но да си следя и аз.

Ванина, ако не са ги пуснали вчера, а само са ги приели при тях, в смисъл нещата са пристигнали вчера в офиса им, то едва ли ще си ги получиш днес   Hug
Не знам реално как е, съдя по пратките си с Г, идващи от Англия, когато ми пишат, че са ги получили почти никога не ги получавам на следващия, а на по-следващия ден, особено когато им е натоварено.

# 639
И аз никъде не съм видяла официално да пише, че СД прекратяват дейност. На сайта им поне не пише... newsm78

# 640

А кой каза, че Smart Delivery спират? Работят си хората и не са обявявали, че ще спират Peace

# 641

А кой каза, че Smart Delivery спират? Работят си хората и не са обявявали, че ще спират Peace

Да, в такъв момент на "масова истерия", някой реши че и Смарт Деливъри не работи Whistling ...Няма проблем никакъв с тях /за сега/, нито са казвали че спират да работят, нито че не може да се поръчва Peace

# 642
  • София
имам една чуденка  newsm78

имам пратка с пти солей която тръгна на 15,07. сега от кой ще си я получа от тях или от Смарт деливъри?!?

# 643
  • София
Когато пристигнат поръчките от Смар Деливъри, нали съобщавате тук  newsm78 защото аз нямам мейл и тук следя как вървят нещата Wink

# 644
имам една чуденка  newsm78

имам пратка с пти солей която тръгна на 15,07. сега от кой ще си я получа от тях или от Смарт деливъри?!?
От Пети солей ще я вземеш.
Още не е дошла в София.

Общи условия

Активация на акаунт