Приятни и/или досадни аватари и подписи - 3

• 34 337
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
Отилия, аз за жалост съм доста инертна и свиквам много с нещата, които съм избрала и дори и при спонтанно желание да си сменя аватара да речем и дори да го направя сменения аватар ужасно ми липсва и новия дори и да ми харесва, някак не ми се вписва и отново връщам стария, но бих могла да опитам да го сменя, макар да знам, че скоро, ако не и веднага, ще си върна отново кихащата дама. Това е, хората сме различни и всеки постъпва според гледната си точка, та дори и според характера си, всъщност най вече според характера си.... Peace

ПП Ето, ще пробвам вместо да кихам, да похапна пуканки... Flutter Wink Laughing Peace

Последна редакция: сб, 30 юли 2011, 15:23 от Tumba_lumba

# 196
  • забравих си мисълта...
Tumba_lumba, по-шармантна си когато кихаш Wink. А и тогава си просто ти Wink. Не ти отива да си похапваш Wink,  но ще свикна.

# 197
Tumba_lumba, и този, и стария ти аватар са симпатични и различни от "масата"  Peace

# 198
Ох, Вени, нали и аз така мисля, а и някак хич не обичам да си сменям кожичката, както се е изказала и Минзи в една съседна тема. Тоя аватар с пуканките ми е някак прекалено сеирджийски... Whistling Wink , но засега нямам намерен друг, който да ми допада, ако намеря ще сменям...че "коледния с топките" преди време, хич не се оказа забавен за форумското общество, както мислех Whistling Laughing ...

ПП Благодаря, Отилия!

# 199
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Тумба, този е забавен, но предишният повече ти отиваше Wink

# 200
Хехе, момичета, виждам аз, че пак ще съм кихаща, не знам, ама и аз така съм свикнала с тая кихаща дама, чеее....

# 201

joy_r, ужасно ми харесва снимката от подписа ти! малко офф - от къде е?  Rolling Eyes

# 202
Тумба Лумба, турИ си моля те циците че на нищо не приличаш!

# 203
Тумба Лумба, турИ си моля те циците че на нищо не приличаш!

Слушам и изпълнявам...Ясно е, че ще се киха.... Laughing Wink Peace

# 204

joy_r, ужасно ми харесва снимката от подписа ти! малко офф - от къде е?  Rolling Eyes
Благодаря ти Hug. Ето оттук: http://photo-forum.net/, категория street. Има наистина уникални снимки, особено пейзажни, сменила съм няколко подписа оттам Grinning.
Градът от конкретната снимка мисля беше Сиена.

# 205
Ето оттук: http://photo-forum.net/, категория street. Има наистина уникални снимки, особено пейзажни, сменила съм няколко подписа оттам Grinning.
Градът от конкретната снимка мисля беше Сиена.
Да ти кажа честно, в такива форуми снимките са с авторски права, не са като обикновените висящи снимки из нет пространството и може да си имаш неприятности.

# 206
Конкретната беше постната във Фейсбук, май там се губят авторските права Rolling Eyes

# 207
  • In The Middle Of Nowhere
Не разбирам защо да има неприятности след като щом снимките са сложени в интернет за да им се любува всеки е нормално да си хареса и свали някоя. В случая е поставена за подпис, не е като Джой да е казала, че тя я е снимала - виж тогава разбирам  Thinking.
Аз си харесах един много екзотичен пейзаж и мисля да си го сложа за тапет на компа  Wink

# 208
 Аз съм си сложила на десктопа това, щеше ми се и за аватар да го сложа, но когато е твърде малко изображението не излиза добре.

# 209

Общи условия

Активация на акаунт