Къде в Пловдив???-23

• 69 573
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
...на Заимов имаше май магазин на КАНЦ.
затвориха го,сега е пекарна Peace

Някой питаше за поправка на сребро-мернах табела на сребърен магазин точно зад централни Хали  Peace

# 136
  • Пловдив
Момичета ,откъде да купя Дулсе де лече?
В Лекси дали ще има?

# 137
MiaMIa, този на Барт в магазина им до Вис Виталис ли да ходя да го търся?

Miss74, къде се намира ТЦ"Маркет"?

ТЦ Маркет е на ул. "Капитан Райчо",точно до DM -магазинчето е много заредено   Peace

# 138
  • Пловдив
ако някой скоро е ходил в магазинчето на Бефадо-това ли са им летните пантофки

никак не са ми летни

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 20:12 от Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 139
MiaMIa, този на Барт в магазина им до Вис Виталис ли да ходя да го търся?

Miss74, къде се намира ТЦ"Маркет"?

Да, магазина до Вис Виталис на 6ти септември. Мисля, че в повечето магазини се продават същите лап топи, но на малко по-високи цени-Барт са вносители. Нашия също държи фронта, въпреки че падна не веднъж работи....

# 140
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, имате ли впечатление от качеството на детските колички тип чадър, които продават в Джъмбо за около 30-40 лв.? Дали ще издържи 15 -тина дни здрава?

Почти 100 % съм сигурна че на Заимов вече няма магазин на Канц, сега е закусвалня /освен, ако не са го изместили на друго място на улицата/.

# 141
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=588020.735
Момичета четох, че сте писали в предишната тема за смяната на адресите, няма ли друг начин за записване на постоянен адрес, освен споменатите? Ако някой знае нещо, моля Ви пишете ми ЛС. Благодаря предварително.   bouquet

# 142
  • Пловдив
Аз да попитам за приятен ресторант с качествена вегетарианска кухня, има ли такова чудо в Пловдив?

# 143
  • Пловдив
Момичета, имате ли впечатление от качеството на детските колички тип чадър, които продават в Джъмбо за около 30-40 лв.? Дали ще издържи 15 -тина дни здрава?

да,ще издържи,че и повече,но не много повече  Wink

# 144
Аз да попитам за приятен ресторант с качествена вегетарианска кухня, има ли такова чудо в Пловдив?
Само Веда хаус в Капана е изцяло вегетариански.

Elfita, не видях въпрос в поста ти, но в магазина на Бефадо имаше по-отворени модели от типа с две ленти с лепка, с отворени пръсти дето са.  Simple Smile

# 145
  • Пловдив

Elfita, не видях въпрос в поста ти, но в магазина на Бефадо имаше по-отворени модели от типа с две ленти с лепка, с отворени пръсти дето са.  Simple Smile

Уффффф,пропуснала съм ЛИ то. ooooh!
да,благодаря за инфото-ще ходя да гледам

# 146
В Лекси дали ще има?
В Берьозка би трябвало да има

# 147
Преди няколко дни в горния десен ъгъл на страницата имаше реклама за конвекторна фурна - промоционална цена 49 лв.
Някой да  обърнал повече внимание на сайт или фирма?  Shocked
Спешно ми е необходима, а нямам време да обикалям.
Предварително благодаря! : Simple Smile

# 148
  • Пловдив
В Лекси дали ще има?
В Берьозка би трябвало да има

Благодаря, Захир! И в готварската тема ме насочиха към този магазин, малко ми е далече, ама ще го посещавам щом не се сещате за другаде.

# 149
  • ПЛОВДИВ
Къде продават възглавници "Латекс" или както още ги наричат Екон (www.ekon-bg.com)?
Екон, имат една представителска фирми в Пловдив на Коматевско шосе в двора зад магазин Маркита.
Входа е от булеварда малко след пресечката и едно малко кръчме. Склада е малко по-навътре в двора от лявата страна има изложени матраци отвън.

Общи условия

Активация на акаунт