Къде в Пловдив???-23

• 69 567
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
  • волно калдъръмче
Според коментарите тук http://xn--80aaynvl4a.net/matraci-ekon/, може да се поръча при ф-ма Кан 92 ООД (Брезовско шосе 170),тел.032 966 766

# 121
  • Пловдив
Матраци на "ЕКОН" има в мебелен магазин "Галеро". Може да се пробват и да се видят на място, предполагам имат мостри и от възглавниците.

# 122
Матраци на "ЕКОН" има в мебелен магазин "Галеро". Може да се пробват и да се видят на място, предполагам имат мостри и от възглавниците.
супер! Това исках Peace Благодаря и на двете!

# 123
Търся детски лаптоп. Да не е от най-калпавите. Къде да търся?
Знам, че и друг път е писано, но не ми трябваше досега.

# 124
Хе хе не знам кои са калпавите, ама ние ползваме на Барт-най-евтиния модел, много съм доволна! Имаше добър избор лап топи на български-имаше и с повече функции от нашия. Ето такъв е нашия: http://vsi4kozadeca.com/index.php?option=com_virtuemart&Item … k=1&Itemid=67  В Барт е 30 лв.
Останалите са 40-50 лв.
Зависи за колко голямо дете ти трябва.

# 125
Търся детски лаптоп. Да не е от най-калпавите. Къде да търся?
Знам, че и друг път е писано, но не ми трябваше досега.
В Хиполенд и в детския магазин в ТЦ "Маркет" има лаптопи на WINKS -мисля че струваха към 55 лева,незнам ти точно какво търсиш,ако те устройва може да провериш там  Peace

# 126
MiaMIa, този на Барт в магазина им до Вис Виталис ли да ходя да го търся?

Miss74, къде се намира ТЦ"Маркет"?

# 127

Такъв лаптоп и от Карфура съм взимала за подарък, може и сега да има още, на малкия е от 2 години и още работи!  Mr. Green
Иначе е занимателен наистина, букви, цифри, игри на български има доста и им е интересно на децата!  Peace

# 128
  • Пловдив
Някой да знае от къде в Пловдив мога да купя флакон с хелий?
Не ми върши работа да занеса балоните да ми ги напълнят, защото ще ми трябват на 40км от тук newsm78

# 129
  • Пловдив
Момичета,помагайте !!! Ще ставам кръстница на близнаци и трябва да купя-бели гащеризончета с блузки ! Накой да знае къде мога да намеря? Майките с малки деца да ми обърнат внимание,че работата е спешна   Praynig

# 130
  • Пловдив
Някой да знае от къде в Пловдив мога да купя флакон с хелий?
Не ми върши работа да занеса балоните да ми ги напълнят, защото ще ми трябват на 40км от тук newsm78

флакон с хелий не знам,но бусовете на 1001 балона си имат хелий.може по-евтино да ти излезе да дойдат да ти ги надуят,отколкото да купуваш хелий.сметни си
Тон Бон Бон може би също предлагат такава услуга.Ерин Брокович ще каже цена

ПП излиза,че ще е доста по-евтино с флакон,на за пловдив не знам къде има

Момичета,помагайте !!! Ще ставам кръстница на близнаци и трябва да купя-бели гащеризончета с блузки ! Накой да знае къде мога да намеря? Майките с малки деца да ми обърнат внимание,че работата е спешна   Praynig

чисто бели гащеризончета с блузки е доста трудно да се намерят в магазин.бих се насочила към по-скъпите марки Майорал,Канц и т.н.Те са по-изчистени по принцип

# 131
  • Пловдив
Направо ми казвайте къде се намират тези магазини,та да почвам да обикалям и да търся ! Ужасно съм притеснена Praynig

# 132
  • Пловдив
Направо ми казвайте къде се намират тези магазини,та да почвам да обикалям и да търся ! Ужасно съм притеснена Praynig

буфкаш се в МОЛ Пловдив и изтърашваш детските магазини-Бенетон,Фокс,Майорал
на Заимов имаше май магазин на КАНЦ.
Погледни и във Вис виталис

# 133
Има ли мами, които са ходили последните два, три в Карфур. Гледах преди две седмици триколка на 45 лв., дали още е на тази цена ?

# 134

Има го в Барт Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 юли 2011, 14:34 от Drozi

Общи условия

Активация на акаунт