Къде в Пловдив???-23

• 69 560
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Днес мислех да посетя кафе West  и да попитам как стои въпроса с тортите на 100 гр.сладки. Опитах техния милфьой с малини и страшно ми хареса, без да имам претенции, че съм на ти с висшето сладкарство. Обаче, се тръшнахме с варицела и проучването го оставям за след седмица.

# 106
 Joy JoyНаправо ще ни преместят темата в Готварския Laughing. В това кафе до Била на Пещерско има много богат асортимент и всичко е на 100 гр сладки. Не би трябвало да има проблем за поръчка на торта Peace

И малко извън кулинарната тема- освен в мола къде има стабилно зареждане на Майорал? В сайта им от новата колекция не е останало нищо. Харесах много една рокля, но нямат нашия размер.

# 107
Майорал има и във Вис Виталис на баумакс, но вносителите на марката са от Пловдив и спокойно можеш да си поръчаш от магазина в мола /мисля че няма да има проблем/
кафе уест - имат 2 пъти седмично доставки до пловдив и може да се поръча детска торта без проблем, уточняваш си със софиянци поръчката и си я взимаш от тук и плащаш тук.

# 108
  • Пловдив
ббб - Бефадо имат 30% намаление  Wink

# 109
Момичета,препоръчайте ми добър невролог,пуснах такава тема в здравния подфорум,но никой не ми отговори  Cry, а ми е спешно  Peace

# 110
Момичета,препоръчайте ми добър невролог,пуснах такава тема в здравния подфорум,но никой не ми отговори  Cry, а ми е спешно  Peace
Чувам добри отзиви за:
http://barzinski.com/contacts.htm

# 111
Да, и аз съм ходила точно при него и е решил проблемите ми, които не бяха толкова големи обаче

# 112
Някой знае ли къде в Пловдив могат да се купят обувки на Vans?

# 113
Чувам добри отзиви за:
http://barzinski.com/contacts.htm

Захир,много ти благодаря,а дали работи със Здравната каса newsm78

# 114
  • Пловдив
И двамата работят с касата. Неговите пациенти идват при моята лекарка за физиотерапия и рехабилитация. Ако имаш нужда от процедури, ако искаш пиши на ЛС.

# 115

Копирам ти мнение от преди доста време от "Белия списък":

Drozi
Re: Бял списък за гр. Пловдив
« #1208 Ср., 22 Дек. 2010, 09:26 »
   Отговори с цитат
Хайде и аз да се изкажа за д-р Бързински, като негов пациент. Наистина е много внимателен и спокоен. Като отношение е 6  Peace Но честно казано явно неврологията не е особено точна наука и като цяло лечението е на база на опита и грешката - пробваме едно, после друго, после трето и така...
Просто не очаквайте чудеса   bouquet

Препоръчала съм ти и други невролози в темата, която си пуснала. Peace

# 116
  • Москва

Доктор Бумбалов. Преглежда в Пълдинмед, работи с касата.

# 117
Препоръчайте ми добър детски ортодонт?

# 118
Доктор Анна Джуркова . Изключително внимателна и добър професионалист.
Във форума има специална тема за брекетите.:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440736.0;topicseen
В нея се коментират освен ортодонти и всякакви въпроси свързани с брекетите.
От д-р Джуркова съм особено довална - направи чудеса със зъбите на детето ми, а моите подреди и изправи като по конец.
Докато я посещавахме идваха хора, които живеят в чужбина, специално за да ги лекува.
Успех
Peace

# 119
Къде продават възглавници "Латекс" или както още ги наричат Екон (www.ekon-bg.com)?

Общи условия

Активация на акаунт