Къде в Пловдив???-23

• 69 536
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Само да попитам стоматоложката Таня Илиева дали не е едно симпатично, не много високо момиче с къдрава тъмна коса. Ако е тя и преди това е работила при д-р Илиев, и после и изгубих следите, и аз я препоръчвам с две ръце.  Peace

Да, тя трябва да е. Незнам дали е работила с д-р Илиев, но по описанието много прилича на нея - много е мила, внимателна и старателна в работата си, а и кабинетът и е много хубав  Peace

# 91
Момичета, да ми препоръчате добър зъболекар: тоест да работи прецизно и безболезнено ..
С две ръце ти препоръчвам моя зъболекар-Др Хараламби Щерев от "Нанодент". писах ти ЛС Simple Smile

# 92
Вместо запис - Благодаря за насоката за магазин Golden point в Мола. Дъщеря ми много хареса банските.  Peace
Като се говори за торти - в петък купихме 4-5 различни вида от Неделя. Мога да ги определя като отвратителни. Не бях купувала поне от 2 години. Няма и да купя вече.

# 93
Шоколадовия еклер съвсем не е лош,опитахте ли го.И сахер-а.Аз съм в потрес от поредната чочкова недомислица Mr. Green
Кажете нещо за Арабела,все не ми остава време до там.Яла съм торти от собственичката и бяха вкусни Simple Smile

# 94
На Арабела кезе питата ми хареса много, но чийзът според мен е ужасен. Дори не мога да определя какво имаше като съставки. Тортите като вкус ми приличат на тези от сладкарницата срещу "Гео Милев"

# 95
Шоколадовия еклер съвсем не е лош,опитахте ли го.И сахер-а.Аз съм в потрес от поредната чочкова недомислица Mr. Green
Кажете нещо за Арабела,все не ми остава време до там.Яла съм торти от собственичката и бяха вкусни Simple Smile

Каква е последната недосмислица на Чочко?

# 96
Питането ми е по-скоро за мъжка аудитория, но пък понякога жените са по-отзивчиви и  разполагат с повече инфо. дори и за  теми, свързани с автомобили: Rolling Eyes
 Нуждая се от много професионална пластмасова заварка на маска на автомобил или ако знаете дали има специално лепило за този вид пластмаса /мисля, че е някакъв вид акрилен полимер/.
Днес имах неприятен инцидент с автомобила/ за щастие дребен/. Sick Embarassed
Ще ми се да не личи/ ако е възможно/, там където ще се лепи маската, та като я види съпругът ми след 2 дена, да не му "избоде" очите! #Crazy
Питах и за нова предна маска , но  ще трябва да се чака  поне 10 дена поръчката и нещо не ми хареса цената.  newsm78
Предварително благодаря! Simple Smile

# 97
  • Пловдив

Каква е последната недосмислица на Чочко?

И аз това питам? Кажете, е утре мислех да поръчвам торта за Р.Д. на дребното.

# 98
На Арабела кезе питата ми хареса много, но чийзът според мен е ужасен. Дори не мога да определя какво имаше като съставки. Тортите като вкус ми приличат на тези от сладкарницата срещу "Гео Милев"

на тази сладкарница срещу гео милев на мен ми харесва много еклеровата, особено сред масовата истерия за еклерови торти... единствено гаден е топингът, но може да не се иска той. и цената й е повече от перфектна. детска еклерова торта излизаше около 40 лв.
според мъжа ми обаче еклеровата там не е както трябва.
според него най-хубавата еклерова в града правят девойките от захарно петле. и наистина - мои клиенти, за които съм поръчвала еклерова от тях после се връщат да поръчат и за другото си дете и за собствен рожден ден и тн т. но на мен тази на гео милев еклеровата по ми допада.
но пък от захарно петле ми издъниха много важна сладоледена торта... сладоледена добра умеят само в бътерфлай.
абе, цяла философия си е, едните могат едно, другите могат друго, трети не им се занимава...

# 99
В Бефадо имаше летни моделчета, но май не всички номера. (някой питаше назад в темата Simple Smile)

Аз,аз,благодаря добре,че мернах отговора  bouquet..то темата за тортите май край няма. Laughing

# 100
В Бефадо имаше летни моделчета, но май не всички номера. (някой питаше назад в темата Simple Smile)

Аз,аз,благодаря добре,че мернах отговора  bouquet..то темата за тортите май край няма. Laughing
Няма край, но сега даже е приятно да се чете, чак мило, при положение че си мисля че съм на диета, се хващам тези дни, че влизам тук и бързам да прочета още и още за тортите в нашия град Laughing

# 101
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
хоп  и аз тук!

# 102
чочковата беше с малини и някаква ( кисело-млечна) сметана вътре.Блудкава.съвсем тънък блат.за моя вкус никоя тяхна торта не ми допада,но пък има хора,на които им харесва .Вкус различен Peace
Коя е тази сладкарница до Гео Милев?

Пантофки по-летнички за момче има в Мечо пух на 10 лв-КиК и Беко( последните са мрежести),На КиК са като сандалки от плат,симпатични са.

РЕД.Пепи,благодаря   за информацията bouquet

Последна редакция: пн, 04 юли 2011, 09:36 от Трапезица

# 103
  • Пловдив
чочковата беше с малини и някаква ( кисело-млечна) сметана вътре.Блудкава.съвсем тънък блат.за моя вкус никоя тяхна торта не ми допада,но пък има хора,на които им харесва .Вкус различен Peace
Коя е тази сладкарница до Гео Милев?

Сладкарницата е срещу киното. Мисля че се казваше Фенси.

Гледам и сайт вече имат: http://sladkarnicafancy.com/

# 104
Има доста форуми за животни, аз при нужда съм пускала там обявите си. Или във всеки форум, където има подобен подфорум Simple Smile
Успех и дано намериш добър дом за котенцето!

И аз първо се сетих за форум  за животни,но не откривам никой, в който има място за пбяви и  те да са актуални...ако можеш да  ме насочиш newsm78

Общи условия

Активация на акаунт