Къде в Пловдив???-23

• 69 533
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Някой знае ли дали магазин " 9 плюс " работи в неделя, защото отдавна не съм ходила, а преди не работеше. Искам да купя възглавница за кърмене за сестра ми. Ако другаде в Пловдив има тази, ще съм благодарна да ми кажете. Не че ми е спешно, маракът ми е в повече.  Laughing

И обикновенна възглавница върши същата работа, аз също от мерак да взема, да имам, питай ме за 2,5 години кърмене дали един път поне я използвах!  Grinning
Иначе ако имаш мерак, обади се утре на телефоните в сайта и ще стане ясно дали работят и в неделя  Peace НО за мен няма смисъл да дадеш тия пари точно за това! Лично мнение де!  Wink

Относно тортите, наистина всеки да взима от където си иска и да яде каквото си иска, негова работа. Стига вече спорове!
 Пепи, ти не се връзвай, клиенти имаш, не защото няма от къде да си купим торти или щото не знаем къде е София, а защото са ти вкусни и перфектни на нормани цени, а не на цената на едно колело на детето, както каза една майка в предишни постове.  Heart Eyes

А относно сертификата, то пък един сертификат, всеки може да си пише каквото иска на някаква си хвърчаща бележка, особенно в България, за съжаление! А преди това, че яйцата са седяли примерно един ден еди къде си извън хладилника или лелята е болна и киха на глазурата от 100 лева, това не го пише по сертификатите!  Mr. Green

Сега моля не ме почвайте и за последното ми изречение! Каквото мисля, това казвам, не ви натрапвам да се съгласявате с мен .   bouquet

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 22:16 от ORHIDEA

# 76
А относно сертификата, то пък един сертификат, всеки може да си пише каквото иска на някаква си хвърчаща бележка, особенно в България, за съжаление

Не е точно така. Напоследък много, ама много са затегнати нещата.
Явно е имало инцидент пак наскоро някъде, защото миналата седмица бяха на проверка при нас /и доколкото знам по абсолютно всички детски центрове ще проверят/. Стояха четири часа, провериха доставките за последните две седмици, включително и сверяваха партидите по хладилниците и документите, проверяваха всички сертификати. Всеха списък на доставчиците и от нас тръгнаха на проверка при тях. Направиха насрещна проверка... От 13 години се занимавам със заведения, мога смело да кажа, че такова нещо не бях виждала.
Така трябва да е и правилата трябва да се спазват, но вече няма да има минаване между капките.

# 77
Някой знае ли дали магазин " 9 плюс " работи в неделя, защото отдавна не съм ходила, а преди не работеше. Искам да купя възглавница за кърмене за сестра ми. Ако другаде в Пловдив има тази, ще съм благодарна да ми кажете. Не че ми е спешно, маракът ми е в повече.  Laughing
и аз като Орхидея-излишен разход-и обикновена възглавница върши същата работа.Особено като стане по-въртеливо кърмачето,ще има да си измисля разни пози,няма да му е до възглавница. Laughing

# 78
и аз ще си дам мнението за възглавницата, макар че ме е страх да не дойде да ми се скара мери за спам:

моята е на 7 години - още от първото, купувана от тсм, защото тогава нямаше никъде другаде, използвала съм я когато бебетата започна да посядат като алтернатива на шезлонга, в тяхното легло като си играят, когато са при мен легнали, когато бях бременна. въобще усъвършенствала съм 1001 пози и начини на използване.
само един съвет - моята оргиналната е пълна с такова като натрошен стериопор /ако така се пише/ и е много по-удобна и функционална. после за при баба на гости купих такава с плат вътре, е, не върши работа и не е ползвана почти.
така че, аз с удоволствие бих подарила, но правилната.

# 79
  • Пловдив
Благодаря ви за съветите, относно възглавницата за кърмене. Май ще трябва да поразгледам още малко, но то няма кой знае какъв избор: има на Вис Виталис, собствено производство, точно такива със стиропор, има на Бертони и още някакви. Тази, която съм показала изглеждаше най-добре: добър пълнеж, не е рехава, голяма е.....знам ли. Ще питам какъв е пълнежа. Thinking И моята идея е, че няма да се ползва само за кърмене и затова искам нещо, което да изкара по-дълго време.

# 80
И аз за възглавницата:) Мога да се включа с коментар, че тази на Вис Виталис е пълна точно със стириопорени топчета, а обвивката е от капитонирано трико /100% памук/.Мисля, че ще свърши същата работа, а и цената й е далеееч по-нормална: http://beborani.com/product_info.php?products_id=91

Но като знам какъв е мерака при раждане на бебче, човек е готов да купи всичко:))))Прекрасен момент!Да ти е сладко и здраво племенничето:)

На мен като бях бременна повече ми трябваше голяма възглавница за спане, че беше голям зор с корема, но при вас сигурно няма за кога Laughing

# 81
В Бефадо имаше летни моделчета, но май не всички номера. (някой питаше назад в темата Simple Smile)

# 82
Момичета, да ми препоръчате добър зъболекар: тоест да работи прецизно и безболезнено /по възможност/. Не държа да работи бързо, трябва ми някой да си изпипва работата. Моята зъболекарка се оказа в ремонт, а един зъб трябва да се ремонтира спешно...
И ако някой има впечатления от Изидент и някой конкретен зъболекар?

Благодаря!

# 83
Момичета, да ми препоръчате добър зъболекар: тоест да работи прецизно и безболезнено /по възможност/. Не държа да работи бързо, трябва ми някой да си изпипва работата. Моята зъболекарка се оказа в ремонт, а един зъб трябва да се ремонтира спешно...
И ако някой има впечатления от Изидент и някой конкретен зъболекар?

Благодаря!

С 2 ръце препоръчвам д-р Таня Илиева. Кабинетът и се намира на ул." Д-р Добрев"4 - това е след ВМИ, като тръгнеш в посока Пещерско шосе, има едно синьо заведение(Океаник, мисля че се казваше) - веднага след него има пресечка на ляво. Кабинета е на 20 метра от дясно на улицата. Момичето работи и със здравната каса , много е внимателна и слага упойка. Само че в момента е бременна и незнам дали работи на пълен ден. Телефонът в кабинета е 032/648494. Ако решиш да отидеш при нея, първо се обади , за да не се разкарваш на празно.  Peace

# 84
след като касиопея се изнесоха от мола, има ли някъде в града продуктите им
ползвах различни техни - сапуните с вградена гъба, маслото от шеа, въобще 5-6 неща, които не мога като ходя до софия да си нося списъка за касиопея... вече ми привършват и се ядосвам.

# 85
  • Пловдив
Магазинът работи в неделя от 11-18 часа. Възглавницата е супер, веднага я подарих и сестра ми много я хареса. Много по-различна е като форма и изработка от всички останали, които гледах. Мисля, че ще се ползва пълноценно. Благодаря да пожеланията   bouquet Само да попитам стоматоложката Таня Илиева дали не е едно симпатично, не много високо момиче с къдрава тъмна коса. Ако е тя и преди това е работила при д-р Илиев, и после и изгубих следите, и аз я препоръчвам с две ръце.  Peace

# 86
Момичета спешно ми трябва да разбера къде в Пловдив поставят автовобилно фолио за стъклата на колите и ако някой има инфо да драсне-моля ви!!!Или ако познавате някой но добър в това който може да поставя такова фолио???

# 87
Момичета,имам проблем.Не знам къде да пусна обява,че продавам персийско котенце,а нещо не се понася с моите и трябва бързичко да го махна от вкъщи.Преди бяха  много актуални обявите във вестник Марица,но сега колонката за животинки е замряла.Моля ви дайте ми идея!А ако случайно някоя от вас търси или ваши познати,драснете ми на лични.Благодаря ви много!

# 88
В продавалника я пусни-там е безплатна и има специална категория домашни любимци-можеш да се логнеш с ника си от бг мама!! Peace

# 89
Има доста форуми за животни, аз при нужда съм пускала там обявите си. Или във всеки форум, където има подобен подфорум Simple Smile
Успех и дано намериш добър дом за котенцето!

Общи условия

Активация на акаунт