Къде в Пловдив???-23

• 69 530
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
А тези, които харесваме някои от тортите означава ли, че нямаме вкус? Simple Smile Недейте така де, момичета, всеки си има предпочитания, това, че едно не се харесва на едни не означава, че е най-долнокачествено и че останалите, които го харесват са някаква нисша класа  Laughing

Пепи, честито, леко и безпроблемно  Hug Аз чак сега като те прочетох обърнах внимание и на подписа ти  Embarassed

# 61
Някой търсеше горен етаж за сгъваема кошарка... Намери ли си? Освободих моя, затова питам  Simple Smile

Пепи,  честито и от мен! Лека и безпроблемна  Hug

# 62
Момичета,къде се намира офисът на еконт в кичука?

# 63
  • Пловдив
  bouquet

# 64
Може ли да ме насочите къде поправят сребърни бижута?

# 65
Момичета,къде се намира офисът на еконт в кичука?
На ул.Таврия 9, погледни къде е bg maps

# 66
Може ли да ме насочите къде поправят сребърни бижута?

Здрасти, мисля, че в магазина за бижута, който е точно до Бинго Балкан поправят сребро. Както и в магазина за сребро /голям, сравнително от скоро/, който е на джумаята-до него е големия магазин за злато, пада се от дясната страна, като идваш от пощата.

# 67

Както винаги с твърдо мнение:)Дали пък няма нещо общо с платежоспособност...не всеки човек може да отдели средно 500 лв. за детски рожден ден, като имаш и две деца и много поводи....
Ако не се усещаш да ти кажа, че изказванията ти са доста често обидни-всички тук сме клиенти , така че "благодаря " за определението без вкус и т.н.! Правиш си доста лош ПР.

e, отговорих ти в предишната тема, явно трябва и тук да продължа
какво да кажа - на черното бяло ли?
не, не струват тортите и това е. когато нещо е хубаво, си го признавам с чисто сърце, но това е все едно да хваля сутиените от левчето... и като кажа на някой, че не струват, той да ми се обижда.
съжалявам, но винаги съм честна с клиентите си. и мога да ги гледам в очите.
за всичките си години работа никога не съм излъгала никой.
и няма да го направя, пък нека който иска да го вижда като лош ПР.
нямам против.

Ох Ерин, не е проблема в мнението ти за тортите-всеки си има такова. Проблема е в изказа ти за хората, в крайна сметка всеки човек си има приоритети и докато не ти дойде акъла да разбереш, че да обиждаш хората е лоша тактика-никой не може да ти помогне. Аз пък намирам за голяма дивотия да дам 100 лв. за торта, като децата гледат само външния вид и най-ве1е се кефят на свещичките. За 100 лв. предпочитам да му купя колело например, на което ще се радва цяло лято. Както виждаш и аз имам твърдо мнение, но не съм тръгнала да наричам хората, които обичат страхотните торти едва ли не глупаци... Дано си ме разбрала най-после, че пиша, само за да ти направя услуга и повече няма да го правя.Мисля, че си човек с акъл в главата, затова си правя труд да ти обясня. Приятен ден ти желая!:)

Пепи, тортите ти нямат равни, това е сигурно:)))Чак почнах да слюнкоотделям ха ха:))
Скоро пак ще те потърсим:)

Момичета, някой от вас да е от Тракия и представител на Ориглейм, че ми трябва нещо от последния каталог? Мерси:)

# 68
ок, благодаря ти тогава
понеже си се почувствала засегната, а не бива
да, хората са различни и имат различни приоритети, но удоволствията от живота са толкова малко, че не си струва да ги пропускаме
пак ще влезна в автобиографична история, единствено и само с молба, да ме разбереш правилно
навремето в първата ми работа имаше доста дълъг правилник, който описваше всички възможни ситуации и реакции в естеството на работата ни, външен вид, поведение и тн т
този правилник завършваше със следното изречение
забранено е да се черпи с български бонбони!
доста простовато и елементарно ми се стори тогава, както и на болшинствтото от колегите ми тогава.

тогава си казах, егати и наглите шефове, не стига че ги черпиш, ами и претенции
и ще дам 20 лв за бонбони, като мога да ги дам с приятели на бар /била съм 18годишна/....
взе ми години да разбера какво точно са имали предвид хората и че въобще не са били нагли и високомерни, просто ми направиха услуга. взе ми години да го разбера, но ми даде един от най-важните уроци за живота и важните малки неща в него. каквито са тортите на децата ни примерно.

извинявам се отново за лиричното отклонение.

# 69
моят вкус си е мой вкус и затова твърдя , че за мене в Пловдив няма хубави торти. 
И не желая да бъда убеждавана в друго и да ми се насаждат предложения за домашни торти.

като руски възпитаник и живяла по посолствата най ми харесват френските, но чак да бия път до София до посолството за една торта не си заслужава.

Домашно направи торти не понасям, особенно без сертификати и необходимите документи.

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 10:45 от xamelion

# 70
  • Пловдив
моят вкус си е мой вкус и затова твърдя , че за мене в Пловдив няма хубави торти.

като руски възпитаник и живяла по посолствата най ми харесват френските, но чак да бия път до София до посолството за една торта не си заслужава.

Домашно направи торти не понасям, особенно без сертификати и необходимите документи.

Не искам с никого да споря- наистина всеки си има вкус, но няма защо да се обиждаме. Както аз никого не съм обидила ще ми е приятно и мен да не обиждат.
Мога да ти направя Медовик (или както му викат Френска селска торта) по рецепта, която си нося от Русия- живяла съм там 9 години и обичам тортите им, но няма да я оцениш -което е жалко.  Защото по-хубаво от домашно направена торта няма (при все че аз торти не ям, а ако се случи предпочитам да е домашна)

Последна редакция: сб, 02 юли 2011, 20:05 от _Пепи_

# 71
Ей, с тези торти стана страшно тук. Хайде стига спорове и надскачане, и стига сме се правили, едните на велики, другите на недооценени, излишно е, и дразни вече.
Бай дъ уей, тортите на Пепи са невероятни, два пъти съм имала възможността да ги опитам, ами няма коментар, даже не съм мислела за сертификати и за това домашни ли са. Може си ги момичето тортите, прави ги, и хората им се радват, точка. Някой да се превъзнася какво ял и къде го ял - това някъде другаде, ако си опитал, и не ти е харесало, кажи, сподели, но да чета цял ден глупости, омръзна ми.
Лека вечер на всички.

# 72
  • Пловдив
Някой знае ли дали магазин " 9 плюс " работи в неделя, защото отдавна не съм ходила, а преди не работеше. Искам да купя възглавница за кърмене за сестра ми. Ако другаде в Пловдив има тази, ще съм благодарна да ми кажете. Не че ми е спешно, маракът ми е в повече.  Laughing

# 73
  • Plovdiv
Да се запиша и аз м темата.

# 74
  • Plovdiv
Да Ви попитам някой взимал ли е торта от сладкарница Арабела на Пещерско.

Общи условия

Активация на акаунт