Къде в Пловдив???-23

• 69 638
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Ерин Брокович   bouquet Благодаря Simple Smile
За съжаление, варианта с транспортирането им в колата отпада, защото има и доста багаж Rolling Eyes
Става въпрос за 24.07, така че имам още известно време...
Ще говоря с мъжа и евентуално, ще се свържем с теб, за доставка на място Simple Smile

# 196
  • Пловдив
 Praynig  къде в Пловдив надуваеми съоръжения за море за 6  месечно  бебе от онези дето са като пояс ама не съвсем и с дупки по средата   Praynig

# 197
Praynig  къде в Пловдив надуваеми съоръжения за море за 6  месечно  бебе от онези дето са като пояс ама не съвсем и с дупки по средата   Praynig

Хиполенд, Джъмбо, Бриколажа... предполагам и по всички други вериги, но в тези три ги видях лично.

# 198
Момичета,спешно ми трябва магазин с пъзели на Schmidt.В мола до ХЕИ има книжарница,но избора не е много голям.Изобщо пъзели с по-голям избор къде да търся.
Благодаря  Hug

# 199
Благодаря за отговорите за паркета   bouquet

# 200
Момичета,спешно ми трябва магазин с пъзели на Schmidt.В мола до ХЕИ има книжарница,но избора не е много голям.Изобщо пъзели с по-голям избор къде да търся.
Благодаря  Hug

Аз купувам от Джъмбо, качествени са има и избор, не съм запомнила марката им обаче!  Peace

# 201

В Алати видях много хубаво миналия ден.

# 202
Някой ходил ли е на масаж в салон Салон за красота "Съни",гр.Пловдив, ул."Скопие" 14?
Има готин ваучер и се чудя, но нямам отзиви?

Благодаря предварително:)

# 203
Казаха ми за нов детски център до гара Филипово. Влакчето или нещо подобно се казвал имало външни играчки. Отзиви, ще са ми от полза, че иначе ми е далече. Но тематиката влак определено грабва моите деца.

# 204
здравейте момичета интересува в кое фото в пловдив правят стенни часовници със снимка която аз си избера дано сте ме разбрали

# 205
  • Пловдив
  bouquet  bouquet  bouquet момичета златни сте толкова места ми казахте няма как да не харесам утре нещо  smile3549

# 206
  • Пловдив
Е къде ги казахте на лични ли ? Та нали трябва тук,за да знаем всички  newsm78

# 207
  • Пловдив
Някой ходил ли е на масаж в салон Салон за красота "Съни",гр.Пловдив, ул."Скопие" 14?
Има готин ваучер и се чудя, но нямам отзиви?

Благодаря предварително:)

Мия,виж в тая тема...http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=578390.new#new

Peace

# 208
здравейте момичета интересува в кое фото в пловдив правят стенни часовници със снимка която аз си избера дано сте ме разбрали

Видях във фотото в мола най-различни предмети със снимки,но за стенен часовник не мога да се сетя.Предполагам,че няма да е проблем

# 209
В JUSK гледах онзи ден-направо часовник продават,с място да си сложиш снимките ти/и можеш да си ги сменяш после/...така,че ако не намериш фото-провай там. Peace

Общи условия

Активация на акаунт