Къде в Пловдив???-23

• 69 620
  • 752
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря за отговорите момичета! Аз изкарах късмет, че на мъжът ми днес му се наложи да ходи до София и ми купи точно кошницата, която харесах на тази снимка. Иначе, информацията която сте дали ще ми е полезна в бъдеще, защото сигурно пак ще ми трябват някакви кошници.
Stef, май наистина си ме виждала, защото съм в района  Simple Smile

# 181
Момичета,препоръчайте ми м-н за ламиниран паркет и цените да са нормални,защото ще ми трябва поне 70кв. Търся нещо от сорта на  " избелен дъб" .  bouquet

# 182
хубави отзиви съм чувала за ЛИЯ-до сладк. Неделя на 6.септ.
Момичета,препоръчайте ми м-н за ламиниран паркет и цените да са нормални,защото ще ми трябва поне 70кв. Търся нещо от сорта на  " избелен дъб" .  bouquet

събота от 20.30 ч. ще има благотворителен фолклорем концерт на Античния-цена 5 лв. Peace

# 183
# 184
А има ли мнения за FitCurves - дамски фитнес. http://www.fitcurves.bg/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BD%D0%B5%D1%81-%D0 … %D0%B2%D0%B5.html И къде се намира по-точно клубът им на ул. Арх. Камен Петков. Нещо не се ориентирам по картата.

Намира се срещу строителни техникум в една нова кооперация. Можеш да отидеш на безплатно посещение, за да видиш дали ще ти допадне. Тренировката е доста интензивна, за около 30 мин. е, с инструктор-ако не си изтощена можеш и повече да останеш. Въпрос на вкус е-зависи от типа спорт, който ти харесва. Това има доста добър ефект:)

# 185
Момиче, някъде напред в темите се коментираха коланите за талията (тези след раждане), но не мога да го намеря, та някой беше писал , че в някакъв магазин в Капана май беше, имало такива за по 24 лв, моля да ми кажете къде точно, че ми е спешно  Praynig

Ммм да, аз имам един английски за 20 лв.-доставиха ми го от там, ето такъв е: http://cgi.ebay.com/SLIMMING-TUMMY-TRIMMER-INVISIBLE-BELT-UNISEX … sh=item3a5e32ca61

Тънка материя е, подходящ за лятото, ако те интересува пиши на лични, чисто нов е, не ползван!
Отделно има китайски във Вис Витаис на към 15 лв., те са с лепка за регулиране на ширината, плътни са лятото, иначе никак не са лоши!

# 186
Оф,толкова малко дете  Confused ....Дано се включат повече хора.  Praynig  Благодаря за информацията

# 187
В Тотал, ако си в група, картата е 50, иначе е доста по-скъпа (води се, че има намаление за групата). Мъжът ми ходи там, та от там знам...Иначе е хубав фитнесът.

Кори - фитнес Рефлекс мисля, че има пътека, водят го женски фитнес (моя преподавателка в университета го хвалеше много, посещаваше го редовно). Намира се в една от пресечките в кварталчето зас Била, но ми е трудно да го обясня...

Да, доста е скъпичко там благодаря за информацията. На мен предимно за пътека ми е нужен и то ел. пътеките, другите определено няма да ми вършат работа, защото съм ползвала такава ....
Може ли да ми обясниш на ЛС, къде по-точно се намира този Рефлекс? Благодаря  bouquet

# 188
  • Пловдив
В Тотал, ако си в група, картата е 50, иначе е доста по-скъпа (води се, че има намаление за групата). Мъжът ми ходи там, та от там знам...Иначе е хубав фитнесът.

Кори - фитнес Рефлекс мисля, че има пътека, водят го женски фитнес (моя преподавателка в университета го хвалеше много, посещаваше го редовно). Намира се в една от пресечките в кварталчето зас Била, но ми е трудно да го обясня...

Да, доста е скъпичко там благодаря за информацията. На мен предимно за пътека ми е нужен и то ел. пътеките, другите определено няма да ми вършат работа, защото съм ползвала такава ....
Може ли да ми обясниш на ЛС, къде по-точно се намира този Рефлекс? Благодаря  bouquet

Инфо от гугъл: http://www.fitness-spots.com/spots/309

# 189
# 190

Инфо от гугъл: http://www.fitness-spots.com/spots/309
Да, благодаря вече го намерих от гугъл. Цените не са зле, трябва да го видя на място. Приятна вечер   bouquet

# 191

На ъгъла на Богомил и Източен има магазин за паркети с много добри цени. Точно избелен дъб си купихме от там.

# 192

На ъгъла на Богомил и Източен има магазин за паркети с много добри цени. Точно избелен дъб си купихме от там.
Миналата седмица купих от Баумакс на цена 7 лв, но не беше избелен.

# 193
Здравейте! Много хубава и полезна тема си имате  Hug Hug Hug

# 194
  • Пловдив
Момичета, дайте идея къде мога да си харесам и поръчам да ми ушият спално бельо от сатениран памук. Магазините на светофарата на Гладстон към Пожарната и този на Мария Луиза отпадат.

Общи условия

Активация на акаунт